libcenko Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 lolec, já mám digi verzi cca 3 měsíce tak co myslíš? že kecám? :D neee...já už z vás fakt nemůžu Dobrý, dobrý. Taky bych byl nasraný, kdybych si jí před 3 měsíci koupil za ty prachy a teď je gratis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Dobrý, dobrý.Taky bych byl nasraný, kdybych si jí před 3 měsíci koupil za ty prachy a teď je gratis. Nevím no, koupil jsem ji, když byla ve slevě a teď bude meine i když přestanu s plusem, ale očividně se chceš každému vysmívat. Plus když si najdeš příspěvek v tomto tématu k 22.01.2014, 20:07 tak uvidíš, že nás několik psalo, že tam CZ titulky jsou (ne že tam "pravděpodobně" budou). Tím smajlíkem a vším jsem se ti nesnažil nadávat - jen ti říct že tam titulky opravdu jsou kdybys tady víc hledal. Dnes se lidem nezavděčíš. 8) Ohledně Bioshocku v plusku, vyplatí se pls ten season pass? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 popravde, nemuzes prestat s plusem, ps4 ti to neumozni:-D Jinak popravde,kdyz to chci hrat ted,tak si to proste koupim a ne ze budu cekat na ruletu psn+,ze to mozna bude zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 aale umožní :D dám si přestávku a dohraju singleplayer a f2p tituly xD, přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Tady máte na 14 dní plusko zdarma 29R6-7FNE-G8BG. Nevím jestli to pojede protože mi to příšlo na email kde mám registrovany kanadský učet tak snad to půjde na česky zkuste a uvidíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 14 dni je zdarma na store pro kazdeho, kdo na svem uctu jeste nemel nikdy plusko aktivovane, ale diky :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Já vím že tam je ale musíš zadávat kreditku a třeba někdo nechce tak jsem nabídl kod ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Ohledně Bioshocku v plusku, vyplatí se pls ten season pass? No já mám hlavní hru dávno dohranou a lákají mě ty 2 příběhový DLC. Season pass jsem vloni nekupoval a jsem rád, protože to bych měl akorát rok umrtvený prachy. Počkám, až bude venku to druhý příběhový DLC a pak se uvidí. Nesnáším hraní na kousky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Tak to Metro je fakt užasná hra zrovna som to dohral :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Za jak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Za jak dlouho? fu chlape tak to fakt netusim za ako dlho ,asi za dva dni :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Když mam na main učtu PS+ tak ceny na PSN PS+ platí jen pro něj nebo i pro ostatni učty aktivní na PS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 jen pro nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 už je to tady, už je to tady...:D paráda, pro mě nejlepší měsíc... METRO LAST LIGHT BIOSHOCK INFINITE Pro mne nejhorsi, strilecky me na konzolich nebavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Od zítřka je na US storu pro členy PS Plus zdarma hra Payday 2, takže si myslím že bude k dispozici následující měsíc pro členy EU PS Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Jestli je to pravda, tak je to epicfail ze strany Sony :) Naklikat si 14dny zdarma několik let PS+ zdarma. http://www.vg247.com/2014/02/13/ps4-owner-finds-ps-plus-loophole-subscribes-until-2035-without-paying-a-penny/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Nj ale, za to muzes dostat permaban nebo nak. Navic neni tezky najit cloveka co ma takove predplatne kdyby to byla pravda s tim 2035. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 kdyby sis to precetl do konce,tak informace byla poslana sony. Predpokladam,ze je kdyz je upozorni,tak mu to nechaji jako bonus,akorat si myslim,ze na to prislo vice lidi,kteri ho kritizuji,ze to zverejnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Přišlo mi fér. Ze na to nejdřív Sony upozornili a az potom to zveřejnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 spekulace co by mohlo byt v breznu v ps + PS4: Dead Nation PS3: Tomb Raider, Brothers a tale of two sons Vita:Smart As, Pixeljunk Monsters Ultimate HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 ještě bych dodal že ta spekulace vychází ze stejného zdroje jaký oznámil hry na únor takže šance je dost vysoká :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 tomb raidra sem si chtěl právě obědnat tak si raději počkám :) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Vita a Smart As... bylo by super kdyby to byla CZ verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Btw. taktéž se vám špatně (nebo vůbec) zobrazuje PSN Store pro PC? Plus některé položky chybí (z té nabídky slev pro plusko něco rozkliknu a dá mi to error), login občas nefunguje....něco podobného na PSV...dělá to jenom mě? Ne že bych chtěl něco kupovat z PC, ale občas se tam podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Já mám vše o.k., používám Chrome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.