Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Hoj. Pochlubte se jakou TV máte k vysněnému one X. Nebo co plánujete koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Tak zatím neplánuju 4k Tv koupit,nechám dožít moji Panasonic plasmu full hd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Ja mam krasnou Panasonic, 32” 100 Hz CRT, stereo, ekspoks pripojuju redukci hdmi -> scart, podle me neni lepsi volba. Kamel, mirai_trunks, Nowys a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Samsung 163cm a po přesném nastavení je to pastva pro oči Za mě se XOX vyvedl nadmíru výborně a všem přechod z one/one S doporučuji,rozdíl je markantní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Redukce hdmi -> scart ?, všude při vydání nových konzolí jsem četl, že konzole se na starých televizích se scartem nedají připojit, musí mít hdmi. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 @liborpoulik Zkousel jsem redukci HDMI -> RF vstup, ale tam neslo HDR, takze jsem zustal u redukce HDMI -> Scart. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 9, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 https://www.conrad.cz/adapter-pro-samsung-tv-scart-spojka-zastrcka.k986839?gclid=Cj0KCQiAlpDQBRDmARIsAAW6-DPzPvxuvj_U-JP2vLR09-PeByyD0e2qngytVhvW5O3qR-2lyN4Ukx0aAn-BEALw_wcB všecko de. je fakt, že v 576p jedou všecky hry na 60fps! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Nekdy i v o malicko vic, treba 5438 fps.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 9, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 tak to snat jen v menu doom 1 remastru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Nene, ona ta scart redukce pridava xboxu vykon. Je na ni tlacitko turbo mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foppa_13 Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Ja mam Panasonic DX800. https://m.alza.cz/58-panasonic-tx-58dx800e-d4055276.htm?o=4 Novou kupovat urcite nebudu. Nemam ji tak dlouho a jsem spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 před 5 hodinami, Martinoslav napsal: Ja mam krasnou Panasonic, 32” 100 Hz CRT, stereo, ekspoks pripojuju redukci hdmi -> scart, podle me neni lepsi volba. No já kdysi měl taky drahý kousek - 45 t., a šlapal dobře. Martinoslav a drak3go reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Doma jsme meli jeste Rubin To byl stroj! Soucasti televize byl zivy dalkovy obladac, coz jsem byl vetsinou ja panzpohadky, djbrouk a okajos reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Tak z těch dob už fakt fotky nemám. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 9, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 doba 8mi bitů kde zluto cernej displej ukazal maria a neresilo se zda to jede 30 nebo 60 nebo 6871fps Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 My před 2 lety koupili Philips https://www.philips.cz/c-p/40PUT6400_12/6000-series-tenky-led-televizor-4k-uhd-se-systemem-androidtm-a-technologii-pixel-plus-ultra-hd Jsem rád, že jsem si už tehdy připlatil za 4k. Sice nepodporuje HDR, ale alespoň 10-bitové barvy. Nějakou dobu tedy teď do TV investovat určitě neplánuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Tak jak mnozí vědí, jsem sběratel a věci nerozbaluju, takže jestli XOX má nebo nemá HDR anebo 4K je mi jedno, protože v krabici to stejně nepoznám. TV k němu mám 9" Premier model 797 a pro představu jsem vám udělal unboxing. Dost jsem se přemlouval ji vybalit (přeci jen tím trochu ztratí na hodnotě), ale nakonec jsem se přemluvil. Takže jak vidíte, mám ji jako správný sběratel komplet i s krabicí, všema návodama, původníma sáčkama a kabelama. Je v TOP stavu a je limitovaná na 33 ks celosvětově. Zapínat ji nebudu, protože by se na obrazovku kromě loga X asi nic nevešlo a o tom, jaké má ozlišení by se tu pak akorát strhnul flame. Mně to stačí. Stála mě sice jako nová OLED, ale přeci jen je to limitka a druhou takovou u nás jen těžko najdete. mirai_trunks, Martinoslav a dj koli reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midz Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Samsung UE50KU6072 50". Je taková budgetová 4K televize, ale vypadá na ní vše super. Oproti Xbox One S a FullHD televizi ohromný rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 @drak3go Nemachruj Jeste mam v zaloze luxusni dvojbarevny monitor na kterem jsem kdysi v 88 roce pricuchnul k PC Pres redukci bych to k xox urcite taky pripojil a treba takovy AC Origins by na tom vypadal noblesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neojames Odesláno Listopad 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2017 ja to mam pripojene na panasonic plazme a obraz je bombovej 12 bit barevna hloubka a full hd vse super...Sent from my iPhone using Tapatalk tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2017 Nemáte náhodou někdo SONY KD55XE8096? Je teď za 20k a vypadá celkem slušně. Zajímalo by mě jak se chová jako "herní zobrazovadlo", ale i jako přehrávač DVB a starších měně kvalitních avi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 17, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2017 do 30k bych zvolil https://m.alza.cz/55-sony-bravia-kd-55xe8596-d4830035.htm 100hz a použitelné Hdr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milken_2003 Odesláno Listopad 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2017 (upraveno) Přemýšlím jestli vyměnit LG 50 plasmu Full HD (super obraz i na ONE X - zlepšení i oproti klas.ONE) poslední tip co se vyráběl (má vše co dnešní LCD-internet atd.) za tu Sony Bravia KD 55xe8569. Má to smysl.Furt nevím.Využíval bych to asi jen pro XBOX ONE X. Ještě doplněno. Upraveno Listopad 17, 2017 uživatelem milken_2003 Doplněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 17, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2017 tak zalezi na velikosti te plasmy. smart funkce zda chces a zda uzijes to 4k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2017 Ono 55XE8096 a 55XE8596 je rozdíl 6 tisíc... Tu 55XE8096 můžu mít za 20.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.