xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 30, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Asi jsem neměl refreshlou stránku, ale poslední post, kterej jsem viděl, byla jeho otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Balus Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 odpověď je ano, můžeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Mam otazku delanou pro tuto sekci :D stahl jsem si forzu 4, protoze jsem dostal chut si zajezdit nejaky zavody. tak jsem ji stahl, ofixoval a dal palit a tady je problem!!! :( uz dvakrat se to seklo ve stejnou dobu (50%) a napsalo to,ze je spatnej nejaky sektor. Pritom uz jsem vypalil spoustu her a nikdy nebyl problem. Mam normalne vypalovacku Ihas B 2 mesice, ale cetl jsem, ze prej Forza 4 ma nejaky novy zabespeceni moc prosim teda o radu. Nebo myslite ze je to dvd mediem? vypaloval jsem vzdy na nerbatin a ted mam EMTEC,ale uz sem na ne papli jednu hru a ta je oka. Chci si zazavodit :D dekuju Když máš mechaniku Ihas B, tak by neměl být problém, pokud není špatný DVD disk. Použíj znova Verbatim (made in Singapore nejlépe) a neměl bys mít problém. ISO soubor hry můžeš stáhnout odjinud, třeba je chyba tam...Ikdyž fungují i jiné média než značka Verbatim, ale viděl bych to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 To sekání v 50% nesouvisí s XGD3, každopádně XGD3 hru nevypálíš na disc EMTEC. Buď Verbatim, nebo verbatim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Balus Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 -Vymazat- dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Zdar, Jak mám vypálit MW2 na lt 3.0 a DB 2.0.14719 ? (ap2,5 hry sem ještě nevypaloval :( ) Díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Projeď to před vypálením v programu ABGX verze 1,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Projeď to před vypálením v programu ABGX verze 1,6 a na jaký level? EDIT: Jak se podívám do ,,about,, v abgx tak mi furt píše že mám verzi 1.0.2 a to už jsem to stáhl ze tří zdrojů. a ještě se chci zeptat kdy kdy mi ap 2,5 hra nepojede jak změním dashboard nebo flash? Díky za odpověď ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 a na jaký level?EDIT: Jak se podívám do ,,about,, v abgx tak mi furt píše že mám verzi 1.0.2 a to už jsem to stáhl ze tří zdrojů. a ještě se chci zeptat kdy kdy mi ap 2,5 hra nepojede jak změním dashboard nebo flash? Díky za odpověď ;-) Znova to stahovat nemusíš.1.02 je jen verze toho spouštěcího ovládacího panelu, důležité je ten program který to pak spustí z příkazové řádky a ten když si všimneš je ve verzi 1.06 (1.6 neexistuje, to byl asi překlep).Autofix nastav na Level 3.Dashboard můžeš aktualizovat sám z USB flashky (pozor, přechodem z některých verzí jako 13146 a starší na novější se maže flash).Flash ti udělá nečekaně flasher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Tak... dlouho jsem tu nebyl, takže se na mě vyvalilo spousta věcí a jsem zmatem, takže jestli by mi to tu někdo objasnil :D Jaký je vlatně rozdíl mezi LT2.0 a LT3.0... Mám totiž LT2.0, a nechápu proč je zase novej firmware, když není nové AP... Co je to ta iHas vypalovačka, k čemu slouží, a potřebuju ji na běžné vypalování her? Pokud zlstanu na LT2.0, budu furt pálit přes normální vypalovačku v PC tak, jak jsem to dělal doposud, budou s tím nějaké problémy? (Ban neřeším, pokud mi to teda odpojí jenom Xbox Live, kterej stejnak nepoužívám) Děkuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Zdarec, v xbox scéně už se roky nepohybuju tak se chci teď zeptat, dá se použít flashka na ukládání savů z her? Dá se popřípadě použít i usb hdd? Co všechno se tam dá uložit? Funguje to i na původních i na slimech? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Normálně USB flasku strčís do xboxu, dáš v storage naformátovat na xbox formát, a pak to bude jak normální xbox HDD... nevím jak s přenosným diskem. Ale ta flashka pak bude mít speciální formát, takže tam už nedáš nic jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Ale tak můžu ji potom naformátovat zpět ne? A uložím na ní cokoliv? I dema? Ještě by mně zajímal ten hadr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Jo flashku můžeš v PV naformátovat zpět. Dokonce X360 nabízí možnost rozdělení flahky (třeba polovinu pro xbox a polovinu pro normální data) Na flashku narveš všecko, co se dá normálně nahrát na HDD, problém je v tom, že ji přečteš jen v xboxu, takže ty dema musíš tahat přes xbox. Druhá možnost je pak speciální software, který ti tu flashku otevře i v PC, ale to není 100%. UB disk podle mě nepůjde, ale jistý si tím nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Ok, zatím díky, ještě počkám jestli někdo nebude vědět o tom disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 disk to samy maximalni vyuziti pro fatx 16gb z jakykoliv vetsi velikosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheDaveee Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Jak mám vypálit hru(Ghost Recon) na 2 DVD?. Děkuji předem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exlife Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Jen několik otázek co se mi nedaří najít: 1. Když nainstaluji hru na HDD, potřebuji potom disk, nebo hra bude fungovat tak dlouho, dokud nesmažu? 2. Co způsobuje to že ojeté XBOXy jsou levnější než ojeté PS3? 3. Je v XBOX hrách také něco jako v PS3 hrách "online pass key"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 1.potrebujes dvd v mechanice pro spusteni instalaci setris mechaniku 2.netusim 3.je v nekterych v nekterych ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Jak vložit save na flashku? :D Stáhl jsem si http://www.gta.cz/gta4/download/xbox-360-100-save ... GTA IV se v pondělí zbavuju tak bych z toho ještě rád vytáhl pár achievů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Pouzij program USB Xtaf Xplorer. Flashka musi byt naformatovana v xboxu. Navodu je plno, ty si najdi sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 cs nevite kde sehnat HDD na xbox 360 mel by mit kapacitu kolem 40GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 40GB disk se nedělal. Kapacity jsou 20GB, 60GB, 120GB, 250GB a nově 320GB. Koupit ho můžeš různě, stačí si vybrat http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/xbox-360-hard-drive-250gb/ Pokud myslíš použitý, tak někde v bazaru nebo Aukro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dchoper Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Cau, nevite nekdo jak nahrat hru na Hdd?mam flash a uz tam naky hry takhle ulozeny mam, ale vcera sem si koupil xbox a netusim jak se to dela dekuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Najeď na tu hru a pak myslím křížek, každopádně dvd MUSÍ být v mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.