Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chlubírna - aneb "dnešní pošta"

Recommended Posts

Podle DoesItPlay https://x.com/DoesItPlay1/status/1848013619126038889 PS5 disk obsahuje celou hru a prvni rozsireni, druhe rozsireni (jeste nevyslo) se musi stahnout. Xbox disk obsahuje pouze prvni pulku prvni epizody zakladni hry, zbytek se musi stahnout (61GB). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Junior Moderators

Tak dlouze jsem cekal na hru s bůčkem od alzaka až jsem objednal samotnej bůček z Alegra. Pšonky rad nemam, ale buček přišel ve fólii zatavenej, biblinkova folia 4x dokola a papirova krabicka. i s postou za 300kč. tedy palec nahoru

IMG-20241024-WA0014.jpeg

Odkaz ke komentáři

Gratulace.

Ja odvolavam nabidku na xbox verzi Tintin a. Ta PS5 verze, co ji mela nahradit stoji za starou backoru.

Rozbaleno, nabourano, bez folie... At si v smartzid naprdne.

Navic ohledne predobj. Stalkera Collectors a Ultimate:

1) OBJ zalozena 29.5.
2) OBJ zrusili 28.9.
3) 19.10. me kontaktovali, zda-li obj chci, at se do 22.10 ozvu, to jsem 21.10. udelal
4) Dnes me donutili udelat NOVOU obj (na cokoliv) ze ji upravi na moje hry - stara OBJ zustala stornovana
5) Parametr nove OBJ - okamzita platba QR kodem
6) Novou obj upravili a hned poslali zalohovou FA - splatnost DNES

♥♥♥!

Kazdopadne jim napisu, ze neminim cokoliv platit predem abych dostal to same jako dnes (Tintin). Puvodni OBJ byla s platbou pri prevzeti.

To, ze nejsou schopni obnovit starou OBJ (resp. i rusi...) o necem svedci.

Asi si v nejblizsi dobe vyliju srdicko na COI. Zavadi to nekalou obchodni praktikou.

20241024_184442.jpg

20241024_184114.jpg

20241024_184043.jpg

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Taky jsem spolehl na žida a bundle. Takže pskopro mám doma a na mechaniku čekám, prý by měli další várky přijít někdy v prosincu. A do Zlína dorazilo přesně 0 ks...

A @Akumazensho pociť vítr závisti nad mechanikou z jihovýchodu. Mít dneska mechaniku, to je jako mít v ledničce čtyři kostky másla. Vyšší třída prostě. U nás by ti za ňu nabídli celé jzd a půl dcery předsedy jzd :D

Odkaz ke komentáři

tak taky mam procko doma, datart nezklamal. pokud by nekdo zvazoval odprodej oldovy ps5, tak nej ceny na vykup z voleje dava asi alza, 8200kc a prijedou si -respektive poslou kuryra. 

(odpadají díky nim problemy s Čonkama a levák bobama z bazoše. )

Odkaz ke komentáři

@miz012 ony ty plomby vypadají celkově forově, bylo pod nima hodně vzduchových bublinek. Když jsem sa na to ptal, bylo mi řečeno že všechny co jim došly vypadaly stejně. A aj moja krabica byla trošku pomuchlaná, ale nic vážného. Vnitřní krabica mi přišla taková měkčí, méň pevná než u obyč ps5.

Odkaz ke komentáři

@Mandaz přes síť, původní psko mám na tukabelu píchnuté do routeru a nové pročko zatím vzduchem na wifi. ukazuje to, že se vše přetáhne přes noc-má to valit 12hodin, zatím  je tam 14procent.

ale stahují se i účty od duffyho, pozice, všechno jde až podezřele snadno. 

jinak dost lidí hubuje na smart žido jrc, že od nich přišel poděl jak na běžícím páse. 

a taky, že pročko se nechá u vdf k tarifu dostat nějak za 16tis. 

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu