Crashíčeq Odesláno Březen 27 Nahlásit Odesláno Březen 27 Kluci usati sberatelsti, nechcete se nekdo za rozumny peniz zbavit prazdnych krabicek od her? Obcas se mi pod ruku dostane nejaka bazarovka s propichlou folii, ulomenym drzakem nebo hra ve steelbooku, ktera naopak v klasicke modre krabicce vubec nevysla (napr.: Mafia Trilogy, Everspace 2...). Potreboval bych jich cca 5-10ks. Diky. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 27 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 27 Bejt to větší tak asik cooler by to bylo. ale zase za litránek z bazáru. Bouner, Akumazensho, Mandaz a 1 other reagoval na 4 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 28 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 28 tak jsem koukal, ze to stalo 80$ ta kolektorka ds2 v 2011. dobra doba. započtena inflace, kolem 120$ tedy tak 140€ a dnesni CE zacinaj skoro na dvounasobku a horsi kvalite. hnus Citovat
Kamel Odesláno Březen 28 Nahlásit Odesláno Březen 28 Proto nastal čas, kdy se na nekvalitní plastové kolektorkové hračky kamel vykakal. Citovat
Akumazensho Odesláno Březen 28 Nahlásit Odesláno Březen 28 Jo to bejvala jina doba.... mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 1 1 Citovat
Kamel Odesláno Duben 1 Nahlásit Odesláno Duben 1 A já to vzal z xzone za 599 Kč ve výprodeji :D, to byla inčí doba no, svjed bil barefnejží...fyjalo voctup! Citovat
miz012 Odesláno Duben 2 Nahlásit Odesláno Duben 2 Neodolal jsem a objenal na alze FARMAGIA - Limited Edition PS5 Furt premyslim, jestli to vyzvednout... Citovat
Mandaz Odesláno Duben 9 Nahlásit Odesláno Duben 9 Dnešní bůček potěšil. Hra samotná snad přijde do konce týdne headhot a Akumazensho reagoval na 2 Citovat
Akumazensho Odesláno Duben 10 Nahlásit Odesláno Duben 10 @Mandaz Kdy si to objednaval? 31. mi psali, ze to odesilaji a furt nic Akorat koukam, ze mas japonskou verzi a ta prej nema anglictinu... Citovat
Mandaz Odesláno Duben 10 Nahlásit Odesláno Duben 10 Ano, hlásím že su kkt, mám japonskou verzu a ta není s angličtinou... Jinak bral jsem z ebay mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 1 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 10 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 10 Neboj, nejsi sám:) ale tak jde o vizual, nezalezi co pisou. a dneska s mobilem a googlem lze vsecko:) a fascinuje me, jak typek zaklikne 1/5 uvezd, pritom je to psane v textu Citovat
Akumazensho Odesláno Duben 10 Nahlásit Odesláno Duben 10 Ja mel stesti, ze jsem prvne shlednul review kde pred tim varovali. Jinak by me to vubec nenapadlo a taky bych bral japonskou. Bucek je ale top. Jinak tady je ta multilang s anglictinou: https://www.play-asia.com/venus-vacation-prism-dead-or-alive-xtreme-multi-language/13/70hqyj Citovat
Mandaz Odesláno Duben 10 Nahlásit Odesláno Duben 10 Už jsem vzal správnou verzu, díky za odkaz. Teď jen přesvědčit @Bouner že potřebuje japonskou verzu pro studijní účely Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat
Akumazensho Odesláno Čtvrtek ve 07:04 Nahlásit Odesláno Čtvrtek ve 07:04 Tak doruceni skoro mesic. Kdo nechce cekat tak na Allegru maj tu multilang verzi asi o 300 drazsi, ale doruceni za par dni. Mandaz a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Čtvrtek ve 19:10 Moderators Nahlásit Odesláno Čtvrtek ve 19:10 To se da heat nebo je to jen na ozdobu? Citovat
Akumazensho Odesláno Pátek ve 13:12 Nahlásit Odesláno Pátek ve 13:12 Oboji Je to solidini relax po dni tezke driny nebo hrani Khazana... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.