DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Toho by se nezdal opravdu jen zarity (fanaticky) fanousek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tak tak, ja jsem fanousek a velkej, ale ne fanatik :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Máte už někdo level 25? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Novy dechberouci gameplay z letosniho GC. Enjoy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Tohle mi nedelej... :D... jeste takovou dobu... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Takhle bude vypadaat v konecne podobe Explorer Edice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Tak to je mazec, kolik ma u nas stat? Nebo u nas vubec nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Krása, a pak že ze současných generací konzol nejde už víc vyždímat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Na podzim nebudu vědět, co hrát dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 StefiCZ napsal: Tak to je mazec, kolik ma u nas stat? Nebo u nas vubec nebude? Xzone ji ma za klasicke 3k http://xzone.cz/nahledps3.php3?idg=621 Srig napsal: Na podzim nebudu vědět, co hrát dřív. Presne, tenhle podzim je nejnabitejsim hernim ctvrtletim co pamatuji, kdyz si budu chtit zahrat vse co mam v planu tak me to financne i casove zruinuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Velmi vtipné rozbalování sběratelské edice s Nolanem Northem, předtavitelem Nathana Draka. Enjoy ;) [/url] http://www.youtube.com/watch?v=nN5fqwRSAkQ&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 DeSmond napsal: Velmi vtipné rozbalování sběratelské edice s Nolanem Northem, předtavitelem Nathana Draka. Enjoy ;) JJ u toho konce jsem se celkem pousmál :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 http://www.eurogamer.cz/articles/k-uncharted-vznikne-tv-reality-show Přihlašte se někdo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Takove trosku jine "propagacni" video :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Úžasné, co někdo dokáže. Zvláště to, jak mu dělá vždy ten pás s náboji je brilantní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 JJ to me na tom taky vzdycky fascinovalo, navic jak ho udela strasne rychle (vim ze je to zrachleny, ale stejne :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Uncharted 3 Explorer edice, kurna tu musim mit, ikdyz ty 3litry se mi nechteji davat, skoda, ze nemam narozky a neslozi se mi na ni kolegove z prace, stejne jako v pripade Helghast edice :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Tak si to vyber dopredu, stejne uz nic podobnyho jen tak nebude, teda pokud si nedelas zalusk na nejakou jinou "3k" edici ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Jo to neni spatnej napad, asi to tak udelam :-) Jinej zalusk nemam, jen se mi jeste tedy libi Arkham City http://www.gilismunny.com/wp-content/uploads/2011/07/bacce_ps3_render_uk_19.07.11.jpg Ale Uncharted 3 je samozrejme cislo jedna :-) DeSmond napsal: Tak si to vyber dopredu, stejne uz nic podobnyho jen tak nebude, teda pokud si nedelas zalusk na nejakou jinou "3k" edici ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Hodne nekvalitni zabery, presto zabery z mise, ktera se jeste neukazala a ktera vsechny fandy uncharted jiste zajima.... http://www.youtube.com/watch?v=xJNv1PGhIm0#t=4m15s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 tohle mně teda dost pobavilo :lol: http://www.youtube.com/watch?v=jiYibxij96c&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Me taky, drake je devka prodejna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Právě jsem dohrál druhý díl a už se nemůžu dočkat 3...taky jsem kvůli této sérii přešel z xboxu na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Jojo už aby tu ta trojka byla :) Dvojku jsem si fakt užil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ja jsem zvedavej jestli trojak prekona dvojku....ta byla skvela hlavne co se prostredi tyce a trosku se bojim aby nas poust nezklamala.....kazdopadne porad to bude uncharted a na to se sakra tesim, kvuli tomu jsem kupoval PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.