Moderators Martinoslav Odesláno Leden 27, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2018 Tak podle vyjadreni studia Sony Santa Monica bude limitovana edice obsahovat bluray disk. Pry doslo k jakemusi problemu pri tvorbe grafickych podkladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Leden 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2018 Tak JRC poslalo zprávu o zdražení na 3499, takže předobjednávka zrušena. Nejlevněji jimá teď DATART za 3199 kč vč. dopravy při patbě předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 30, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2018 Ja mam z Alzy za 3136, ale jak tak koukam, tak aktualne neni sberatelka v nabidce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 30, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2018 Ještě včera Alza měla. Tak snad zbyde kus pro mně;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2018 Hmm, škoda že jsem to na té Alze nezaregistroval. Ta zpráva z JRC mě fakt moc nepotěšila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 30, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2018 Ja myslim, ze jeste budou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2018 Mám zprávu od známé z JRC, že všechny objednávky po 24.1. na CE edici ruší. Důvod je prostý, nedostatek kusů uvolněný pro český trh :-(. Já mám objednáno v JRC a pro jistotu i u Xzone. Zpráva od JRC o zdražení už přišla, Xzone stále nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2018 Kdyztak dovezu z arabie kluci neveste hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 2, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2018 Tak alza aktualizovala cenu na 3.4k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Únor 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2018 Tak už mi přišel mail z JRC o zruseni predobjednavky. Da se sehnat nekde jinde z CZ distribuce?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 7, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2018 @tokyno: https://www.datart.cz/Software-Electronic-Arts-PS4-God-Of-War-sberatelska-edice.html?utm_campaign=feed&utm_medium=priceindexer&utm_source=heureka.cz&utm_term=450755 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 6, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Představená limitovaná edice PS4 PRO https://blog.us.playstation.com/2018/03/06/introducing-the-limited-edition-god-of-war-ps4-pro-bundle/ Hráč123, Martinoslav, tofi a 1 other reagoval na 2 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 6, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Čekal jsem to trochu tmavší:) až narazíte na CZ predobjednavku dejte vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 6, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Kurde, tu budu nutne potrebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 6, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Mě osobně to nic moc neříká byly i hezčí bych řekl. Jinak - Pánové upřímně vaše problémy bych chtěl mít [emoji23] craig27, Martinoslav a panzpohadky reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 6, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 A jaky “problemy” resis ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 6, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Přesměroval bych tě na fórum s nejmenovanou značkou auta aby si si početl ale nechci spamovat [emoji16] Ve zkratce problémy co řeším bych si za ně mohl těch konzolí koupit tak 10 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 6, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Kasli na auto, kup si 10 konzoli, budes frajer! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 6, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Taky bych to tak viděl [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Uff tak to sem cekal peknejsi edici..tohle ne e.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 6, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Ja jsem z ni unesenej, vypada moc pekne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Však to je v poradku...nemůže mit kazdej vytribenej vkus, ze mirai_trunks, drak3go a craig27 reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 6, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Nejsi spravnej fanousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Tak to je hnus velebnosti!! ale tak dětem do děcáku proč ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 6, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Není to úplně to, co jsem čekal od God of War edice. V každém případě se budeme těšit na unboxing video, Martine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.