Kinimod84 Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 tak to se dalo čekat že v tom bude nějaký háček sony nedá slevu zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 (upraveno) a da se to koupit ze se♥♥♥♥♥rniho uctu a po vyprseni puvodniho prepnout se♥♥♥♥♥r na primar? mam ps4 na reklamaci, tak to nemuzu zkusit. edit: i kdyz ono by se to zacalo pocitat hned od nakupu a nebylo by to jako prodlouzeni Upraveno Březen 17, 2016 uživatelem kadell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Slevy v JRC... a vlastne i jinde :) http://www.jrc.cz/zprava_ea_preceneni http://www.jrc.cz/zprava_sony_akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 může mi někdo říct co je tohle za verzi : https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/driveclub-full-game-for-playstationplus-season-pass-bundle/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSP?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ps%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Czech+Republic&EMCID=GM300000_store a jakto že je levnější než tato: https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/driveclub/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXDRIVECLUB?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ps%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Czech+Republic&EMCID=GM300000_store A jestli jde hrát offline? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 offline jde hrát, a horní verze by měla být cenově zvýhodněná pro předplatitele ps plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 jj, horni je pro pro PS+ a navic obsahuje season pass.... druha je verze, kdyz nemas tu PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 no právě že ta horní mi jde koupit i bez ps+ tak se ptám co je v tom za fígl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 smaik - fígl bude v tom že když nebudeš mít plus tak si to nezahraješ :-) tahle hra už takhle vyšla(byla to ale osekaná verze v rámci pluska) když nemám plus tak to je zamčené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 na us store je zase flash sale do 21.3 2016 https://store.playstation.com/#!/en-us/flash-sale/cid=STORE-MSF77008-FLASHSALEPS4GAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 O takovychle slevach si asi na eu store muzem nechat zdat co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenekzro Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 V cem jsou lepší než my evropani ???:evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Viděl jsi někdy "Amíka" tady v ČR aby přijel do obchodu a první co řekl před pozdravem - "Hey you, any discount?" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 To si myslim, ze na eu mame teda lepsi akce .. Vzdyt na tom flash je na ps4 sama ptakovina... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Zajímavá cena za novou konzoli i s dopravou, platba pouze převodem.:) http://www.quickelektro.cz/elektronika-a-pc/sony-playstation-4-500gb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 spíš než zajimavé mi to příjde podezřelé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Pokud na tohle někdo naletí, tak by měl být zbaven svéprávnosti. Každopádně mor a choleru na takovýhle šmejdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 POZOR! Rozhodně z tohoto obchodu NEBRAT! Platba předem je záruka podvodu, na stránkách nejsou téměř žádné kontaktní údaje, IČO, DIČo, nic! Sám jsem před 4 měsíci koupil iphone a platil jsem předem...do ted jsem telefon neviděl a akorát lítám po policajtech. Dokonce mám podezření, že se jedná o stejné parchanty jak v mém případě. Ten obchod ze kterého jsem kupoval já, zrušili, hned jak lidé začali podávat trestní oznámení. Během měsíce vytvořili další a myslím, že toto je už třetí v pořadí.... EDIT: kjuler, jo cítil jsem se hodně nesvéprávně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 takze kdo chce levne psn+ 365 days????????????? :D http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=842 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Už jsem to vybral v Hradci a Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 (upraveno) Tady také ještě 20+ kusů, ale pouze 1ks na osobu : http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-4-sony-playstation-plus-card-365-dni-ps4ps3psvita-p-15359.html?aff=heureka což je vlastně Xzone, protože je loni koupili :-) Upraveno Březen 23, 2016 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Koupeno, placeno kartou, do hodiny sms kod, členství prodlouženo o rok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Ahoj, už jsem se ptal v jiném threadu, ale zkusím to i zde. Znovu si kupuji PS4 a zajímá mě, jak je to s PSN účtem registrovaným na jinou zemi. Je výhodnější mít např. účet s Indonéskou národností, kde některé hry i PS Plus vychází levněji? Je možné mít v PS4 více účtů z více zemí? Např. budu mít na PS český a indonéský účet, na českém si koupím BF4 a na indoneském FIFU 16, vychází to tak levněji. Můžu hrát potom obojí? Omlouvám se, pokud klade zbytečně mnoho otázek, ale rád bych se ujistil předem. Rovněž si nejspíš založím účet a koupím nějaké hry ještě před vlastněním PS, aby mi neunikli velikonoční slevy, není v tom nějaký problém. Děkuji za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider008 Odesláno Březen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2016 Po com boli tie PS+ ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Březen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2016 (upraveno) 999Kč + 14Kč za platbu kartou tj. 1013Kč Upraveno Březen 30, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 jak to ze nekdo vidite rocni ps za 999 na store? Ja ho vidim za 1300... sice ho uz pres pul roku nemam a nechybi mi ale mozna kvuli tem zombikum....:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.