Mandaz Odesláno Únor 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 (upraveno) hodím to po sběratelích i semhle, AC Syndicate Charing Cross edice za 1499czk http://www.playcentrum.cz/assassins-...s4-1276501.htm EDIT: Už jsou fuč Upraveno Únor 10, 2016 uživatelem Mandaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta-b Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 Zase nějaký ty slevy, US store. Platí do 15. 2. http://www.gamespot.com/articles/this-weeks-ps4-ps3-and-ps-vita-deals-revealed/1100-6434653/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 (upraveno) Kobza rozdává hry zdarma :) kdo si to vzal? http://kobzahry.cz/ps4-bazar/12477-wwe-2k16-ps4-bazar.html Upraveno Únor 12, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 objednáno...ale nevím, co si o tom mám myslet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 Ja nez za jizdy vyplnil registraci tak me to koplo ze jiz neni skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 :) on ti to zruší si myslím jestli ne tak doufam že mi to pujčiš za poštovné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 jo stihl jsem to, peníze zaslány a jelikož už je objednávka vytvořena a potvrzena automatickým mailem ... tak musí poslat... není to hezky, ale musí :D to je asi nějaké zadostiučinění, za to, že mě dnes chytil revizor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 (upraveno) nemusí já jsem u něho měl objednávku potvrzenou a druhý den mi poslal mail že hra bohužel byla prodána na prodejně že se omlouvá že to zapoměli na netu zrušit jmenuje se to storno objednávky má to v podmínkách :) já jsem z OVY a k němu sem tam chodím tak jsem nechtěl trapasit že si tam příjdu pro hru zadarmo :) Upraveno Únor 12, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 jde o to co musí a co udělá...jelikož moje pracovní nápln je predevším objednávání zboží, tak vím, že pokud dodavatel objednávku potvrdí, tak ji musí dodat... :D ale hádat se s nim nebudu když to zruší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2016 valentines deals http://blog.us.playstation.com/2016/02/12/flash-sale-now-valentines-deals/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Únor 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2016 Cau chtel bych se zeptat jestli nevite zda bude nějaká valentin sale i na eu pssrore. Popripade jestli by nekdo nekoupil r6,payday2 jsou ted ve slevě od obou bych si vzal primar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2016 myslim, že v evropě asi neeeee, přeci jen to je hlavne US svátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Únor 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2016 Vypada to ze v eu asi nic nebude no :( mohli tam hodit alespon nejake indie hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 V Tescu maji slevy na vsechny Lego hry. Avengers stoji asi 1100,- bez karty, club kartou asi 930,-. presne ty ceny nevim, je to pkus minus par korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Jen úplná blbost. na czc.cz při koupení her nad 1000Kč stačí zadat slevový kod HRA100 a máte 100kč slevu. Když se to zkombinuje s výhodnejma nabídkama tak to může potěšit. Např Uncharted Collection z 1799,- na 1199,- + sleva 100Kč a ještě je k tomu zdarma kniha Uncharted. :) no neber to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 ty jejich slevy na CZC-> uncharted kolekce za 1200 po slevě :D. to dělají se vším, televize zlevněná o 20k a přitom všude stojí stejně jako u nich, zmerdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 CZC jsou podvodníci, slevy u nich nejsou slevy, dají tam notebook do slev za 6999 a přitom stál i před "slevama" 6999. Nevím, jak to přesně funguje, ale dle mého názoru to je klamání zákazníka a za to jsou slušný pokuty...ale nedělá to jen czc... hoši, drak se zblázní, zase off topic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Ve většině odvetvi to funguje tak, ze je vyrobku daná maloobchodní cena, která vychazi z predem danych tabulkovych hodnot. Jakékoliv jeji zlevnění je pak vzdy sleva, byť trva roky. Oni to mohli mit ve sleve pred akci a v akci to soupli k dalsimu vyrobku, ktery zrovna zlevnili. Takto to funguje temer vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Tak tohle jsi psát ani nemusel, tohle ví snad každej, jardo... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rop297 Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Nevite o obchodě, kde se dá sehnat nba 2k16 nova/použita za slušnou cenu? vim jen o heurece(originalky) za 1400. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 rop ted ji mas na storu za 1199kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 někdo kdo by šel a půl do dlc the following do dying light ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2016 ty jejich slevy na CZC-> uncharted kolekce za 1200 po slevě :D. to dělají se vším, televize zlevněná o 20k a přitom všude stojí stejně jako u nich, zmerdi Ty děláš jak kdyby to bylo jinde jinak proboha.... https://www.tsbohemia.cz/ps4-playstation-ps4-risen-3-titan-lords-enhanced-edition_d225761.html [h=3]Risen 3 Titan Lords - Enhanced Edition 490 Kč[/h] http://www.kuma.cz/moto-gp-15-playstation-4 [h=3]Moto GP 15 799 Kč[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 U JRC klasicka akce na The Divison a Far Cry Primal za 1 Kc pri protiuctu dvou her v hodnote aspon 799 Kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Kde to tam na tom JRC vidíš? Dřív tam měli v menu "Trade-in" akce, ale teď se za nic na světě nemůžu k probíhajícím Trade-in akcím proklikat. K tomu FC Primal se dá doklikat přes ten banner s reklamou na hru, co mají na úvodní straně, ale ten Division fakt nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.