tofi Odesláno Únor 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 muze mi nekdo poradit jak to na Alza funguje, v navodu srotovneho je napsano: " (je nutné zadat nejdříve konzoli na šrotovné a poté přejít k platbě) " nikde v tom eshopu nevidim kde tam zadam " konzoli na šrotovné" ? netusi nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 Jen si vyberes konzoli, jestli Sko nebo Xko, das do kosiku, nechas si ji poslat na prodejnu a zvolis platbu v hotovosti na prodejne. Az ti to tam dorazi, tak jen prineses starou konzoli, das jim ji tam a oni ti odectou 2000 z ceny tebou vybraneho xboxu. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Únor 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 tak co, už to někdo zkusil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 volal jsem do Alzy a ptal se na tuto akci, a slecna na telefonu nejdriv tvrdila ze zadnou takovo akci nemaji a nevi o ni, pak kdyz jsem ji navigoval kde to maji tak rekla ze se muzi septat kolegy a poslou mi email, zatim mi jen doslo ze dotaz zpracovavaji, tak nevim :-/ Ptal jsem se to co mi pak tady odpovedel @Martinoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 Vzdyt to mas na tech strankach vsechno napsany... https://www.alza.cz/srotovne-na-herni-konzole-xbox-one?layoutAutoChange=1 Ja mam objednano, ale doruceni az zitra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 me zmatlo to "je nutné zadat nejdříve konzoli na šrotovné a poté přejít k platbě" nez jsi mi to vysvetlil, tak jsem tohledal na tom eshopu kde to zakliknu nez prejdu k platbe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 Spis to mysleli tak, ze si proste musis nejdriv vybrat jakou chces Jestli Sko nebo Xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 Tak prave k te konzoli pridali jeste dve hry zdarma navrch! Steep a The Crew. Neuveritelny, takze celkem 4 hry v baleni za necelych 4500 Kc. Zrusil jsem puvodni objednavku a vytvoril novou, aby mi dodali vsechny nabizene hry edit: U Xbox One X je krome Steep a Crew navic jeste PlayerUnknowns Battleground. Krasna akce, moc pekna mirai_trunks, Kamel a tofi reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Únor 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 Kingdom Come: Deliverance XBOX ONE multilanguage koupeno na ebay za 1000Kč - 500Kč ušetřeno EBAY midz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 Mas odkaz nebo se chces jen pochlubit? macplash reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Únor 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 je v mém příspěvku edit @Martinoslav: Diky za doplneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 jeste bych doplnil ze se jedna o preprodany ucet to ze se prodavaj sloty je bezna praxe i zde, ale nikdy jsem nepochopil ze toho maji tolik od kazde hry ( je toho plnej ebay ) ze by kreditky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 Pokud je to preprodany ucet, pak to nema v cenovych akcich co delat. Na obchodovani s ucty je tu specialni tema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Únor 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2018 Ja koupil KC na mexickem ms storu za darkove poukazy za cca 950kc. Respektive za 475 - kupoval jsem s kamosem na pul. Obashuje CZ tit. Cenova akce to neni, ale cena je to dobra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 na margo toho kupovania na mexickom MS Store.. viem, že to sem nepatrí.. ale ako nakupujete na zahraničných obchodoch? ja dostávam odmeny za úlohy v game passe, 5-10£ každý mesiac na UK store.. ale neviem to minúť.. a postupne mi to expiruje.. keď som chcel nakupovať cez PC, to mi síce dovolilo vybrať položku z UK obchodu a vložiť do košíka, ale pri platbe to už chcelo adresu a také nezmysly, takže som to viac neskúšal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 @macplash tohle sem do vlákna opravdu nepatří, na podobné dotazy se ptej v Otázkách a odpovědích anebo v obecné diskuzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Jsem tak koukal a můžete koupit tetris od 49,- https://cestovni-hry.heureka.cz/teddies-brick-game-tetris-cerveny/#o=2 Dávám sem schválně heureku, protože je tam více shopů a někteří můžou mít nějaký blízko pro osobní vyzvednutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 nevim jestli konzoli na srotovne neni spis myslena ps3/2/1 nebo xbox360/xbox1 ? craig27 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Taky by mě docela zajímalo, jestli už jim někdo zkusil vnutit některou z toho nepřeberného množství různých videoher a prošlo mu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 jak mi dorazi ps1 co jsem si nechal poslat tak tam zajdu a dam vam pak vedet, pocitam ze koncem tydne to snad bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Uz to mam na pobocce, tak vam pak reknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Zeptej se prosim tě, jestli teda vezmou i takovýto tetris či ne. Nepíšou konkrétní konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Pisou, ze NEZALEZI na znacce, stavu, funkcnosti Myslim, ze to mluvi za vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Pořád mi něco říká, že to může narazit na definici / výkladu pojmů "herní konzole" a "videohra". Proto budeme všichni rádi, pokud někdo potvrdí reálnou zkušenost a budeme tak eventuelně moci jít a hromadně nakupovat tyhle různé Tamagotchi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Tevole, ja tam snad zajedu jeste ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.