Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.7k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Já bych neřekl, že je nereálná, když je už oficiální. Cena $249 už je všude a třeba amazon.com je podle mě věrohodnější než gamehouse. Jsem zvědavý jak to udělají, protože už tam mají celkem dlouho cenu menší než 5000 a pár dní před vydáním si podle mě nemůžou dovolit ji najednou vyšroubovat na 7000. Jestli to udělají, tak to beru z ameriky.

Vsak jo, precti si to poradne, v gamehousu maj jednoznacne nerealnou cenu, kdyz je oficialni cena pro US 250 USD, tak je nemozne aby to z ameriky dovezl gamehouse sem (uz jen kvuli region locku). Cena gamehous uz je tam docela dlouho, byl to proste jejich nicim nepodlozeny odhad a ver tomu ze to tmeni, do vydani jeste dlouha doba... takze Gamehousacka cena je absolutne nerealna, vezmesli v uvahu uz jen to ze ze pro evropu casto plati ze je cena stejna jako v us, ale namisto v dolarech je v eurech cimz roste. O 3DS za 5 tisic si muzes nechat dlouhou dobu zdat, ta cena takhle klesne nejdrive az vyjde novy model 3DS...

Odesláno
Pokud by jste chtěli koupit 3DS levně a aby bylo v našem regionu. zkuste tohle.

http://www.gamegears.co.uk/search/3ds - podle převodu vychází jenom za 5500kč(a tuhle cenu bych já bral) nebo http://www.shopto.net/ (5600 kč)

Jeno nevim jestli posílají i do ČR

Jo, jenom bacha na svine celniky. Vim, ze v ramci EU se neplati clo, neplati se vsak i DPH (je to uplne neco jineho nez clo)?
Odesláno

OK, dik za info. Jen s tim darkem to neni az tak uplne pravda, kdyz maji podezreni/jsou svine/maji blbou naladu/chteji te obrat o posledni korunu, tak balik v pohode muzou otevrit, a i v pripade, ze tam neni uctenka, na to naparit minimalne DPH. Obcas bych jim urval kule, i kdyz je to jejich prace.

Ale pokud se v ramci EU neplati ani DPH (coz v pripade NDS by v CR bylo nechutnych 20%), tak je to dobry.

Odesláno

Mno, to se mi zatim nestalo, jestli to tak bejva, tak to je celkem smula. Ale asi pred tydnem jsem kupoval z ebaye a v poho.

Jinak paklize to u nas bude drahe, tak mi klidne dejte vedet, treba jich muzu obednat vic.

Navíc všechny relase hry na 3DS, co jsou na gamehousu za 1349 maj v Anglii za 850Kč, což je docela slušný

Odesláno
Navíc všechny relase hry na 3DS, co jsou na gamehousu za 1349 maj v Anglii za 850Kč, což je docela slušný

ja uz hry vpodstate v Cesku nenakupuju... nejsem blazen, kdyz tu samou vec muzu mit za o 30-50% nizsi cenu a s postovnym <30Kč, Air Mailem do chodi za 3-5dnu.

elektroniku sem takhle jeste nekupoval (radsi si pro to precejne zajedu osobne), ale pokud se nepletu tak na zadnou elektroniku se u nas clo neplati (ted myslim samozrejme dovezenou ze zemi mimo EU), podleha to jenom dani.

s celnici je to hodne o stesti. mel sem v poste nekolik baliku z Hong Kongu (ebay, play-asia.com, yesasia.com) v cene 2-3k Kč a nikdy mi nic neotevreli, nikdy sem neplatil zadnou dan ani clo. sam sem se divil.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu