Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Já sem na jednu stranu rád, že už nesbírám sběratelky, bo ty nervy za posledních pár let s předobjednávkama mi přivodily barvu vlasů okájose.

Ale teda blbá steelbook edice, která je podle všeho skladem v centrále, v čas objednání mají dostatek kusů a po objednání po dvou dnech ani nejsou schopni odepsat, tak ať si z vysoka na se rou.

Tady máme konečně vyjádření…tak ze bych se přece jen dočkal?

80D00641-6B63-42DF-B05D-836A0D7B57FB.png

Odesláno

Takže Kamel je bez her...Dojdu do zásilkovny, nahlásím kód zásilky, chci platit kartou (hotovost u sebe léta létoucí netahám) a prodavač mi řekne, že prodejce (židi z jrc) mají zablokováno platbu kartou, že lze platit pouze hotově. Tak říkám, že tomu nerozumím, bo to vždycky šlo. K nejbližšímu bankomatu to mám 12 km, což při pracovní pauze fakt nemám čas někam létat. Takže se stavím v sobotu, prý nejde, mají zavřeno. Příští týden mají zavřeno z důvodu nemoci majitele a nemají náhradu, takže dnes jediná možnost vyzvednout balíček. Tak sem se nas ral a říkám, že na to je bu, ať si tam balíček nechají. Jako perličku sem chtěl zkusit zaplatit přímo v aplikaci a samozřejmě balík se tváří jako vydanej a už ho nelze vyzvednout...Takže jdu psát do jrc ať si to strčej hluboko do prd ele a jebu na ten zkur venej balík.

Odesláno

@Kamel podobně jsem to měl u dušího drátu z tokyja, taky nešla platba kartou, pouze hotově. Asi tu podmínku vymysleli jako novotu smarty...

@liborpoulik to jim tak skáčou průběžně kusy, co už mají rezervované/předobjednané jiní před tebou a co jim odesílají/připravují k odběru. Není to tak že by to byly kusy určeny do volného prodeje

Odesláno

Tak se modli, aby to vyšlo. To jejich očekávané doručení balíku ještě nic neznamená. Semnou takhle vypekli s limitkou xboxu, kdesem měl očekávaný termín dodání, následně email se zprávou, ať čekám na výzvu k odběrul, že objednávku pro mě připravují a následně sem dostal email, že na mě tak akorát ser ou a že nikdy žádnej limitovanej xbox nedostanu a že sem ještě ko kot, že sem si vůbec naivně myslel, že bych ho od nich mohl dostat.

Pokud ti objednávka vyjde, tak ti to samozřejmě přeju a budeš jedinou vyjímkou spokojeného zákazníka tady na fóru, co se týče židů z jrc.

Odesláno
V 13. 5. 2022 at 15:24, liborpoulik napsal:

Dnes měli v JRC 5ks PS5 na cestě, zhruba ve 12:00,  expedice dnes, za hodinu už měli termín červenec 2022, za další hodinu opět 5ks na cestě a expedice dnes, takže tomu úplně přesně nerozumím, uvidím zda to vyjde, ale moc tomu nevěřím.

Tak dnešní zpráva z JRC, ani mě to nepřekvapuje, jelikož jsem ani nevěřil že mají konzoli skladem a budou je odesílat.

Citace:

Omlouváme se za komplikace.
Bohužel chybou v systému byli konzole systémově neskladněny chybně.
Termín dodání není možné v této době predikovat jelikož se snažíme odbavit objednávky postupně dle data objednání.
Aktuálně odbavujeme objednávky ze začátku roku 2022 a dodávky od dodavatele nejsou pravidelné.
Z tohoto důvodu  není možné odhadnout datum dodání.

Odesláno

Tak sem se heckl a vyzvedl balíček, kterej šlo platit jen hotové… dostal sem vynadano ze nemám drobnější peníz než 2 tis, v zasilkovne neměl prodavač na vracení 384 Kč. Takže sem musel rozmenovat v samosce. Dojdu dóm, rozbalim a nadavam. Ghostwire Buček zezadu sedreny na plech jako by na tom skladnik slejdoval po hale. Medium rozbity jeden roh zezadu… zrovna v místě kde je Buček a z boku potrhana folie a opět sedreny na plech bucku. Takže takhle ne… posílám jim to zpátky ať si to strčí do prdele a po vracení peněz mazu účet… odpad do slevy dali cupki zaje bany…nejhorší e-shop ever…tímto kamel nechce upozornění na akce v jrc.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu