Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Panove, blby priklad -> predstaveni IPHONE v cene kolem 8tis za 16gb (prepocet). Rikam si, to neni tak hrozny... A realita? 12tis... HA...

Takze cenu tu nema cenu resit, jelikoz jak uz jsem psal 250 USD je bez DPH a dalsich marzi atd. Uvidime v breznu, kolik bude opravdu stat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já bych neřekl, že je nereálná, když je už oficiální. Cena $249 už je všude a třeba amazon.com je podle mě věrohodnější než gamehouse. Jsem zvědavý jak to udělají, protože už tam mají celkem dlouho cenu menší než 5000 a pár dní před vydáním si podle mě nemůžou dovolit ji najednou vyšroubovat na 7000. Jestli to udělají, tak to beru z ameriky.

Vsak jo, precti si to poradne, v gamehousu maj jednoznacne nerealnou cenu, kdyz je oficialni cena pro US 250 USD, tak je nemozne aby to z ameriky dovezl gamehouse sem (uz jen kvuli region locku). Cena gamehous uz je tam docela dlouho, byl to proste jejich nicim nepodlozeny odhad a ver tomu ze to tmeni, do vydani jeste dlouha doba... takze Gamehousacka cena je absolutne nerealna, vezmesli v uvahu uz jen to ze ze pro evropu casto plati ze je cena stejna jako v us, ale namisto v dolarech je v eurech cimz roste. O 3DS za 5 tisic si muzes nechat dlouhou dobu zdat, ta cena takhle klesne nejdrive az vyjde novy model 3DS...

Odkaz ke komentáři

Ja bych se rad s 3ds plus jedna hra vesel do sedmi tisic, ale ani zhola tomu neverim :)

Jinak zvlastni: vcera jsem gamehousu psal jak budou reagovat na oficialni ohlaseni ceny 3DS, odpoved zadna, ale koukam ze vyskrtli cervenou barvu plus je tam datum (nevim jestli tam datum nebylo uz predtim), cena ale zustava...

Odkaz ke komentáři

Pokud by jste chtěli koupit 3DS levně a aby bylo v našem regionu. zkuste tohle.

http://www.gamegears.co.uk/search/3ds - podle převodu vychází jenom za 5500kč(a tuhle cenu bych já bral) nebo http://www.shopto.net/ (5600 kč)

Jeno nevim jestli posílají i do ČR

Jo, jenom bacha na svine celniky. Vim, ze v ramci EU se neplati clo, neplati se vsak i DPH (je to uplne neco jineho nez clo)?
Odkaz ke komentáři

V rámci EU neplatíš vůbec nic, navíc krom amazonu většinou nezaplatíš za poštu víc, jak 50Kč :D, takže to je v poho. Ono ostatně i z USA je to v poho, pokud obchod nabízí odeslání jako dárek - tudíž na balíku není uvedená cena a pro celníky há hodnotu pouze poštovného, tudíž nic neplatíš.

Odkaz ke komentáři

OK, dik za info. Jen s tim darkem to neni az tak uplne pravda, kdyz maji podezreni/jsou svine/maji blbou naladu/chteji te obrat o posledni korunu, tak balik v pohode muzou otevrit, a i v pripade, ze tam neni uctenka, na to naparit minimalne DPH. Obcas bych jim urval kule, i kdyz je to jejich prace.

Ale pokud se v ramci EU neplati ani DPH (coz v pripade NDS by v CR bylo nechutnych 20%), tak je to dobry.

Odkaz ke komentáři

Mno, to se mi zatim nestalo, jestli to tak bejva, tak to je celkem smula. Ale asi pred tydnem jsem kupoval z ebaye a v poho.

Jinak paklize to u nas bude drahe, tak mi klidne dejte vedet, treba jich muzu obednat vic.

Navíc všechny relase hry na 3DS, co jsou na gamehousu za 1349 maj v Anglii za 850Kč, což je docela slušný

Odkaz ke komentáři

Navíc všechny relase hry na 3DS, co jsou na gamehousu za 1349 maj v Anglii za 850Kč, což je docela slušný

ja uz hry vpodstate v Cesku nenakupuju... nejsem blazen, kdyz tu samou vec muzu mit za o 30-50% nizsi cenu a s postovnym <30Kč, Air Mailem do chodi za 3-5dnu.

elektroniku sem takhle jeste nekupoval (radsi si pro to precejne zajedu osobne), ale pokud se nepletu tak na zadnou elektroniku se u nas clo neplati (ted myslim samozrejme dovezenou ze zemi mimo EU), podleha to jenom dani.

s celnici je to hodne o stesti. mel sem v poste nekolik baliku z Hong Kongu (ebay, play-asia.com, yesasia.com) v cene 2-3k Kč a nikdy mi nic neotevreli, nikdy sem neplatil zadnou dan ani clo. sam sem se divil.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu