Mandaz Odesláno Listopad 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2017 Nejsem si jistý, ale mám dojem, že game neposílá některé věci mimo UK (záleží tuším na váze) a další věc, v UK sa používá jiná vidlica do zásuvky http://www.zasuvky.eu/zasuvky/velka-britanie A je otázkou, jestli budou v krabici s ps4 i vidlica na EU vidlicu, popřípadě bys musel dokoupit adaptér. Osobně bych si pohlídal black frajdej a vzal radši u nás. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2017 Uz treba kvuli zaruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2017 To je další věc, na záruku jsem zapomněl. Osobně jsem chtěl brát z UK original náhradní díl (robot řazení) od Renóltu pro můj trafic, vyšel tam o cca 20t levněji. Když jsem sa pak ptal českého zastoupení fy Renólt, jestli můžu záruku uplatit i tady, vysmáli se mi že pouze u prodejce v UK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 To je další věc, na záruku jsem zapomněl. Osobně jsem chtěl brát z UK original náhradní díl (robot řazení) od Renóltu pro můj trafic, vyšel tam o cca 20t levněji. Když jsem sa pak ptal českého zastoupení fy Renólt, jestli můžu záruku uplatit i tady, vysmáli se mi že pouze u prodejce v UK. To ses ale mel ptat firmy renault (hrozny auta) a ne firmy, která si těch 20 tisíc prirazi za ten dovoz :-))) u škody a vw platila na auta minimálně evropská záruka výrobce Sent from my iPhone using Tapatalk Nejsem si jistý, ale mám dojem, že game neposílá některé věci mimo UK (záleží tuším na váze) a další věc, v UK sa používá jiná vidlica do zásuvky http://www.zasuvky.eu/zasuvky/velka-britanie A je otázkou, jestli budou v krabici s ps4 i vidlica na EU vidlicu, popřípadě bys musel dokoupit adaptér. Osobně bych si pohlídal black frajdej a vzal radši u nás.Myslíš tu flexo vidlici - šňůru co stojí asi 20,- Kč a doma jich mas kupu od jiných spotřebičů?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray20 Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Playstation 4 PRO https://www.czc.cz/playstation-4-pro-1tb-cerna/198367a/produkt 8490,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 SONY PlayStation 4 PRO - 1TB + StarWars: BattleFrtont II === 8490,- https://www.softcom.cz/eshop/sony-playstation-4-pro-1tb-starwars-battlefrtont-ii_d206043.html Smartmax reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMGS Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 To už je zajímavá nabídka, škoda že dostupnost až za dva týdny... Dávají ty hry v bundlech jako bluray disk nebo jako nějaký voucher a stáhne se to přes PS Store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Jak je to s poštovným u game.co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 21, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 tak black friday na storecku je proti US celkem vysmech. her vice ale ceny jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 No, třeba udělal softcom akci na jeden dva kusy.....bundle by měl být normálně dostupný, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 před 14 minutami, mirai_trunks napsal: tak black friday na storecku je proti US celkem vysmech. her vice ale ceny jinde. Hlavně zdá se to jen mě, nebo dělají klasikej "akce effect", jinak řečeno sleva 60% fajn...ale ne z ceny jako předtím... co vím GTA V bylo na storu v normální edici za 1300 max ...teď se cena slevy odvíjí od ceny 1799,-...to je teprve výsměch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 před 27 minutami, mirai_trunks napsal: tak black friday na storecku je proti US celkem vysmech. her vice ale ceny jinde. ty mas normalne nas store nebo anglickej ja tam nevidim zadnej black friday Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray20 Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 před 51 minutami, zozy napsal: Jak je to s poštovným u game.co? 2.99liber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 21, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 před 1 hodinou, tofi napsal: SONY PlayStation 4 PRO - 1TB + StarWars: BattleFrtont II === 