Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chlubírna - aneb "dnešní pošta"

Recommended Posts

Muhehe, druhý den a druhá mechanika. Ale už i tato má svého páníčka a dá-li zásilkovna, tak u něj bude zkraje příštího týdne. 

Jinak pro info, do Zlína došly přesně tři ks mechanik s tím, že byly jen pro ty, co si u nich předobjednali bundle, zaplatili ho hned při vydání a pak čekali na mechaniky. Pro ty, co si konzoli z bundle při vydání nevyzvedli, nebyly. Stejně tak nebyla pro ty, co si mechaniku objednali single. A další závoz až příští rok

17340835674618018864606097494193.thumb.jpg.8a850c7f520afb345240de9ec874f559.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je zajímavé že v Polsku je  pořád mají když se ten inzerát objevil tak měli přes několik stovek kusů .....spíše si myslím že to tady neumí objednat....   https://allegro.cz/nabidka/opticka-mechanika-sony-pro-playstation-5-slim-pro-pohon-ps5-slim-pohon-ps5-pro-16625005277?reco_id=e8f284b2-b973-11ef-a057-568295091daf&sid=3ec404f37aa2fad6253fa5dd6bb023427743f77ee2f01bb84454c4701b8c0118

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Není to přimo dnešní pošta, ale chlubírna rozhodně. Proto napíšu menší příběh jak jsem prodal staré ps5.

Po nákupu pročka a vymodlené mechaniky jsem řešil co se starou ps5. K židovi za 4200 + 1000 výkupní bonus ani omylem. Hádat sa s romoraisen na fb nebo čekat do únorové výplaty 2026, popřípadě typ dpd dobírka pošli číslo karty včetně secury pinu sa mi moc nechtělo.

Míraj mi řekl, že aj zelenáč alzoj vykupuje ps5. Takže cca týden před vánoci jsem přes online formulář vyplnil údaje, po pár minutách mi přišla kupní smlouva, do ní jsem rukou připsal že přidávám ještě jeden ovladač navíc (celkem tedy dva), konzoli včetně ovladačů zabalil, vytiskl štítek a zanesl k nám do obchodu kde máme dpdpoint. Žádnou dopravu jsem neplatil a ani secury pin po mne nikdo nechtěl.

Protože byly vánoce a dovolené, tak mi z výkupu psali v pátek s tím, že konzole je ve stavu v jakém jsem ji popsal a protože jsem přidal ještě další ovladač tak mi posílají 9150,- Kč a do tří pracovních dní je prý budu mít na účtu. No a v pondělí ráno mi přišly.

Takže suma sumárum, prakticky bez nervů, bez dohadování jsem za kompletní balení staré ps5, dávno po záruce plus jeden ovladač dostal takovou cenu, že bych ju od soukromé osoby asi nedostal.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu