headhot Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 skoda,ze to neni ta limited edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Driveclub za 496 Kč kdyby někdo měl zájem http://www.patro.cz/produkt/1076234802-sony-ps4-hra-driveclub-ps4-eas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 uz maj v predobjednavce 1TB PS4 http://www.czc.cz/playstation-4-cerna-1tb/174386/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 ... zatímco někteří mají ve své PS4 HDD o velikosti 1TB už nějaký ten měsíc :) (potešili by spíš s větší kapacitou než jen 1TB). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 Jop presne tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 Tak tak já tam mam 2 TB spis kdyby udělali něco s těma ovladacema má už 5 za rok a půl a porad se loupou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 naprosto s vama souhlasim, vetsi kapacita by byla fajn, 1TB se da koupit uz za par korun. Dokonce jsem videl i v JRC prodavat samostatne 1TB disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceCko Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 BlackFrogg, mohu se Vas zeptat, jaky 2 TB disk pouzivate? [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 http://console-forum.net/tema/174336-vymena-hdd-v-playstation-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 Tak tak já tam mam 2 TB spis kdyby udělali něco s těma ovladacema má už 5 za rok a půl a porad se loupou Tak to asi kupujes nejaky spatny :D, ja hraju hodne a nic se neloupe, akorat ta nizka vydrz baterie me stve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 Já je nekupuju ale reklamuju co me dají to mam 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 To se fakt divim, ja jsem taky reklamoval DS4 a dostal jsem uz ty s lepsim povrchem a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 x Globus Trmice ps4 dualshock za 699 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 To je hezka cena :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Asi blba otazka ale nejaka sance ze by ho mohli mit i v jinym globusu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Jo muze nekdo potvrdit. Skocil bych do Globusu pro DS4 za takovou cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 V té výloze měli vystavený pouze jeden kus, takže pokud je někde nemají schované tak to podle mě bude nějaká lokální výprodejová cena .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 zitra zrovna pojedu okolo trmic, tak jestli tam rano jeste bude tak ho vemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 tak mame dalsi slevovy akce :) http://blog.eu.playstation.com/2015/07/08/new-digital-discounts-and-dlc-deals-start-today-on-playstation-store/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 driveclub season pass zase nikde :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 mi povídej.. taky po nem slusne dlouho pokukuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 Dnes se vam podivam do globusu. Myslim si, ze to ma kazdej globus, pze vyprodavaj herni veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 neni jednodussi si tam zavolat? :) Ale posledne taky nekdo psal, ze tam koupil levneji rocni PSN a v brneskym globusu o nicem nevedeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 Vyprodavaj herni veci od sony, meli PS4 za 7990kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 Jo jo je to tak... Kazdopadne v CB jsem to stesti nemel a uz ho nemaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.