Mandaz Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 tu speciálku měli i v originalkach a mají ji tuším i v jrc Jinak má story s deluxe edicí má šťastný konec. V průběhu včerejška jsem měl na sledováku od pošty psané zásilka poškozena nebo ztracena - probíhá reklamace. Dneska ve dvě odpoledne telefon od řidiče čp, že má pro mne express zásilku. Já na něj čuměl jak puk, on mi dovezl deluxe edici Pošťačka už dávno doma a oni mi ze zlína vypravili extra auto ke mne dom (cca 30km) jen s tím jedním balíčkem/obálkou Obálka neporušená, přijde mi že jim balík buď někde zapadl anebo sa ho někdo pokusil ztopit pro sebe, ale po zadání reklamace od jrc se balík zčistajasna objevil Takže mirai_trunks ještě jednou děkuji za tvou nabídku, ale bohužel ji nevyužuju. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 1, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 ok. happy end ne fajn! já zrovna nesu z Alzy také takže hype! Myslíš, že má cenu ji za 2700 ztoho xzone vzít a zkoušet prodat? Vyprodáno všude, akorát nevím zda pro pár stovek to má cenu... Citovat
Mandaz Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 To vážně netuším, osobně si myslím, že v čr/svk trhu ji asi neprodáš tak, aby se ti to oplatilo. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 1, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Pravda, seru nato. Tak již instaluji! Hmm patch 9.2GB ;) nice Citovat
Mandaz Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 já ten patch stahuju od cca třetí hodiny a ještě mi pár hodin zbývá Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 1, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 14 minut a du hrát. Po kabelu to dneska valí slušně! Citovat
Bouner Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Tak to je fajn, že vše dobře dopadlo ;). Pak napiš své postřehy ... já si dal od FF pauzu, než mi dojde domů ta Luna edice :D. mira_trunks: Za 2.7 to nekupuj, prodáš to spíše se ztrátou popř fakt malým ziskem ( a to zatím možná). Já sám uvažuju, za kolik střelit svou deluxku a vše vidím reálně tak okolo 2.5max. Jinak hrajete někdo FF na klasické PS4? Je to vpohodě hratelné, nebo tam jsou taky problémy s framepacingem jako u pro na high? Citovat
Erendil Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Ahoj. Mám na FF XV odehráno cca. 15 hodin. Hra šlape v pohodě bez jakýchkoliv problémů. Jinak zatím dojmy jsou velice pozitivní. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 1, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Po 2 hodinach, žádné problémy. Jinak teď jsem kcipl v dungeunu a pul hodka progress lost;) jsem zhejčkanej checkpointama no. Citovat
Mandaz Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Tak odehrané dvě hodiny a žádné problémy jsem nezaznamenal. Snad jediný, jak sa v úvodu tlačí auto tak jsem pár vteřin čuměl a čuměl, než mne napadlo že už není animace a mosím něco dělat. Každopádně zatím výborné, po nicmoc, spíš nicnic xiii a jejich poddílech to vypadá velice dobře. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 2, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2016 Dotaz na tu Luna edici, to má jen JRC nebo i někdo jinej? Citovat
Mandaz Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2016 Jak jsem sháněl předevčírem tu deluxku, tak na Luňaka jsem narazil jen na jrc. Tam btw nemají na ps4 dle jejich eshopu jediný kus ff xv skladem Citovat
kendykejnova Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2016 Problem ma jak ps4 tak ps4 pro na high.ale neni to zas tak znat.ja hram na pro na high a patch tu bude za chvili..je to sranda ale xone jde v tomhle bez problemu:).Ve hre sem na zacatku 3.kapitole a mam nahrano 16 hodin.ted sem zrovna chxtal zaby:))))Je to proste neskutecna bomba.jsem fanda FF od FF6:) Citovat
Bouner Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2016 před 13 hodinami, mirai_trunks napsal: Dotaz na tu Luna edici, to má jen JRC nebo i někdo jinej? Luna se dá co vím sehnat jen u JRC ( Docela se divím, že ju mají ). Ono jsem koukal je v některých Luna edicích i rozdíl ve verzi hry ( EU má tuším deluxe a zbytek day one či special edition.) Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 3, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2016 Tak chytání Žabiček zatím asi nejhorší zážitek, první 2 OK pak začalo pršet a setmělo se... a 20minut běhání. Jinak zatím supr. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 4, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2016 Tak chapter 3 a již mám lvl 30 a engine blade upgradlej na Ultimu. hmm čas přestat lovit a dělat side questy... ale bavím se! kendykejnova reagoval na 1 Citovat
Erendil Odesláno Prosinec 4, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2016 Kua jak jste dali toho mecha v druhý kapitole. Já ho nemůžu zaboha sejmout. Jinak kdo jste koupil Luna edici? Citovat
kendykejnova Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2016 je to robot blesky na nej. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 5, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2016 nebo mit lvl 25, no. Ale blesky jsou cool i na ty robo vojaky. Thundara vede. kendykejnova reagoval na 1 Citovat
tokyno Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2016 Nenašla by se tady dobrá duše, která by mi oskenovala obal FF XV pro PS4? Kdyžtak PM. Předem díky. Citovat
Erendil Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2016 Omlouvám se, původní komentář jsem dal pryč. Mám dotaz. Na jakých questech se levelujete? Zkusil jsem teď nějaký hunting quest a umírám tam pořád dokola. Citovat
kendykejnova Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2016 Hunting q,pak te zlute otazniky na mini mape.V boji pouzivej wait mode to nekomu pomaha. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 5, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2016 Hele nebo to dej na easy. Snažím se udělat všechny hunty kolem mého lvlu pak side questy. Jinak hodne pomaha ten groum heal co ma Ignis za 2 commandy a take potiony jsou fajn. pak vsem koupit 2 sloty na accesories. Začnu warstrike s 2H mečem a pak přepnout na 1h. Taky je základ XP použít až v hospodě co dává 150% XP za 300g a před huntama udělat jídlo + damage a HP. Jinak warp zezadu pro max damage. Jinak obal bych nascanoval rád, bohužel verze se steelbookem byla neodolatelná:) Jinak doporučuji od začátku používat skill snapshot v boji, dělat fotky a lvlovat ten foto skill, tedy pro Platinoidní lidi jako jsem já:) kendykejnova reagoval na 1 Citovat
kendykejnova Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2016 Je take dobre vedet jaka zbran, kouzlo na koho plati.na to ma Ignis scan.nebo taky kdyz mas wait mode tak kdyz drzis r1 tak skenujes.je k prdu mlatit nekoho mecem kdyz na nej plati kopi:)a nebo jen kouzla. Citovat
Bouner Odesláno Prosinec 6, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2016 V 12/5/2016 at 9:04, tokyno napsal: Nenašla by se tady dobrá duše, která by mi oskenovala obal FF XV pro PS4? Kdyžtak PM. Předem díky. Pokud nepotřebuješ ten origo, tak jsem měl někde z redditu obal co je dle nějakého artu od SE ( je hezčí než origo ). https://www.reddit.com/r/FinalFantasy/comments/5dhfr3/i_made_a_custom_game_cover_in_case_anyone_wanted/ Tady ten ... mít klasickou vrzi, tak ho tam hodím osobně taky. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.