Mandaz Odesláno Březen 28, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2024 Story s bůčkem z xzone dopadlo slušně. Po pár mejlech (pozoruhodně slušných na mne) mi dneska přišel bůček v krabičce, omotaný bublinkáčem a eště ve vzduchových polštářkoch. Po detailní kontorole jsem našel možná dva vlasové mikroškrábanečky o délce max dvou mm. Jinak stopro stav. Za mne tedy spokojenost. Kde nový, nepoškozený bůček sehnali když už měl být v preorderu fuč je už jiná otázka Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 28, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2024 Si dostal od managera xzona jeho vlastni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 28, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2024 Asi jo, kupuju od nich už od jejich vzniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 3, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2024 Podařilo se mi sehnat jen bůček mirai_trunks a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 4, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2024 V 23. 1. 2024 at 10:56, Kamel napsal: Není to nic extra sběratelského, ale na návštěvu u tchyně ideální konzole, která umí obstojně psp a ps1 hry. Jedna se o Powkiddy x55 se 128 gb her… těch her je tam fakt namrd ano. Od klasik z éry nes až prave po psp. Hezkej display, všechny hry funguji jak mají. Za mě top strop konzolka. Nemas srovnani s Ambernic R35XX H pripadne R36S? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 5, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2024 S R35XX srovnání nemám, ale mám RG35XX H, které je parametry podobné, ale navíc má páčky. R36S běží dobře na starší hry, ale třeba GTA VICE CITY je už takřka nehratelné, v tomhle ohledu je lepší AMPOWN XU10, kde i to GTA VICE CITY na PSP je s mírnými záškuby hratelné. ANBERNIC RG35XX H je ke srovnání spíše s POWKIDDY X55, přičemž zmínění gta běží hůře na Anbernicu. Jestli sháníš top strop konzolku za rozumné peníze, doporučuju TRIMUI SMART PRO: https://www.aliexpress.com/item/1005006495583584.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.33.47a41802hZbGUW Od tohoto prodejce z odkazu sem objednal se 128gb pamětí a měl předinstalované Dantes Inferno, oba GOW, Little Big Planet a podobně. Samozřejmě si můžeš do jakékoliv konzolky hry doinstalovat, ale komu se s tim chce sját :D. Powkiddy sem prodal a běžím na TRIMUI SMART PRO na domácí hraní. Na cesty mám potom R36S a XU10, přičemž asi R36S asi prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 5, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2024 Mne prave zaujal display u R36S... Za litr cajk. Ale nevim jak by se mi drzel. A packy ma dole. RG35XX H vypada cajk, videl jsem ho za 1399. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 5, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2024 Jestli jdeš po něčem v dobré ceně, tak než R36S spíš jdi do AMPOWN XU10, ten display nijak moc rozdílnej není a výkonostně je na tom o trochu lépe. Cenově oboje vyjde do litra. Kdyby se ti chtělo více zainvestovat tak RG35XX H sem teď kupoval se 64+128 gb kartou za 1800. Trimui Smart Pro se mi povedlo v akci za 1650,- a z těch všech konzolek top strop i co se týče kvality zpracování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 5, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2024 A kdy tomstihas uhrat vsecko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 15, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2024 Dnešní pošta mirai_trunks, Akumazensho a Bouner reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2024 Aj dneska to šlo Akumazensho a Rowan reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Duben 25, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2024 Ja na svou porad cekam, v Alzaboxu ma bejt dneska do 19:00. Docela super, ze to dorucujou den predem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2024 Já mám dneska díky zboxu, jinak na kamennéj pobočce bych musel čekat do zítřka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 25, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2024 já až smártžidda zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Duben 25, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2024 Tak ja taky az zitra, zasilka je v boxu, ale kod mi poslou az zitra, az hra oficialne vyjde mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 25, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2024 bud rad, ze to neprijde v pondeli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 26, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2024 Furt nevim, jestli do toho jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Duben 26, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2024 @miz012 Zkus demo a uvidis. Za me souls like mix Bayonetty a Nier Automata, takze jasna volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2024 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2024 Včera sem hrál jen cca půl hodiny a po delší době (demons souls remaku a returnal nebo ratchetu) jsem měl konečně zase nextgen pocit ze hry. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 26, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2024 Je tam i Mandazz obtiznost a celkove povedene myslim. vyzvednuto u zida a instaluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 18, 2024 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2024 Ale mamazon klasika. Obyč kartonová obálka, naštěstí bez poškození. mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 22, 2024 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2024 Tož pozdě ale přece Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 23, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2024 Tak uplne nevim, zda ta nova doba s kolektorkama za 250€++ je dobra. Mandaz a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 24, 2024 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2024 Musis vymalovat, aby vynikla mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 24, 2024 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2024 @mirai_trunks Mel si v boxu letacek s kodem pro zaslani artbooku? Ja se hadam s BN jak to udelat aniz bych musel svou CE otvirat a spousta lidi pise, ze ten letacek v boxu ani nemeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.