majkom Odesláno Leden 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2019 Asi tak... snad sa dozvieme co kupil;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Leden 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2019 Ono dneska to není už ten stejnej edge co byl před 10 lety ...horší je, že člověk nemůže moc ani věřit v obchodě když jsou 2 TV vedle sebe ( nastavení, kalibrace z výroby atd)... a nejsem si jistý zda právě ten direct samsung nemá víc problémů než ten edge. ( Ghosting, halo efekt horší atd). Jinak pokud hráváš i na PC a nechce se ti tahat kabely, tak samsungy a tuším LG už mají steam link appku zabudovanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2019 Kto vie ako to dopadlo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moli9 Odesláno Leden 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2019 Už už. Omlouvám se že jsem nedal vědět dřív. Nakonec po sledu události sem zvolil Sony 55 XF9005. Tak uvidíme. Ale věřím že jsem zvolil dobře. Mockrát děkuji všem kteří mi pomohli a dali rady mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2019 Super;) uzivaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moli9 Odesláno Leden 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2019 https://www.cnews.cz/sony-zrejme-blokuje-instalaci-kodi-na-nove-televizory-s-android-tv-oreo/ Tak to sem na to zvedavej. Hned odpoledne to vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 Nebyla to nějaká kachna ? Doplněno oficiální vyjádření Sony: Kodi je jednou z několika tisíc aplikací na Google Play. Sony provádí doporučování aplikací, ale žádné aplikace z Google Play neblokuje, ani nemůže. (Kodi is one of several thousand apps on Google Play on Sony’s Android TVs. While Sony does curate recommended apps, we cannot and do not block Google Play apps.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 https://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/55607-premiove-televizory-samsung-qled-zlevnily-o-desitky-procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Leden 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 Dej potom vědět jak si dopadl ... jinak vyjádření Sony atd. bych věřil asi tak stejně jako novinkám ...Sony vždy mělo a vypadá to že mít nadále bude hroznej přístup k zákazníkům ( hlavně těm v EU)... Sony už dávno není co bývalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moli9 Odesláno Leden 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2019 Kodi sem nainstaloval bez problémů, jen se mi nejako nedaří rozbehat doplňky. Pořád někde nějaká chyba. Musím to pořádně nastudovat Btw doporučíte mi nejakej funkční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2019 Doporučuji doplněk Stream Cinema a k němu si zaplať VIP na webshare třeba na rok aby doplněk fungoval, je teď v akci za 449Kč až do 10.1.2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2019 Kodi je super, jen abys mohl nainstalovat Stream Cinema CZ je nutne si tam dodat CZ repozitare - povolit instalaci ze ZIP https://kodi-czsk.github.io/repository/repo/repository.kodi-czsk/repository.kodi-czsk-1.0.2.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2019 před 16 hodinami, Evok napsal: https://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/55607-premiove-televizory-samsung-qled-zlevnily-o-desitky-procent Bodeť by ne.Kdo by ten předražený LCD odpad kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2019 na czc Sony KD-65XE9005 za 35k https://www.czc.cz/sony-kd-65xe9005-164cm/207678/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Televizory&utm_term=Sony_KD_65XE9005_164cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 18, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2019 na EW sleva 11 procent na TV vetsi 65palcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Únor 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2019 Máte někdo SONY XF9005 ? Jak je na tom podání černé barvy ? Mám teď sice OLED B7 LG ale líbí se mě android Tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 1, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2019 vcem se cloveku muze libit adroid na tv? xf9005 je top lcd stredni tridy, ale oled je o tridu jinde ve vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2019 před 2 hodinami, Evok napsal: Máte někdo SONY XF9005 ? Jak je na tom podání černé barvy ? Mám teď sice OLED B7 LG ale líbí se mě android Tv Vymenit b7 za xf9005 moze len nepricetny jedinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 1, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2019 Já mám loňský model Sony 55XE9005 a spokojenost a od včerejška je dostupný update na Andoid 8 Oreo Koukni na test XFka na rtings.com TO mirai_trunks: já jsem s Androidem v TV spokojený a appka KODI je must have best off app pro přehrávání filmů z netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Únor 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2019 Slušná cenovka https://www.alza.cz/55-lg-oled55b8pla-d5296760.htm?o=1 https://www.mnoho.cz/oled-tv/lg-oled55b8pla/?utm_source=heureka.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 3, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Ted jsem zrovna u kamose videl b8 nazivo a je to masakr. cena je ale take masakr a hlevne bych chtel alespon 65ku...:( Jinak celkem zajimava cena za samusng 75nu71xx a to 30k. Pomer velikost a cena nema konkurenci myslim. Jdounreci, ze se vrati hitofka Vanoc a to Samsung nu800x. pocitam v pulce unora, cena bude zasadnim faktorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Taky jsem ji viděl u kámoše a z toho obrazu mi spadla čelist. Sice mám Pročko, ale s 4K televizí počkám až na novou konzolovou generaci, přece jen aktuálně moc "true 4K" her moc není a ceny budou příští rok (nebo kdy nová generace dorazí) zase o něco přívětivější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Ja myslim ze 4k tv uz nijak zlacnovat nebudu... tie lepsie modely stoja cca tolko co stali top modely fhd ked nastupovalo 4k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Viděl někdo PS4 Pro naživo na Samsung NU8000 a OLED LG B8 nebo Samsung Q9...a může porovnat, že je to až takový rozdíl? Podle videí na Youtube mi to totiž nepřijde, ale je mi jasné, že live je to asi jiné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Video na youtube:D idealne na posudenie kvality panelu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.