Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Dobrý, dobrý.

Taky bych byl nasraný, kdybych si jí před 3 měsíci koupil za ty prachy a teď je gratis.

Nevím no, koupil jsem ji, když byla ve slevě a teď bude meine i když přestanu s plusem, ale očividně se chceš každému vysmívat. Plus když si najdeš příspěvek v tomto tématu k 22.01.2014, 20:07 tak uvidíš, že nás několik psalo, že tam CZ titulky jsou (ne že tam "pravděpodobně" budou). Tím smajlíkem a vším jsem se ti nesnažil nadávat - jen ti říct že tam titulky opravdu jsou kdybys tady víc hledal. Dnes se lidem nezavděčíš. 8) Ohledně Bioshocku v plusku, vyplatí se pls ten season pass?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ohledně Bioshocku v plusku, vyplatí se pls ten season pass?

No já mám hlavní hru dávno dohranou a lákají mě ty 2 příběhový DLC. Season pass jsem vloni nekupoval a jsem rád, protože to bych měl akorát rok umrtvený prachy. Počkám, až bude venku to druhý příběhový DLC a pak se uvidí. Nesnáším hraní na kousky.

Odkaz ke komentáři

Btw. taktéž se vám špatně (nebo vůbec) zobrazuje PSN Store pro PC? Plus některé položky chybí (z té nabídky slev pro plusko něco rozkliknu a dá mi to error), login občas nefunguje....něco podobného na PSV...dělá to jenom mě? Ne že bych chtěl něco kupovat z PC, ale občas se tam podívám.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu