penthaler Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Panove, blby priklad -> predstaveni IPHONE v cene kolem 8tis za 16gb (prepocet). Rikam si, to neni tak hrozny... A realita? 12tis... HA... Takze cenu tu nema cenu resit, jelikoz jak uz jsem psal 250 USD je bez DPH a dalsich marzi atd. Uvidime v breznu, kolik bude opravdu stat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Já bych neřekl, že je nereálná, když je už oficiální. Cena $249 už je všude a třeba amazon.com je podle mě věrohodnější než gamehouse. Jsem zvědavý jak to udělají, protože už tam mají celkem dlouho cenu menší než 5000 a pár dní před vydáním si podle mě nemůžou dovolit ji najednou vyšroubovat na 7000. Jestli to udělají, tak to beru z ameriky. Vsak jo, precti si to poradne, v gamehousu maj jednoznacne nerealnou cenu, kdyz je oficialni cena pro US 250 USD, tak je nemozne aby to z ameriky dovezl gamehouse sem (uz jen kvuli region locku). Cena gamehous uz je tam docela dlouho, byl to proste jejich nicim nepodlozeny odhad a ver tomu ze to tmeni, do vydani jeste dlouha doba... takze Gamehousacka cena je absolutne nerealna, vezmesli v uvahu uz jen to ze ze pro evropu casto plati ze je cena stejna jako v us, ale namisto v dolarech je v eurech cimz roste. O 3DS za 5 tisic si muzes nechat dlouhou dobu zdat, ta cena takhle klesne nejdrive az vyjde novy model 3DS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 ze zkusenosti... jak zjistit cenu vyrobku xyz na EU trhu (potazmo v Cesku?) cena vyrobku v $=cena vyrobku v €, *24.50, +15-25% marze... suma sumarum kolem CZK 7000,- min asi sotva... bohuzel ;[ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 7K už je dost, ale stejně bych to koupil! Optimum by bylo 5900,- a přišlo by mi to aji jako reálná, optimální a vyhovující cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Ja bych se rad s 3ds plus jedna hra vesel do sedmi tisic, ale ani zhola tomu neverim :) Jinak zvlastni: vcera jsem gamehousu psal jak budou reagovat na oficialni ohlaseni ceny 3DS, odpoved zadna, ale koukam ze vyskrtli cervenou barvu plus je tam datum (nevim jestli tam datum nebylo uz predtim), cena ale zustava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Cenu samozrejme bude gamehouse menit, oficialne se vyjadrili, ze okolo 7000kc. Zalezi ale na distributorovi Nintenda pro CR, ktery jeste cenu neupresnil. Dokud se toto nestane, muzou si prodejci v CR tvrdit cokoliv, ale je to irelevantni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ditributor pro CR je pokud vim Conquest a ten se jeste oficialne nevyjadril, jen v tom smylsu ze cena bude mezi 6-7 tis., spis vsak k tem sedmi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 to vypada ze tech 7k mozna ani stacit nebude :) vsak ta cena pujde casem dolu... a do ty doby snad vychytaji i nejaky mouchy prvni generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Stve me ze si to jak ***** pujdu koupit hned jak to vyjde a za pul roku vyjde nejaka lite verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 to samé udelám i já kupim, to hned protože sem nedočka a za chvílu to vyjde o 1000ká levnější a v mé oblíbené RED barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 No jo, to jsme mi blbci co nedokazem pockat, pamatuju si ze podobne to bylo i s puvodnim NDS, to jsem byl taky natesenej jak malej jarda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Nejsme blbci :)... lidi z marketingu nás nazývají inovátoři a je nás jenom 2,5% z celkovýho trhu, takže jsme vlastně elita :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Nejsme blbci :)... lidi z marketingu nás nazývají inovátoři a je nás jenom 2,5% z celkovýho trhu, takže jsme vlastně elita :)) Spis jelita :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Pokud by jste chtěli koupit 