Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 26, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2023 ber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2023 Prave nevim, jakou ma tento steel cenu... Btw... Jakou ma podle vas cenu steel z collectorky Spider-mana 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2023 Na FB se ho teď pár lidí snaží bouchnout v rozmezí 800-900 Kč, co sem zběžně koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2023 V 13. 10. 2023 at 10:09, Mandaz napsal: Bůček těžké zklamání, skoro uvažuju o vrácení V US mají na hřbetu aspoň název hry. Kamel a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 11, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2023 Koupil jsem si darek k svatku Sice serial proti hre echtslabota, ale at je sbirka kompletni, kdyz uz… djbrouk a miz012 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 11, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2023 to je foceno Mandazovo oldfónem?, nebo je to motionblúr filtr? serial jsem nedokoukal popravde werty a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 11, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2023 Ajo, jsem s tim asi predcasne hejbnul Asi muj foun opravdu mandazovati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2023 Nejlepší akce z celého Blek frájdej na xzone. Zupan AC Valhalla za dva stovaky Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2023 Taky mam naachystanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 24, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2023 hh, a kam ho vystavite? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2023 Kakamel v něm bude kakamelovat Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2023 Kamel v něm u kameluje. Je extra poholdnej, měkkej a jít v něm na zápraží tak pocítíš lehký ovan na gulích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 24, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2023 Tak tonja mám trencle akorát. Bez AC Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2023 Dnes mi prisel Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name (Limited Edition) na PS5 od PGS. Uz asi vim kde ted dela Jirka Babica - kdyz nemate limitku, dejte tam klidne normal a kdyz nemate verzi na PS5, soupnete tam PS4…. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2023 Mne objednávku zrušili s tím, že jim přišlo málo ks... A samozřejmě ti to dodali za plnou palbu limitky... EDIT: Něco podobného mi udělali někdy loni, měla být edice v bůčku, poslali normál. Napsal jsem jim zlý mejl, oni uznali chybu, hru jsem jim poslal zpátky, oni vrátili love i za poštovné do svk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 29, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2023 lol, a víc kažual to vypadat jiz nemuze... omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2023 @Mandaz Ja objednaval 7.9. a objednavka “nastesti” zustala. Tezko rict kde nastala chyba, ale uz se mi to u nich taky stalo s Demons Tier, poslali Premiovou edici misto Retro. Taky chybu uznali a vratili penize. Akorat je desnej voser to psani a vraceni, navic je mi jasny, ze zadna limitka nebude a budu rad za obyc… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2023 Já měl objednávku z 8.9, takže možná su radši že mi ju zrušili než aby mi poslali to co tobě. Skoro si myslím že měli jestli vůbec jen jednotky ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Prosinec 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2023 Moje sbírka Assassin's Creed steelů G2 . miz012, Mandaz, Martinoslav a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2023 Mas velkou plechovku od AC 1 co davalo tusim xzone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 2, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2023 a není to málo? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Prosinec 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2023 před 11 hodinami, miz012 napsal: Mas velkou plechovku od AC 1 co davalo tusim xzone? Ne,nemám. Myslíš jako steel G1 nebo fakt nějakou plechovku od pití? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Leden 19 Nahlásit Share Odesláno Leden 19 Konečně ho mám doma. mirai_trunks a Rowan reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 19 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19 a hráls to vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 20 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20 Broucek hry nehraje, jen sbira plechovky djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.