Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4 PRO] Revize CUH-7016B anebo CUH-7116B

Recommended Posts

• 2 months later...
Odesláno

Není tedy edice 500K už vyrobená v té nové revizi? Nižší hlučnost a vyšší teplota také provázely tuto edici.

Raději tedy bych volil serii 7100, vyšší hlučnost a nižší teplota se mi jeví mnohem lepší. Jinak bacha, aby si komentáře nepřečetl Nadzi a neběžel do nejbližšího Planea pro novou konzoli, kterou bude podrobovat testům posleku hluku za pomoci důchodců s naslouchátkem :D .

Odesláno
V 8. 11. 2018 at 8:20, elmaniaKain napsal:

Není tedy edice 500K už vyrobená v té nové revizi? Nižší hlučnost a vyšší teplota také provázely tuto edici.

Raději tedy bych volil serii 7100, vyšší hlučnost a nižší teplota se mi jeví mnohem lepší. Jinak bacha, aby si komentáře nepřečetl Nadzi a neběžel do nejbližšího Planea pro novou konzoli, kterou bude podrobovat testům posleku hluku za pomoci důchodců s naslouchátkem :D .

jasne ze uz ju mam doma :D je tichsia to je teda pravda konecne k mojej spokojnosti a zacina sa to blizit k xbox one x takze este tak 3 revizie a bude to tak :D

asi by som povedal ze je to tak 30 percent tichsia ako 7100 a uz nikomu nemoze ked si kupi tuto reviziu vadit chladenie... je to asi najtichsia PS4ka zo vsetkych generacii.

jo a este som si vsimol ze pri tej revizii 7100(asi to robia vsetky ps4ky) pri hrani a stlaceni PS tlacitka do menu konzole a zrusenia hry konzola ihned stichla ale pri tejto novej revizii po vypnuti hry este stale idu otacky velmi tiche ale idu a postupne sa az zoslabuju trva to par minut kym to plne ztichne

a aj balenie je ine je mensie ako ostatne krabice od PS4Pro a trvalo mi aspon 10 kym som nasiel v krabici prislusenstvo ku konzole.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

Mám 7216 z RDR2 bundlu a je super.Konečně můžu mít PRočko, protože kvůli tomu kraválu předtím jsem 71xx Pro prodal a měl jsem doteď slima.Ono je to v decibelech možná malý rozdíl (i když i malý rozdíl v DB je dost slyšitelný protože to je logaritmická veličina), ale hlavně to nedělá takový ty věci jako že v menu a ve hře se to přepíná na různou rychlost větráku (Horizon, Spiderman, ...)atd. Já jsem moc spokojený, škoda, že to neudělali daleko dřív a nebo neudělají slušné chlazení jako má XOneX, ten je po stránce chlazení a hlučnosti o parník dál při vyšším výkonu.

Odesláno

Moje dojmy tedy spise negativni, menil jsem z 1216B a to bylo urcite tissi, navic nejvic me sere, bzuceni ze zdroje, ktere se meni na situaci. Dalsi vec je, ze se mi po nejake chvili vzdycky vypne disk, kdyz nic nedelam a pak jakmile zacnu, tak ho to teprve zacne roztacet coz jde slyset a navic psko se tak na vterinu kousne. Nevim jestli je to samotnym diskem nebo pskem, ale stejny disk jsem mel i v predchozim psku a tam to nedelalo.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu