Akumazensho Odesláno Duben 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2021 Ja mam objednanou celou sadu a postak se mi neozval vubec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2021 Tak už ste se hoši dočkali nebo vám to pošta veze přes Ulánbátar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 14, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2021 Je to tuuu Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Duben 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2021 Jo dneska to privez postovni vrtulnik. Trochu mi mrzi, ze hry samotne jsou mimo a ne soucasti baleni. Navic NWN a ta ultimatni kolekce nebyly zalepene. Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2021 Beam dog ultimátka žádnou pečet ti přelepku neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 14, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2021 Já měl Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2021 Dnešek se zadařil Bouner, mirai_trunks, Akumazensho a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2021 Tak už je doma a za mě nejkrásnější Skyrim bůček. Díky za doporučení @Akumazensho Mandaz, Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2021 Cítím mírnou závist, ptoze moje objednávka eště neopustila rakůsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2021 Budem sa za tebe všichni modlit k Talosovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2021 Modlili jste se ke špatnému bohu Crashíčeq, mirai_trunks, Akumazensho a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Na druhej pokus a expresní poštou ti to doručej na stříbrném podnosu vystlaném klobásou a uzeným, dovezou hopaexpresem a ještě ti zasalutují a východoněmka ti pokouší medvjedí nástroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 před 14 hodinami, Mandaz napsal: Modlili jste se ke špatnému bohu Odkud jsi bral pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Sasský Amazon, jak radil @Akumazenshov jiném topiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Duben 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Tak uz jsem se taky dockal, do Praglu dnes odpoledne dovezlo PPL. Nedoruceni od Amazonu je dost divny, neco podobnyho se mi jeste nestalo. Vetsinou to posilaj pres Deutsche Post a u nas to pak prebere Ceska posta, nebo to poslou rovnou DHL/PPL. Urcite bych to zkusil znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Objednal jsem znovu už včera večer, teď jsem dal spěšné doručení tak uvidím. Zatím tři objednávky mi mamazon doručil, ale pokaždé šly přes rakouskou poštu. Spokojený sem byl snad jen s první objednávkou. U druhé mi přišel rozbitý metalpak na civilizacu a u třetí sběratelka zabalená stylem krabica pichlá do hnědého papírového pytlíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2021 Ze zkušenosti...Lepší je objednat víc bůčků, aby byla jistota, že to pošlou v krabici. U menších zásilek v podobě bůčku či hry mi to vždy posílají v sáčku či kartonové obálce a to je vždy minuta strachu při otvírání. kdykoliv beru sběratelku tak sem si na zabalení nemohl stěžovat, ale u her cítím mandazuv strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2021 zatim steelbooky vzdy v tvrde kartonove krabici nastesti a to i u zavvi, zatim 100% bez poskozeni za 9 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Dnešek sa podařil, ale mamazon balení velké zklamání. Edica jen mrdlá v kartonové obálce bez jakéhokoliv polstrování. No, spíš výkres než karton. Samozřejmě přišla poškozená, ale naštěstí bůček v pořádku. Kamel, Akumazensho, kachnak a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2021 diablo 2 byl ofiko steelbook na amazon.de? jsem nenasel nikdy o nem ani zminku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2021 Nn, nebyl na mamazonu - je to custom print přímo na kov z ebay. Stejný zdroj jako mám nier a resi3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2021 Taková spíš speciálka než jak je uváděna jako collectorka, ale za ty prachy, cca 1300, povedená. mirai_trunks, Kamel, Martinoslav a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 7, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 Tak prej steelbooku míň než se čekalo? Mandaz a Akumazensho reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Květen 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2021 Tak taky něco po dlouhé době nahodím Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2021 Von žije Jinak židjrc mi spolu s resi8 poslalo aj bůček, a to sem se hodně divil, byl dokonce zabalený v bublinkáču djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.