LegionCZE Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 http://www.ps3blog.net/2011/02/18/infamous-2-dated-for-june/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook&utm_campaign=facebooktwitfeed&utm_content=FaceBook Datum vydání: 7. červen (nevím jestli jen v USA nebo to je i pro EU). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Tak se zdá, že první kopie této hry si už našly své majitele. Doufám, že bude co nevidět dostupná i u nás :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 tjn, první recenze na ign vypovídá o tom, že to bude bezpochyby jedna z nejlepších her pro ps3, jestli to bude minimálně tak dobré jako jednička tak to bude skvělá zábava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 http://gamehouse.cz/playstation-3/infamous-2-9852.php Při předobjednávce do 8.6.2011 voucher 500 ,- k dalšímu nákupu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Pro odvrácenou stranu hráčské komunity - CFW patch už je na světě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 to ano ale nikde prozatím k dostání :P mimo toho patche :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 http://gamehouse.cz/playstation-3/infamous-2-9852.php Při předobjednávce do 8.6.2011 voucher 500 ,- k dalšímu nákupu ;) Tenhle voucher je peknej fail, musis nakoupit alespon nad tisic, ale to uz po sleve, takze minimalne za 1500, ja tam takhle chtel koupit hru na 3DS a pekne me tam kluci ojebali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 31, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 to ano ale nikde prozatím k dostání :P mimo toho patche :) Hmm, na "běžně" dostupných místech nejspíš ne, ale to neznamená, že není..... ;) DeSmond: ....aneb "Nechceme slevu zadarmo" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Hmm, na "běžně" dostupných místech nejspíš ne, ale to neznamená, že není..... ;)DeSmond: ....aneb "Nechceme slevu zadarmo" :-) ...."Ale nikomu to nereknem, to teprv az uvidime vase prachy" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Uz jste zkouseli demo?Nemuzu se dockat az se vratim ze skoly a vyzkousim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 zrovna taham takze tak 2 hodky a mam to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 mě to nenadchlo. graficky nic moc, přesně jak jednička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 mě to nenadchlo. graficky nic moc, přesně jak jednička. graficky nic moc =D tak ty ses dobrej hrajes na CRTcku ne ? a jako jednicka to fakt neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 na fullhd. zblízka se mi nelíbí detaily aut nebo postaviček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 nesmis taky na to cumet z 30 cm =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 tak grafika a vse je hodne lepsi nes v jednicke.a halvne se to tolik neseka jak v jednicce.demo je super.full hru kupujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Oproti jedničce krok dopředu .. Jednička už tak byla skvělá ale demo dvojky naprostá paráda .. Hlavně ocěnuju model jakoby destrukce .. Když mužete soupeře shodit třeba z balkonu ... Graficky taky zlepšení hlavně větší a plynulejší FPS .. :) pokud bude celá hra ve víru dema tak je to rozhodně hodně vysoce postavená hra tohoto roku only PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Zdravím všechny, tak release už je venku. Kdo má CFW může začít už hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Musím říct, že demo je dost povedené...vlastně božííí! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Ve všech směrech dotažená jednička, hlavně lepší framerate, uhlazenější grafika, lepší pocit ze všeho, snad až na obtížnost, kdy mi některé útoky nebraly energii a závěrečného bose jsem udolal skoro ihned, věřím, že ve full verzi to bude tuhé P.S: líbí se mi nový dabér hlavního hrdiny a tak nějak i ty cutscény, které v jedičce stály za prd, Naughty Dog jim opravdu pomohli jak se jen dalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Já jsem docela zklamaný, přijde mi to dost podobný jako minulý díl, sice ano vypadá to líp a hra se tak nezadýchává. Co mi ale vážně vadí je co udělali s postavou Cola. V minulém díle prostě vypadal jako tuhej borec (sice to nedávalo moc smysl, protože to měl být jenom poslíček a ne ošlehanej mariňák, ale vypadal dobře), teď mi přijde jako nějakej fakan a ta ladička co nosí na zádech mi přijde taky hrozně výsměchová. Celkově mi přijde, že hra ubrala temný ladění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 ladicka =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 ale zdá semi, jo by ve 2ce měl ty schopnosti víc...pod kontrolou...nejvíc me asi stve ten lightning bolt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 pro ti zvas co hrate origo hry jako ja :))) tak v stredu 8.6.2011 bude v electroworldu akce na infamous2 za cenu 1299kc.to jde si myslim za novu pecku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 počkám si až to bude stát nějakých 800kč, zatím je to předražené zajímalo by mě, co se stalo s jeho štítem co dostal ke konci jedničky proti kulkám já jsem dvojkou relativně (soudě z dema) nadšen, sice jsem to čekal krapet lepší co se týká šplhání po budovách, ale než aby to celé zmršili tím, že by z toho udělali jinou hru, tak se smířím s tím, že je to na stejné brdo jako u jedničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.