kruta Odesláno Duben 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2017 před 24 minutami, Ghost napsal: Takže třeba Battlefield 1 bude FULL GAME za 199,-Kč ? Kvůli datumu to hodilo cenu 199 Kč a ta podstatná 1 je o řádek výše, takže cena 1199 Kč @zozy v pohodě a od děkování tu máme tlačítko "to se mi líbí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2017 Pro info, po dvoudenním dopisování se mi podařilo získat prohlášení z CZ podpory, že ten 250 Kč kredit má po načtení voucheru neomezenou platnost. Ale byl to boj Martinoslav a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 12, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2017 já radeji koupil O vine a krvi k zaklinaci za 26kc a vyresil to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Duben 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2017 Velikonoční akce....zlevněno vše napříč trhem, různé bundly s ps4 slim...a ovladač k tomu...nemá smysl to vypisovat, ale někde to je zajímavé PS4 500GB + 3 ovladače? 6490,- https://www.czc.cz/playstation-4-slim-500gb-cerna/198365/produkt pilulkin a NobodyAnswers reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2017 Zkusmo jsem to objednal a po objednání se to tváří, že zdarma je jen jeden ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Duben 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2017 Já mám objednáno taky. Sice u nich v přijatých objednávkách se to tváří, že je pouze jeden ovladač ke konzoli, v potvrzujícím emailu od nich mám oba. Pošlu jim tam dotaz, uvidím jak zareagují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Duben 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2017 K PROčku se bundluje v některých eshopech horizon zero dawn....Při cenách klasické slimky ovšem opět otázka, zda to stojí za příplatek jestli počítám správně téměř 4 - 5k. Jako..láká to, ale.... https://www.alza.cz/gaming/sony-playstation-4-pro-d4463622.htm?catid=18856943 JInak na tom czc mám objednáno taky....ale vzhledem k tomu, že klasický bundle s dvěma ovladači je 1TB, jsem na pochybách....i ve vygenerované pdf objednávce je jen jeden ovladač. Imho tedy chyba na webu. ///EDIT 14.4.2017 @ 19:10 hod.: Takže na tom CZC je to už opraveno....no, vše tomu nasvědčovalo...objednávku jsem zrušil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 westland 2 dc za 299 http://www.jrc.cz/wasteland-2-director-s-cut/p116834 the technomancer za 399 http://www.jrc.cz/the-technomancer/p120766 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Známý objednával z JRC v týhle akci Helldivers.. Už jednou byly vyprodaný a když je tam dali znovu hned to bral. Přišla mu odpověď, že to byla chyba a Helldivers vůbec nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Mantis Burn Racing - 60% OFF s PS+ (= pod dvě kila) do 27.4.2017 https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/mantis-burn-racing/cid=EP1350-CUSA03068_00-MANTISBURN000000 Vzhledem k tomu, že závodních her a her podporující splitcreen všeobecně trestuhodně moc nevychází, je toto možná malý skrytý klenot. A vůbec lepších topdown závodních titulů je fakt málo. Kéž by někdo remasteroval Ignition, Motorstorm nebo třeba Re-Volt. V létě ty nové Micromachines snad dopadnou dobře. wopiczak reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Za jak dlouho vám přišel ten kod na 250 kč? Jsem schválně nakoupil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 15, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 prvni varka hnetka prvni tyden prisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Duben 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2017 Assetto Corsa na zavvi 14.99 liber https://www.zavvi.com/games-ps4/assetto-corsa/11239356.html?autocomplete=productsuggestion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2017 Jak koupim neco na tureckym storu??? Cz karty to nebere, nemuzu najit kde koupit tureckej prepaid shit. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2017 Tvl, Erdoganovi ani korunu Marr, Martinoslav, tofi a 3 others reagoval na 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Duben 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2017 Už jsou to 4 dny a stále mi nepřišel ten kód :/ Tak nevím no abych to stihl vůbec v tom dubnu rendemnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 před 12 hodinami, zozy napsal: Už jsou to 4 dny a stále mi nepřišel ten kód :/ Tak nevím no abych to stihl vůbec v tom dubnu rendemnout... tak akce se vztahovala pouze na nákupy provedené v březnu, mně přišel kupon hned začátkem dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 Aha, tak nevadí tedy to jsem nevěděl Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2017 Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands - 999,- tesco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikinux Odesláno Duben 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2017 https://www.mironet.cz/sony-playstation-4-500gb-slim-black-cuh2016a-cerny+dp298938/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2017 Nevim, jestli je to chyba nebo normalka, ale momentalne na PSN zdarma season pass pro SNIPER Ghost Warrior 3 drak3go, pilulkin a kruta reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Duben 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2017 před 15 minutami, miz012 napsal: Nevim, jestli je to chyba nebo normalka, ale momentalne na PSN zdarma season pass pro SNIPER Ghost Warrior 3 Seasson Pass je zdarma i u Microsoft Storu, takže si myslím, že to chyba není, přesto díky za upozornění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 25, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2017 Jelikoz se prodava krabicova verze Sniper ghost warior season pass edition jako standartni verze je to pochopytelné. wopiczak reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2017 PS4 Pro + Horizon za 9890 Kc: https://www.alza.cz/gaming/sony-playstation-4-pro-d4463622.htm Smartmax a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Květen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2017 Hmmm...tak o tomto už lze uvažovat...To je imho cca cena, za kterou se bude prodávat až vyjde scorpio.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.