Mandaz Odesláno Duben 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2019 Když brúček tak aj já djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2019 Zdeňa je král bůčku, král bůčku, on žydli on má žydli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 4, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2019 Taky mám nějaký ten bůček numi, mirai_trunks, perrek a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2019 Dneska sa zadařilo djbrouk, Londza a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2019 Taky se pridavam. Sehnano z zidbej, úplně nové a nerozbalene a za přátelský peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Květen 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2019 Tak když @Mandaz tak zase já. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londza Odesláno Květen 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2019 Tak konečne jsem pořídil poličku na kolektorky (alespoň to už nemam vše zabaleno v krabicích nebo porozhazované po celym byte) Mandaz a djbrouk reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Květen 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2019 Něco malého Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2019 Pár pěkných úlovku za květen... Fapukeeee Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2019 Dnešní bůček, další sa potácí nad atlantikem. Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2019 Něco málo doplavalo přes Atlantik djbrouk a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2019 Mě se postestilo sehnat uplne novou Songbird edici za ctyrnasobnej perrekprajz Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2019 Dneska přišel bůček na Nioh djbrouk a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 26, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2019 ty urvoo kdes to vzal? youtube ukazuje jinej za 700 bez postee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2019 Citím závist z budwajsu A to se mi líbí Tak vzal/kúpil na židbey ze španělska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2019 Aj dneska sa zadařilo, a další dva kousky jsou nad atlantikem Martinoslav a djbrouk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2019 Konečně doletělo zpoza velké lůže djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 18, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2019 asik Te pasuji za dvorniho nakupcika:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2019 A kdybys věděl co mám eště na cestě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2019 Dávám tuhle fotku i do chlubirny. Dnesni fapuke bude velke. Pozdeji diplnim o foto edice. numi a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Červenec 22, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Tenhle mě taky zaujal. Jeden z custom neoficiálních z ebay, že? Jaká je kvalita zpracování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Jj, přímo jich dělá jeden španěl. Mám od něj už bůček na nioh a na cestě ještě bůčky na dítrojt a plak tale. Kvalitou rozhodně ujdou, pokud ti tedy nevadí že jsou spíše matné. Takhle, mám nějaké origo (ne custom) a vypadají o dvě třídy hůř než tyto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 V 20. 7. 2019 at 11:39, Mortymer napsal: Dávám tuhle fotku i do chlubirny. Dnesni fapuke bude velke. Pozdeji diplnim o foto edice. proč máš 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Ptože jednu edicu zabalil a dneskaj poslal na divoký východ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.