wwwwwena Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Asi opravdu bude něco na té platbě předem... objednal jsem u třech prodejců s osobním odběrem a všude stejný výsledek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Sony má hodně zajímavé počty Resogun na storu uvedená sleva 10% 170Kč, předtím měli cenu přes 300.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 to je 10% pro ps plus navic, vuci sleve pro vsecky :) skoro na secky aktualni slevy maj pluskari 10% navíc dolu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Díky moc, to mi nedošlo, vždy jsem měl PS plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 (upraveno) Někdy ty rozdíly v cenách jsou zajímavé. Sice to sem až tak nepatří, ale koupil jsem Pes 2014 pro PS3 ze stránek herní svět za 350 kč včetně pošty, normálně nová zabalená hra a v JRC ji mají bazarovou v Preowned ceně za 799. Docela mazec :) Upraveno Únor 18, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 (upraveno) sry za prispevek, jsem si nevsiml,ze uzivatel susperian je tak mimo,ze popisuje nakup drazsi na ps3 o 130,nez ho ma nejlevnejsi shop a vlozi ho do ps4 sekce. jsem na mobilu nemohu vse hlidat. Upraveno Únor 18, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Podle odkazu by mel byt Assassin's Creed IV Black Flag za 24,99 ecek ale ja ho mam na storu za 1499 korun. Mam to zkusit se podivat pozdeji nebo tedy ve sleve nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 zkus poizdejc obcas to ma zpozdeni, pripadne cihni do komentu pod stupre updatem na blogu obca sto tam resej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 doufam ze se dockam dust force za 2 libry :3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 musim rici,ze velice pekna cena 409 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/deal-of-the-week/cid=STORE-MSF75508-DEALOFTHEWEEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 na vitu slevy fajcej od zacatku ale z vity, na ps storu aspon vcera se vubec neukazovali jenom par vyjmek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Na PS4 je docela dost her ve sleve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 nasel jsem takovou vychytavku, jak propojit wireless ds4 s pc a za par korun 40% (cinsky novy rok) http://eud.dx.com/product/ultra-mini-bluetooth-csr-4-0-usb-dongle-adapter-black-844143276?utm_source=eud&utm_medium=edm&utm_campaign=20150210SpringDiscounteud#.VOWaCWMhMRo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 co tak koukám tak jako ds3 jde to i prez vetsinu beznejch bluetooth, ds3 sem takhle obcas pouzival :) prez motionjoy tool :) ac je to spis na jiny tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 sry za prispevek, jsem si nevsiml,ze uzivatel susperian je tak mimo,ze popisuje nakup drazsi na ps3 o 130,nez ho ma nejlevnejsi shop a vlozi ho do ps4 sekce. jsem na mobilu nemohu vse hlidat. Tak teď jsem tě vůbec nepobral :) Levněji než 289 to snad ani nejde, tak nevím kde jsi to viděl ještě levnější o 130. Chtěl jhsem jen říct, že nechápu některé praktiky obchodů. V JRC se dá koupit bazarovka za 799 a já koupil novou za 289 + pošta. Nepatří to sem, ale vlastně i patří, protože když si koupíte tyto dvě hry za 289 kč, tak je vyměníte v JRC za The Order 1886 a to už se dá...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Mkrněte na CZstore, jsou tam super výprodeje :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 (upraveno) Koupil jsem Battlefield 4: Premium za 809 Kč :love: Kdybych nedohrál Tomb Raidera na počítači, tak kupuju i na PS4. Za cenu 409 Kč je to skoro hřích. Upraveno Únor 19, 2015 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Hrál to někdo? Má to cenu za ty tři kila? https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/murdered-soul-suspect/cid=EP0082-CUSA00342_00-MURDEREDSOULSCEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 dobra hra, je i na pc.. :) jinak laru sem dohral uz 3x ted jedu po ctvrty :) je dokonala uz aby bylo rise of TR na ps4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Ahoj na meil mi přišel kod na theme Evolve tak zkontrolujte meil a stahnete si ho taky :-). Pokud o tom nevíte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Tak jste me presvedcili s tou larou a jdu do ni teda taky. Jinak za ty prachy jsem koupil i AC: Black Flag... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 tak kauza FIFA14 je u konce, balicek mam v praci a v pondeli vyzvednu a dostal jsem jeste kupon na 200kc na vsechno, KAK dostane kvalitni hodnoceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Zajímavě vypadá taky akce na PSV a to GOW Collection (GOW I a GOW II v HD) za 323Kč (v Plusku), v popisu se píše že je to Cross buy tzn. i na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 jj je to crossbuy.. jet o klasika.. urco doporucuju ja uz mam nakoupeno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 maTTew : Já to hraju, za mě dobré, kdyby tam byly české titulky tak luxusní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.