8490,- https://www.softcom.cz/eshop/sony-playstation-4-pro-1tb-starwars-battlefrtont-ii_d206043.html Jestli to tam za tu cenu bylo, tak hodinu po zveřejnění už je to za 11.690,- před 56 minutami, Alister napsal: Hlavně zdá se to jen mě, nebo dělají klasikej "akce effect", jinak řečeno sleva 60% fajn...ale ne z ceny jako předtím... co vím GTA V bylo na storu v normální edici za 1300 max ...teď se cena slevy odvíjí od ceny 1799,-...to je teprve výsměch Ano, to je zcela běžné. Říka se tomu taky jinak "Nechceme slevu zadarmo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Na softcomu ta cena opravdu byla, ale jestli byla nějaká konzole skladem, to nevím...dodání bylo do 14 dnů, ale spíš si myslím, že to byl nějaký shotek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 @mirai_trunks Ano, ostatně jako vždycky. Separování regionů se promítá, kromě nabídky PS plus, her a služeb, i do cen. Třeba při poslední akci byl Batman VR za 5 USD tuším v US storu, my ho tu teď máme 1. později v akci, za 2. v EUR/CZK a za 3. za cca trojnásobnou cenu. @Alister nezdá se ti to, asi to tak fakt je :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 před 35 minutami, Smartmax napsal: Na softcomu ta cena opravdu byla, ale jestli byla nějaká konzole skladem, to nevím...dodání bylo do 14 dnů, ale spíš si myslím, že to byl nějaký shotek :-) byla tam a stihl jsem to dokonce za tu cenu objednat, nicmene jestli mi to nakonec dodaji to je otazka ? uvidime :-) (celkem by me zajimalo jestli na to mam narok, pokud se jednalo o jejich chybu ale proste to tam bylo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 před 9 minutami, tofi napsal: byla tam a stihl jsem to dokonce za tu cenu objednat, nicmene jestli mi to nakonec dodaji to je otazka ? uvidime :-) (celkem by me zajimalo jestli na to mam narok, pokud se jednalo o jejich chybu ale proste to tam bylo :-) To je dobra otazka. Je k tomu par rozhodnuti evr. soudu. Pokud si dobre pamatuju,tak narok nemas, pokud je cena evidentne chybou, coz ale v tomhle pripade a Black Friday casu neni moc zjevny. Nicmene pokud Ti konzoli neposlou, tak by ses o to musel hadat u soudu a ten nez rozhodne, tak se bude PS Pro prodavat za 5000 :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Z Amazon.de sem neco objednaval pred rokem a uplne v pohode. Postovne je zdarma pri objednavce nad 35 ecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Nad 39.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Amazon ma dnes Ps4Pro GTsport bundel za 350EUR (8900Kc) postovne zdarma, akce konci za 13h odkaz Amazon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Sony PS4 DualShock 4 v2, GT Sport + Gran Turismo Sport - 1472,- Kč - Odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 před 2 hodinami, IniTW8X napsal: @mirai_trunks Ano, ostatně jako vždycky. Separování regionů se promítá, kromě nabídky PS plus, her a služeb, i do cen. Třeba při poslední akci byl Batman VR za 5 USD tuším v US storu, my ho tu teď máme 1. později v akci, za 2. v EUR/CZK a za 3. za cca trojnásobnou cenu. @Alister nezdá se ti to, asi to tak fakt je :/ No nejsem zrovna fanatik co to sleduje každý den, ale co vím za 1300 bylo GTA V když jsem ho tehdy kupoval nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Jen tak pro zajimavost, podle jednoho srovnavace cen je ted GTA v akci za nejnizsi cenu, za kterou na ceskym PS storu ta hra kdy byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Před hodinou, woodstock69 napsal: Jen tak pro zajimavost, podle jednoho srovnavace cen je ted GTA v akci za nejnizsi cenu, za kterou na ceskym PS storu ta hra kdy byla momentální cena po 60% slevě je 716,- Kč. Já ho po nějjaký době co byl novej a šel poprvé do slevy koupil myslím za 850 kč plus mínus nějaká kačka s maximální 30% slevou což mi vychází cca na 1200 kč...momentální cena je 1800 ...však ani krabice nestojí tolik .... nevím co na to říct nesledoval jsem nějak ceny předtím, ale znám tyhle "Akce". Ojebávali tak i v Alze a podobných shopech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.