pejtrix Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 na alze v akci nahradni baterka www.alza.cz/sony-playstation-vita-portab...-charger-d298110.htm za tu cenu to je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 ps3 za 3499,- http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PS312GBBLK/sony-ps3-12gb-black-herni-konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 wopiczak: Dneska sem byl pro nej :) a maj za 333 ratchet and clank a the last of us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 a kde? na netu tlou furt za liter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 v KV v obchode ale pocitam ze to bude tak ve vsech prodejnach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2014 Electroworld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) smazat.... Upraveno Květen 3, 2014 uživatelem reawow Ot prosim smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 to neni zadna akce,ale naprosty prodelek. Muzes vymenit dve hry,co maji minimalni hodnotu 599,- na vykup,coz byvaji nektere hry po par tydnech,takze v dusledku za watch dogs zaplatis 2000 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) smazat..... Upraveno Květen 3, 2014 uživatelem reawow Ot prosim smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 3, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Btw I: jakou již tohle má spojitost s cenovou akcí? Už trošku OT ne? Btw II: mě zase nepřijde , že by výkupní cena těchhle her byla minimálně 599 jak je požadavkem u té super akce ;-) tudíž je tu trošku problém a kolega výše má pravdu. Btw III: jedno vlákno na tuto ,,akci" nestačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 ktery dve hry davas ty na protiucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) Dobre omlouam se nevsimejte si toho kdyžtak poprosim o smazani. Myslel jsem že se jedna i o vyhodne akce a ano vykupni cena tech her co jsem uvedl je takova stači se podivat na www.jrc.cz kde jsou ceny uvedeny je psano že ceny se můžou i menit. U každe konzole jsou jinak hry hodnocene. Hry co jsem dal ja Sleping dogs a COD MW3 jsou hry na xbox ne ps3 tam jsou ty ceny trochu jine. Ale je to uplne jedno jestli jim date dve hry z xboxu a vezmete jednu na ps3 Upraveno Květen 3, 2014 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) hry ktere cenove berou jsou na nejich strance ja mam rezervovanou za sleeping dogs a Call of duty MW3 (xbox). Jeste se jednou omlouvam zda jsem udelal hodne vlaken ale prislo mi to jako vyhodne a tudiž jsem myslel že by to mohli vedet vsichni dal jsem to do temat u vsech. Jelikož kdyby tohle nekdo napsal do xbox a ja mel ps4 tak si toho ani nevsimnu. Omlouvam se Upraveno Květen 3, 2014 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Tyhle rádoby JRC akce jsou vždy bouda... to nevíte? JRC je nejdražší a nejvychcanější obchod...odjakživa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Je to možny pouze jsem to našel zdalo se mi to výhodne ja jsem si ji rezervoval a nechtel jsem si to nechavat pro sebe omlouvam se OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Bakan Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Bouda by to být nemusela, nejedná se o 599 Kč výkupní ceny, ale 599 Kč prodejní ceny. Takže třeba zmiňovaní Sleeping Dogs a COD: MW3 jsou OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 COD BO 2 hardened edition 999kc, posledni kus http://www.mall.cz/ps3-hry/blizzard-call-of-duty-black-ops-ii-harden-edition-ps3?v=537312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Docela v poho akce http://www.czc.cz/book-of-spells-wonderbook-ps3/116453/produkt?q-category-id=f5j7neu4p4gdg8vc0qjlskv371. Pokud máte doma děti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 COD Black Ops 2 Hardened edition 499kc ! http://www.mall.cz/ps3-hry/blizzard-call-of-duty-black-ops-ii-harden-edition-ps3?v=537312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 27, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Špatný odkaz anebo už je to pryč? Ukazuje se mi cena 1.799 Kč + že se už neprodává ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Já bral před pěti min poslední :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 27, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Tak tomu říkám fofr akce, ukončená 10min po zveřejnění :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 :D sry :D mrzí me to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Kdyby měl někdo zájem, tak v jcrčku mají Assasin´s Creed Anthology za 1.399,- http://www.jrc.cz/hra_ps3_assassin_s_creed_anthology Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 nevíte kdy byl naposledy ve slevě Metal Gear Solid (jednička)? se mi to nepodařilo najít. a je velká šance, že se objeví teď během toho měsíce výprodejů? mimochodem, čekáte na nějakou hru až bude slevněná? já ještě na Tokyo Jungle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.