miz012 Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Vazeny zakazniku, Vasi objednavku 4115341786 bohuzel nebudeme schopni dnes dorucit. Omlouvame se, vzniklou chybu co nejdrive napravime. Vase CZC.cz:D hajzlove :D Tak to je jeste v pohode, ne? Kdyz to napravi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Připraveno k vyzvednutí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Také připraveno k vyzvednutí na pobočce - 2 kusy a platba na místě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Ted mi zrovna taky dorazila sms... tez 2 kusy a take pripraveno k vyzvednuti na pobocce s nulovym postovnym :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Taky mam v Olomouci 2 kusy k vyzvednuti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Zajimave, u me objednavky cekaji na dodani zbozi dodavatelem.... A pritom bylo skladem kdyz jsem objednaval. A termin dodani ma byt dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Poštak mi právě přivezl balíček :) takže u mě vše od czc v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 zaperte se s tím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 U me taky vse v klidu. Dva kusy doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 já jen jeden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Okej tak máme všichni radost z toho kolik kdo máte kusů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Nechce někdo 1ks ps+ prodat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Okej tak máme všichni radost z toho kolik kdo máte kusů... Ať si má každý kusů kolik chce tj. celkem jedno, jen mě zaráží ten "hyenizmus" když to někdo koupí za 700,- a prodává min.za 1000,- . Typická česká vlastnost nezná mezí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Sorry ale na toto uz se reagovat musi.... v tvem pripade spis zavist ;) levne koupim draz prodam, standartni obchod..... Je zajimave kolik "blbecku" se pokazde najde a nadavaji na to, pochopitelne by udelali uplne to same....za 1000,- krasna cena....nevim nad cim brecis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Respektive me spise vadi,ze Kruta uz davno nezakrocil a nerozdal par bodu v teto sekci se spamovanim. Nikoho nazajima kolik kdo koupil,ale co si muze levne koupit. Pak vznika zbytecny flame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Sorry ale na toto uz se reagovat musi.... v tvem pripade spis zavist ;) levne koupim draz prodam, standartni obchod..... Je zajimave kolik "blbecku" se pokazde najde a nadavaji na to, pochopitelne by udelali uplne to same....za 1000,- krasna cena....nevim nad cim brecis.... Proč závist? já nemám nouzi si koupit kupon za 1200,- jen nemám rád obchodníčky tohoto typu nic víc v tom nehledej. Ale jde vidět že v tom umíš chodit:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Promiň, ale jaký je rozdíl mezi tímto a tím, když pekař upeče rohlík, prodá ho za 1Kč supermarketu a ten ho prodá spotřebiteli za 2Kč? ;) Upozorňuju, že jsem žádný kupón z akce nekoupil a ani je dále nenabízím, zajímá mě to čístě z podstaty věci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Každej obchodníček ale nakupuje levně a prodává s marží...od dob co se nemění kokosy za sviště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Proč do toho taháte tržní ekonomiku rohlíky atd.:D? Já jsem to myslel jen ve smyslu pomoci, když bylo kuponů sakra málo měli by jsme mi konzolisti držet při sobě!!! a ti co mají více kousku je slušně prodat kolegovy za cenu která byla. Atˇsi to každý přebere po svém já to myslel dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Tyhle a daleko lepší akce jsou v US denně,vesměs se nepřeprodávají,páč jim to za těch pár babek nestojí.Tady to za třeba 3 stovky lidem stojí,tak proč by toho nevyužili.A hlavně si uvědom že žádný nakup není spojený automaticky s profitem.Vždy do něčeho peníze musíš vložit a pak je teprv získávat zpět,takže vždy riskuješ že i proděláš.Každopádně je to každého věc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Já sem dnes nedostal sms ani mail... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 spamu uz tu bylo dost,takze neco noveho,kdo chce usetrit stovku na nakupu,zde ma moznost http://www.czc.cz/playstation-network-card-1000-kc_2/147402/produkt 1000 kc kupon za 899,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2015 flash sale na usku :) http://blog.us.playstation.com/2015/06/26/flash-sale-starts-now-fantasy-deals/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 PS4 s Batmanem za cenu konzole: http://www.czc.cz/playstation-4-500gb-batman-arkham-knight/172380/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 http://www.softcom.cz/eshop/sony-playstation-4-500gb-batman-arkham-knight_d162443.html o stovku levněji, za 10690 ,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.