Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 2, 2017 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 Takže menší Tukabel a HDR pouštení na TV když je VR vyplé. tamže pass:) Citovat
Moderators drak3go Odesláno Říjen 2, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 Já si myslím, že právě obráceně - nyní s novou verzí PSVR, která bude podporovat pass through HDR už nebude nutné odpojovat procesorovou jednotku (což jde pouze při vypnutí PSVR), jako to musejí dělat stávající majitelé PSVR, aby dosáhli HDR podpory na jejich TV. Alespoň tak jsem to pochopil. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 2, 2017 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 no fyzicky kabel zustane zapojen do jednoty. takže postíš film/hru s HDR a koukáš na TV. VR musí být vyplé. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 2, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 Kletbu carodejnice na ne... to HDR tam melo byt od zacatku! Citovat
ARI50 Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 Zdravím mám SONY Playstation 4 Slim 500GB Black pojede mi na tom bez problému VR brýle kámoš říkal že né že musím mít sony playstation pro dík za odpovědi Citovat
gambler Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 Kámoš kecá, pojede ti to uplně normalně Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 2, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 Nemusis mit PRO, bryle VR muzes pouzit bez problemu take. Citovat
ARI50 Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 před 1 minutou, gambler napsal: Kámoš kecá, pojede ti to uplně normalně dík a jak je to s blu ray filmem když mám 4k tv tak jsi pustím přes pleják film přes 4k nebo né ? Citovat
gambler Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 daš tam blurej cedečko a přehraješ ho Citovat
ARI50 Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 Právě teď, gambler napsal: daš tam blurej cedečko a přehraješ ho no a půjdou časem i na ps4 třeba vypalené dvd ? pač kámoš mě včera přesvedčoval že nemám ps4 pro že nebudu nic moc dělat Citovat
gambler Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 Tak určitě časem prolomi tu ochranu. Ja mam pro a nevidim žadny rozdil, pry jsem ale slepy. okajos a Dweightee888 reagoval na 1 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 2, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 Ja si spis myslim, ze tu ochranu nikdo prolamovat nebude, stoji to vic usili nez je z toho pak uzitku. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 2, 2017 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 jinak 4k Bluray to neprehraje. Normalni Bluray ano a udela upscale-zlepseni zobrazeni na 4k. Citovat
Mg75 Odesláno Říjen 23, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2017 Zdravím mám dotaz kde se dá sehnat celej set ps4+vr a kolik brýlí se dá zapojit a na kolik to vyjde? Citovat
tojejedno Odesláno Říjen 24, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2017 https://www.alza.cz/gaming/sony-playstation-4-1tb-pro-playstation-vr-kit-d4474787.htm Brýle se dají zapojit jedny Citovat
xray20 Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2017 https://bonusweb.idnes.cz/sony-chysta-playstation-vr-skyrim-vr-bundle-f32-/kratke-zpravy.aspx?c=A171106_182128_bw-kratke-zpravy_oz na US amazonu: https://www.amazon.com/Sony-Computer-Entertainment-Product-Name-PlayStation/dp/B076PW5K56?th=1 Citovat
peeeca Odesláno Listopad 17, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2017 Tak teď nevím jestli si mám kupovat PS VR, když mám PS4 Slim. Někdo tu psal, že je to znatelný rozdíl...:( O PS VR mám ted zájem hlavně kvůli tomu, že Sony zmiňoval, že na Black Friday bude PS VR s hrou Skyrim, kamerou a PS move. Bohužel to v ČR nikde nevidím. Otázka tedy na vás, jestli je rozdíl PS VR se Slimem a jestli nevíte něco o setu PS VR s hrou Skyrim v ČR? Jo a ještě jak poznám, jestli je v balení nové nebo staré PS VR? Ale předpokládám, že se bude jednat o staré VR... Popřípadě jaký je rozdíl ve starém a novém VR? Vyplatí se koupit nové? Díky za info! Citovat
Smartmax Odesláno Listopad 17, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2017 Tak...je asi pochopitelný, že ps4 slim vs pro bude znatelný rozdíl...jestli malý nebo velký, mrkni na youtube, je tam toho plno. Skyrim jsem taky v setu neviděl. Imho akce je právě na staré verze ps vr....nebo přišlo by mi to logický. Citovat
xray20 Odesláno Listopad 20, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2017 Podlě mě je vždycky lepší koupit nové. Bude za stejnou cenu jako to staré a bude mít novou procesorovou jednotku s průchozím HDR( na starém VR se musí přepojit kabel pokud se využivá HDR režim u TV), slabší kabel. Ovladácí tlačítka přímo na headsetu a ne na kabelu. V ceně by měl být i Skyrim VR. To jsou pak ušetřený peníze =) Citovat
tojejedno Odesláno Listopad 20, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2017 Otázka je, jestli PSVR za 7000 teď, nebo V2 za ? za chvíli. Obávám se, že Skyrim pack, jestli tu bude, tak bude mimo slevy (přijde mi jako strategie Sony držet slevy na loňské a starší kusy, viz PS Pro bez slevy až do letošních prvních narozenin) Citovat
peeeca Odesláno Listopad 20, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2017 https://www.playstation.com/en-gb/explore/playstation-vr/buy-now/ tady je zmiňovaný pack dokonce za 300 liber což je cca 8 500 Kč, ale předpokládám, že tohle v Česku nenajdu...Tak nevím jestli je nějaká možnost koupit v cizině něco podobného. Mám kamaráda v Irsku, tak nevím jestli by to bylo výhodné se s ním domluvit ať to koupí, protože tam to dostupné je. Předpokládám ale, že je to ta starší verze PS VR. A v USA to je za těch 350 dolarů. Citovat
xray20 Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2017 No já bych si to objednal z amazonu, ale určitě to bude s adapterem na 110V místo 230V. A blbě se bude uplatňovat záruka. No jellikož to chci pro sebe, tak to nepotřebuji nutně na vánoce, tak si asi počkám. Verzi 1 už jsem doma měl(byla super), ale když přišlo oznámení na v2 tak jsem ji vrátil během 14dni. Citovat
marokl Odesláno Prosinec 6, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2017 Dá už se někde u nás koupit ta nová verze? (CUH-ZVR2) Citovat
goblinN82 Odesláno Prosinec 27, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2017 Zdravim, poridil jsem si PSVR a mam jeden dotaz. Kdyz pustim VR helmu a mam k ni pripojene sluchatka tak jde zvuk jak ze sluchatek tak i z TV a nikde jsem nenasel kde to prepnout, aby sel zvuk jen ze sluchatek a nerusil jsem tak dalsi lidi v mistnosti, mohl bych poprosit o radu? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.