liborpoulik Odesláno Květen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2018 Chystá se nějaký další patch, nebo už je ta hra opravená a nevěnují se tomu ? Dlouho jsem o tom nic neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Květen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2018 Patchovat ještě budou, určitě je co. Jen si myslím, že teď primárně makaj na DLC přídavcích, viz ta roadmapa. Všeobecně patche pro konzole trvaly déle, kvůli schvalovacímu procesu na straně Sony/MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2018 Takže fčera jsem se vrh do víru DLC a mám pár postřehů. Dlc je implentováno přímo v souboru updatu, takže po zaplacení nemusíte nic stahovat. Ale pozor, nástraha jak sypač. Hru mám dohranou a poslední sejv v epilogu jsem loadnul s tím, že sa mi zjeví nový kvest. Ale prdlačky milostpane. Z obrazovky ihned po nahrání pozice na vás sice bafne oznámení. že je dlc zakoupeno a že si máte dojít k Divišovi do Talmberku pro zadání, realita je taková (aspoň u mne byla), že žádný kvest sa nepřidá a tím pádem ani jeho lokace. Takže jsem šel na pasblink do Talmberku a tam po skoro hodinovém hledání a jmenování pana Vávry všema možnýma jménama i zájmenama našel Diviše prakticky zazděného v obvodové zdi hradu Naštestí sa s Divišem dalo aspoň mluvit a dal mi konečně kvest, který sa mi světedivsa dokonce i zobrazil. Pak sa mi ještě rozbila textura hradu a já se propadl aj s AlBurákem padacím mostem. Ale poté bugy skončily a za dobu cca 4 hodin jsem nenarazil na žádný další vážnější. Ale přímo k obsahu dlc. Budete potřebovat peníze, hodně peněz, takže pokud nejste spořivý skorodůchodce z juhopolska, budete první hodiny jen a jen mydlit kumány a prodávat jejich vybavení aby jste měli nejen na stavbu, ale i zajištění potřeb dědiny (uhlí, kamen, obilé a dobytek) a i na její chod. Po pár odehraných hodinách se mi podařilo postavit jen pár základních budov, takže u mne to bude asi nadeléj. Zatím si netroufnu dlc hodnotit, uvidím až po jeho dohrání a jestli se náhodou nesetkám s dalšíma bugama panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Červenec 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2018 takže jak jsem pochopil-načítají se Ti peníze z předchozí hry nebo začínáš od nuly...jenom jestli mám zvýšit úsilí v KCD..až budu mít první milion tak řeknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2018 Ano, počítají sa ti peníze ze základní hry. Osobně jsem měl 15t a dalších 10t v nasysleném vybavení. Ale to mi stačilo jen na dřevorubecký tábor, opravu mostu, výstavbu radnice a zajištění obylé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2018 no a když mam 120k zlataku, tak to postavim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2018 s tím už něco jo opravit kostel stojí v první fázi 11t a ve druhé 17t, nepočítám výbavu oltáře a fresek. A samozřejmě zajištění materiálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2018 no dobry, tak prodam aji věci, co mam jen na okrasu, cca 40k v tom mam nakup samo, prodej teda 10 a bude dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Červenec 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2018 no já jsem teprve v základní hře na 24% a mám už 180k peněz..a kde je konec...nevadí asi si koupím ještě něco třeba Rataje nebo nějaký hrad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 9, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2018 Děda vykradl teprve 24% hry:) ten to koupi cele zachvili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2018 V 27. 5. 2018 at 20:54, liborpoulik napsal: Chystá se nějaký další patch, nebo už je ta hra opravená a nevěnují se tomu ? Dlouho jsem o tom nic neslyšel. KC Deliverance: From the Ashes: znáte Jindru, všechno spraví! (recenze) https://doupe.zive.cz/clanek/kc-deliverance-from-the-ashes-znate-jindru-vsechno-spravi-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Srpen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2018 Safra, taky někomu nejde odemykání, zlomim všechny šperháky , úplně mě to frustruje :-) pořád jen sháním šperhaky a nikdy nic neodemknu, všechno hned zlomim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Srpen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2018 zdravím..s otvíráním zámků jsem měl taky problém ale řešil jsem to že jsem tak dlouho nastavoval odemykání/-vstávat