Tommy33 Odesláno Březen 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2020 Ahoj, spoluhráč z CoDka přemýšlí nad novou TV ... vybral si toto : 65" Hisense H65U8B https://televize.heureka.cz/hisense-h65u8b/ hlavně na Xbox One X ...je to dobrá volba ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indeshit Odesláno Březen 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2020 jo, je to fajn volba. VA, WCG, DV i HDR10+ ... akorát nemá Android, ale jinak fajn volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Březen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 55xf9005 na datart opet za 19 999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 26, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 Datart ma 15% slevu na telky, treba se nekomu bude hodit tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Březen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 Když jsem zadal tento kód tak mě to napsalo že podmínka pro uplatnění voucheru VDF2003 nebyla splněna. Nikde jsem ale žádné podmínky nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 26, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 budou to konkretni TV, ne vsecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Březen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 Jo je to jen na vybrane tv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 26, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 Pisou ty nejlepsi Ale netusim, co ma Datart v nabidce okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 27, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2020 Přátelé když se tu řeší ty TV :)Náááhodou někdo zkušenosti s Philips 65PUS7304 a zprovozněním Amazon Echo - Alexa?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Duben 13, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2020 Pokial niekto planuje kupit lg tv, tak electrowolrd ma pecka akciu - 15 percent na lg tv a k tomu este 10 percent dava na kartu! Lg oleb 55b9 tak vide na 23k!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 Vazeni a mili, delsi dobu uvazuji o koupi nove televize. Co se tyce parametru, tak chci samozrejme 4K, 100Hz, slusne zobrazeni HDR obsahu a taky podporu Apple Airplay 2. Co jsem se zatim dival, tak se mi podarilo okruh zuzit na dve televize, ale samozrejme si necham poradit, pokud budete mit lepsi napady. Televize bude primarne vyuzivana ke sledovani filmu/serialu a PS4. Nepotrebuji resit kvalitu zvuku, protoze to budu krmit 5.1 soustavou pres optiku. Kandidat c. 1: Sony KD-55XG9505 + Android (nebudu muset kupovat dalsi krabicku kvuli Kodi) + Vysoky jas pri sledovani HDR obsahu - pozorovaci uhly (VA panel) - zobrazeni cerne (neni to OLED) Kandidat c. 2: LG OLED55B9PLA + OLED a vsechny vyhody spojene s touto technologii (kontrast etc.) + pozorovaci uhly - burn-in - nutnost dokoupeni chytre krabicky kvuli Kodi Jaky mate nazor vy? Diky, kresik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 29, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 Neporadim s telkou, ale rad bych poradil s audiem. Zapomen na optiku, jedine rozumne reseni je hnat to do zesilovace pres hdmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 Na filmy a občasné hraní zásadně OLED.Nic jiného bych doma už nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 29, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 2 věci. 65” a OLED, když máš keš:). Jinak tak nejak normálně: nebál bych se sony xf9005, rozdil od xg nejsou znatelne a 65ka jiz za 30k. take bych se nebal samsung q70. cena obdobna, na gaming lepsi filmy asik horsi, ale oba jsou VA a samsung ma podporu vseho mozneho na tizenu. Oled a burn in, relativni. mam kamose co jede na oledu 8h denne a vpohode. ja volil qled bo TV jede u nas 6h denne jako kulisa a uhlopricka je lepsi deviza nez absolutni cerna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 @placek Taky se spis priklanim k tomu OLEDu, klasicka televize na tom prakticky ani nepobezi. Spis to bude slouzit jako velka obrazovka. Akorat je to vetsi investice a nerad bych za dva roky resil vypalene