3DS levně a aby bylo v našem regionu. zkuste tohle. http://www.gamegears.co.uk/search/3ds - podle převodu vychází jenom za 5500kč(a tuhle cenu bych já bral) nebo http://www.shopto.net/ (5600 kč) Jeno nevim jestli posílají i do ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Takovemu obchodu bych moc neveril, krom toho pochybuju ze budou posilat k nam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Z obou obchodů jsem už kupoval a naprostá spokojenost. Jestli to fakt bude víc, jak 6k, tak neváhám a kupuju z Anglie. Už ted se to dá předobjednat i za 5500 a všechny hry maj po 850Kč. Navíc nemusím řešit region lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Pokud by jste chtěli koupit 3DS levně a aby bylo v našem regionu. zkuste tohle. http://www.gamegears.co.uk/search/3ds - podle převodu vychází jenom za 5500kč(a tuhle cenu bych já bral) nebo http://www.shopto.net/ (5600 kč) Jeno nevim jestli posílají i do ČR Jo, jenom bacha na svine celniky. Vim, ze v ramci EU se neplati clo, neplati se vsak i DPH (je to uplne neco jineho nez clo)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 V rámci EU neplatíš vůbec nic, navíc krom amazonu většinou nezaplatíš za poštu víc, jak 50Kč :D, takže to je v poho. Ono ostatně i z USA je to v poho, pokud obchod nabízí odeslání jako dárek - tudíž na balíku není uvedená cena a pro celníky há hodnotu pouze poštovného, tudíž nic neplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 OK, dik za info. Jen s tim darkem to neni az tak uplne pravda, kdyz maji podezreni/jsou svine/maji blbou naladu/chteji te obrat o posledni korunu, tak balik v pohode muzou otevrit, a i v pripade, ze tam neni uctenka, na to naparit minimalne DPH. Obcas bych jim urval kule, i kdyz je to jejich prace. Ale pokud se v ramci EU neplati ani DPH (coz v pripade NDS by v CR bylo nechutnych 20%), tak je to dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Asi z toho maj provize :) A nebo proste jen vedi ze je tim chce kazdej o***** :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Mno, to se mi zatim nestalo, jestli to tak bejva, tak to je celkem smula. Ale asi pred tydnem jsem kupoval z ebaye a v poho. Jinak paklize to u nas bude drahe, tak mi klidne dejte vedet, treba jich muzu obednat vic. Navíc všechny relase hry na 3DS, co jsou na gamehousu za 1349 maj v Anglii za 850Kč, což je docela slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ja bych do toho s tebou sel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Navíc všechny relase hry na 3DS, co jsou na gamehousu za 1349 maj v Anglii za 850Kč, což je docela slušný ja uz hry vpodstate v Cesku nenakupuju... nejsem blazen, kdyz tu samou vec muzu mit za o 30-50% nizsi cenu a s postovnym <30Kč, Air Mailem do chodi za 3-5dnu. elektroniku sem takhle jeste nekupoval (radsi si pro to precejne zajedu osobne), ale pokud se nepletu tak na zadnou elektroniku se u nas clo neplati (ted myslim samozrejme dovezenou ze zemi mimo EU), podleha to jenom dani. s celnici je to hodne o stesti. mel sem v poste nekolik baliku z Hong Kongu (ebay, play-asia.com, yesasia.com) v cene 2-3k Kč a nikdy mi nic neotevreli, nikdy sem neplatil zadnou dan ani clo. sam sem se divil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 JJ ja uz ted asi budu kupovat hry taky jen v anglii...pote co jsem zjistil za jake hezke ceny se tam proti tem nasem vydriduzskym daji poridit, jen zbyva si zaridit platby po internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Mam tedy dotaz jestli tedy nekdo kupujete 3DS ze zahranici a kde? Jediné 2 problémy co na 3DS budou je zásuvka a návody v jinném jazyce.. a ještě záruka. Jak se řeší záruka když si 3DS porouchá ? To mám odvézt prodejci do anglie nebo nejaka opravna v ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.