zzepto.x7 Odesláno Srpen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2017 Konečně! Eurogamer: Citovat More minor changes include push notifications for events, spectator comments on screen while broadcasting in VR mode, the ability to link broadcasts to a PlayStation Community, and support for seven more languages: Czech, Thai, Greek, Indonesian, Vietnamese, Romanian and Hungarian. http://www.eurogamer.net/articles/2017-08-09-playstation-4-firmware-update-5-0-will-add-1080p60-twitch-streaming Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2017 Že by ty petice přeci jen nebyly až tak marné? Martinoslav, Tango23 a perrek reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Srpen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2017 před 7 minutami, drak3go napsal: Že by ty petice přeci jen nebyly až tak marné? Jen počkej jak zjistí že store není česky ... to bude zase petic ... navíc je tam napsáno jen že to je podpora češtiny ... pod tím se dá představit hodně věcí ( třeba jen že pokud má hra na storu CZ, tak ji to vybere primárně i když je konzole v Aj ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 @kajmiko hoogen reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 před 1 hodinou, perry napsal: @kajmiko Mohl bych poprosti o kod? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Můžu taky poprosit o jeden kód? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 93FE-5MNC-L6DN Dávám k dispozici svůj poslední. Pokud ho použiješ, dej vědět, ať ho ostatní už nemusejí zkoušet. P.S. Tlačítko pro lajk je vpravo dole mephis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Kód jsem použil. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Srpen 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2017 trochu je škoda že v CZ není PS Store a trofeje, já zůstávám u EN jsem už zvyklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Srpen 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2017 před 9 hodinami, Buladog napsal: trochu je škoda že v CZ není PS Store a trofeje, já zůstávám u EN jsem už zvyklý Zatím to je beta tak uvidíme co nabídne finální verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratos.cz1 Odesláno Září 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2017 Zdravím sháním kód do Bety ps4 FW. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Říjen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2017 Už nepotřebuješ, stačí updatovat FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Říjen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2017 Ano, už není potřeba, už je oficiální verze 5.00. Akorát se mě sekla konzole s posledním spuštěním s betou 6 a až se umoudřila, tak nebyla schopná stáhnout nový firmware. Stahování se pořád restartovalo dokola. Musel jsem to vyřešit v nouzovém režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2017 Nevím jestli to dělá jenom mě ale po updatu na 5.00 je konzole nějaká spomalená,špatně nabíhá WIFI a párkrát už mi spadla hra která mi nikdy předtím nespadla.Děkuji Sony za pěkný shit update :-( ps:Tak kámošovi to dělá uplně stejné problémy.Takže je problém v updatu bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2017 Mno bety mi chodily vyborne, celkove se mi zda, ze se konzole zrychlila... Vcera jsem nainstaloval ofiko 5ku a taky to vypada OK, jen me treba zarazilo, ze jsem treba tahal update na Nioh - ten se stahl, pak byla akce "probiha kopirovani" a nasledovalo "probiha instalace". Ten krok s kopirovanim (ktery trval veky) jsem pred tim nikdy nezaregistroval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2017 Tak na PROčku jsem žádné podobné problémy nezaznamenal. Jinak jak kolega nade mnou zmiňuje to kopírování/instalaci, tak poprvé jsem si toho všimnul v betě na pětku. Možná jsem si toho ale dřív nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trixy004 Odesláno Říjen 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2017 Duffy: dělalo mi to taky,musíš se přihlásit ve správci účtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.