tachometry z Gran Turisma, ktere mi nikdo nevyreklamuje. @Martinoslav Na zesilovaci muzu pouzit jen mam volnou jednu optiku a jeden koax. To je v tom zvuku takovy rozdil? @mirai_trunks 65’’ uhlopricku sem bohuzel nedostanu a cenovka je taky uplne nekde jinde. XF9005 nepodporuje Apple Airplay 2, teda alespon co jsem cetl. Proto jsem mel v merku tu XG9505, coz je pry v podstate to stejne, akorat novejsi rada. Mrknu jeste na ty Samsungy. Diky moc panove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Duben 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 Pokud se bojíš burn-inu tak vem buď Sony nebo Q80 2019 se dá sehnat za dobré peníze ( Modely 2020 jsou šmejdy ..těm se vyhni). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 30, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2020 @Crashíčeq Jde o to jaky zdroj zvuku preferujes. Pres optiku protahnes max Dolby Digital 5.1 a to je jen takovy “lepsi stereo”, ale pokud jedes filmy v DTS HDMA apod., tak to je nebe a dudy Dynamika zvuku a rozlisitelnost jednotlivych kanalu je s DD na neporovnatelne urovni. Potreba je k tomu HDMi, protoze pres optiku ten datovej tok neprotahnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2020 před 12 hodinami, Crashíčeq napsal: @placek Taky se spis priklanim k tomu OLEDu, klasicka televize na tom prakticky ani nepobezi. Spis to bude slouzit jako velka obrazovka. Akorat je to vetsi investice a nerad bych za dva roky resil vypalene tachometry z Gran Turisma, ktere mi nikdo nevyreklamuje. @Martinoslav Na zesilovaci muzu pouzit jen mam volnou jednu optiku a jeden koax. To je v tom zvuku takovy rozdil? @mirai_trunks 65’’ uhlopricku sem bohuzel nedostanu a cenovka je taky uplne nekde jinde. XF9005 nepodporuje Apple Airplay 2, teda alespon co jsem cetl. Proto jsem mel v merku tu XG9505, coz je pry v podstate to stejne, akorat novejsi rada. Mrknu jeste na ty Samsungy. Diky moc panove. Mám OLED TV 3 roky a nic se nevypálilo.Většinou filmy a občas hry.Starou plazmu jsem vypálil.(ale to jsem na ní nahrál asi 6000 hodin MP v Gearsu 2 a 3.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Květen 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2020 Oled - idealne ted, kym je doprodej modelu.. lg b/c9 nebo panasonic gz950... sony je drahe, philips je... philips... navic sony i philips maji vyssi input lag (krome ag9, ta stoji ale raketu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Tak na mall.cz s kuponem CZ20TVSAMSUNG je napriklag 65q80r samsung za 32k a bezdratova sluchatka ktomu. co je good cena myslim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Květen 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2020 @Crashíčeq kazdopadne si presvihol akciu v ew, mali slevu -15 procent na lg tv a rste k tomu -10% v bodech na kartu, b9 tak vysla nejakych 21k tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 3, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2020 uhlopricka>>>nez oled:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Květen 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2020 To sa nezhodneme:) ale najme, 65b9 sla v te akci kupit za 34k myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Květen 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2020 Ja od toho sedim relativne kousek a kdyz jsem to meril, tak bych mel velky problem sem tu 65 palcovou obrazovku dostat. Mam znameho v elektru, tak se zkusim poptat, jestli by s tou cenovkou nemohl neco vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesi Odesláno Květen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2020 Zdravím vespolek! Vybíram TV 55" 100Hz především na hry, cena do 30K. Zajímají mě vaše zkušenosti, srovnání nebo doporučení, nějaké recenze už jsem četl třeba na CoVybrat.cz Měl jsem tři kandidáty 55" Sony Bravia KD-55XG8596 IPS Samsung QE55Q85R VA 55" LG 55SM9010PLA IPS Jenže... alespoň předběžným počtením vlákna jsem se dostal k OLED Televize LG OLED55B9 Vyplatí se nyní koupit? Uvažuji v horizontu dvou až čtyř měsíců k PS4/5 nebo Xbox Series X... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.