od truhly a zase zpátky až jsem měl ten žlutý kotouček ůplně na spodní hraně systému zámku-zhruba pár cm před..takže mi to neuhýbalo do boku a bylo to jednodušší-pak u jednoduchých zámků se ti to bude už otvírat samo po zvětšení odbornosti..navíc doporučuji elixír tichošlápek na dobu několika minut ti to hodně zvýší odbornost při otevírání zámků takže i nejtěžší zámky jdou..i když jsem z počátku hry klel..tak pak jsem si to užíval..a paklíčů jsem na konci měl několik set...ani jsem už to neprodával..jinak se dají koupit..hodně mají i lapkové které likviduješ..v truhlách na jejich táborech...atd..pokud mohu poradit-zaměř se na čtení a chemii-elixíry-takový meč Svatého Jiří namazaný jedem nemá chybu... lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Srpen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2018 díky za hodnocení..všiml jsem si také že hra s velkou pravděpodobností bude evidovat i počet zlomení či otevření a odmění pak nějakým volitelným zlepšením právě těch otevírání truhel...jako třeba jak budeš střílet zajíce tak nejen že pak maso a jiné prodáš..tak najednou se Ti objeví že ses zlepšil ve střelbě..taky třeba i sběrem bylinTě hra odmění...a to tak bude asi u všeho-čím více cviku a akce tak to potom jde lépe..akorát jsem měl strach z toho výcviku se zbraněmi-absolutně se mi to nedařilo..ale jak jsem začal používat ten jed tak jsem celou hru projel jak Terminátor a na to cvičení jsem kašlal..jo a koně si kup Jendu a to zavčas hned jak budeš mít dost peněz nevím jestli později už ta možnost koupě bude možná/nejvíc uveze-je to pro tebe takové uložiště/taky mi to poradili za což znova děkuji/ toho co ti pak dají to je chcípak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2018 V pohodě dedo. Radim ti jak hra hned dovolí. Tak jít na kolbiste s Bernardem. Tam jsem se toho naučil hrozně moc se zbraněmi a jaký zbraně fungují na co. Jak už jsi pak lepší. Jsou i lepší nepřátele. Takže já palcat. Perk Mistr pretlacovani a dostaneš se s ním do klinche. Vyhrajes to pretlaceni a než se vzpamatuje, frsknes mu jich pár po lebeni a to nestojí žádnej s železnou helmou na hlavě. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Srpen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2018 V 2. 8. 2018 at 9:24, lostkojot napsal: Safra, taky někomu nejde odemykání, zlomim všechny šperháky , úplně mě to frustruje :-) pořád jen sháním šperhaky a nikdy nic neodemknu, všechno hned zlomim.. Jako se vším ve hře, čím více zkušeností na dané dovednosti (= čím více ji používáš), tím lépe se ti povede. Taky perky výrazně pomáhají. Takže ano, ze začátku frustruje, později otevřeš vše s prstem v nose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Srpen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2018 eričku ještě jednou díky za radu na koupi toho koníka-hra dohrana..jinak KCD jsem si ještě užil .vyvraždil jsem mnichy v Sázavě i s ochrankou..byli mi celou dobu krajně nesympatičtí....a hru mám teď na Aukru a už tam je přihoz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 https://www.herni-svet.cz/kingdom-come-deliverance-ps4 Kdo z Vás nemá KCD tak Herní svět má neopakovatelnou akci. Dodání do 14 dnů a hru za příjemných 0 Kč :D, Objednávejte, schválně jeslti to někomu pošlou Mandaz a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 9, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 Tak schvalen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 9, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 Hmm, mě už to chtějí prodat za 1099,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 9, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 ja zaklikl za 0 pred minutou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 Tak už rozesílají emaily o zrušení objednávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 9, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 Pff beztak jen provokace od vás EDIT: a že nikdo z vás nebude takovej frajer aby to zkusil za tuhle cenu, ahaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 9, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 jop zruseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 tak si aspon za 0 KC pustte dokument Kingdom Come: Deliverance Documentary | Gameumentaryhttps://www.youtube.com/watch?v=YwE2goNeshY LuKyno. reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.