Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 24 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 24 mel, je tam QR a číslo, co musis zadat fo objednavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 24 Nahlásit Share Odesláno Červen 24 @mirai_trunks Diky. Rozbalovat to zatim asi nebudu, pockam, az co odepisou. Mezitim pridam alespon foto dreveneho bucku od Xzone: Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 24 Nahlásit Share Odesláno Červen 24 Když je steelbook bůček, tak dřevený obal bude wůček, ne? miz012, Akumazensho a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 1 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 1 Tak DhL hlasi, ze jiz jede artbook k ER dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 6 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6 Tak artbook doma, celkem sklamani, todle bych dabal k special edici za mirne vetsi cenu a jeste nejakej obrazek s nozickou či co to je Akumazensho a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červenec 7 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7 Mne z BN odpovedeli, ze jina cesta nez pres ten kod z letacku neni. Tak furt zvazuju jestli otevrit nebo ne. Uz ohlasili treti cast Book of Knowledge a vsadim se ze bude i treti cast plnohodnotneho Official Art Book. Vejde se vubec ten artbook do krabice od sberatelky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 7 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7 ja bych se nato vykašlal, kvalita je mizérie, případně nekdo na netu urcite bude prodavat za pár. vejit by se mel. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 4 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4 U Alzáka v 50% slefě je to slušná edice. jinak za 5k velké nono. Akumazensho a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 5 Nahlásit Share Odesláno Září 5 Chlapi, kdybyste nekdo chteli... mel bych mit navic jednoho Astro Bota za 1350. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 5 Nahlásit Share Odesláno Září 5 Gold edice Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 5 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5 Takže xzone jedinej dodal v den kdy zacina predbeznej pristup. JrC slibovalo a nic a Alzake nevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 6 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6 a hodinu nato psal Smartžid, ze je tam ready warhammer. by te smejklo:)) Akumazensho a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 12 Nahlásit Share Odesláno Září 12 Pozor, pozor. U nového test drive není bůček, opakuji, není bůček. Čupki tam pichly bubý metalpak mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 12 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 12 Já bych vrátil. na Vortexu to dostalo 3ku a jeste metlapaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 12 Nahlásit Share Odesláno Září 12 jj videl jsem vcera jeden unboxing. A dokonce v baleni nejsou ani zadne kody. Pry si ta hra pozna sama deluxe verzi Ja mam objednany jeden ks v xzone a jeden v alze... alza levnejsi ale bez ksiltovky Tak nevim, jestli vubec brat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 12 Nahlásit Share Odesláno Září 12 Cosi mi říká, že na Vánoce bude ve výprodeji za 599 Kč...Asi bych vrátil a čekal...Pokud teda vůbec ještě brát po těch hodnoceních. headhot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 12 Nahlásit Share Odesláno Září 12 před 2 hodinami, miz012 napsal: jj videl jsem vcera jeden unboxing. A dokonce v baleni nejsou ani zadne kody. Pry si ta hra pozna sama deluxe verzi Ja mam objednany jeden ks v xzone a jeden v alze... alza levnejsi ale bez ksiltovky Tak nevim, jestli vubec brat. Nwm jak si hra má sama od sebe poznat deluxku, když krabka je od normální verze To zase vývojáři kecají asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 12 Nahlásit Share Odesláno Září 12 Myslim si ze i ta obyc verze bude mit deluxe obsah. Jen se mohla deluxe prodavat treba driv ala psn. Kdyz tam nejsou kody je to vopruz. Vetsinou si fyzicky kupuji bohatejsi verze. A pak si dokupuju obyc ze store ve sleve. A mam to tak komplet. Zde to asi nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 12 Nahlásit Share Odesláno Září 12 Takže po stáhnutí update se mi fakt načetl obsah deluxky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 13 Nahlásit Share Odesláno Září 13 Ty jsi to nepochopil Ty prece deluxe mas.... Mne jde o to, jestli se nacte deluxe i s obyc verzi BTW - mam to rozbalit? Ze bych zainvestoval a zene nechal ksiltovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 13 Nahlásit Share Odesláno Září 13 Tak ona kšiltovka je na hře asi nejlepší. Zkopčím jsou pidirecku z vatsapu. Po hodině test drive. Plusy. Hodně slušný jízdní systém, povedený soundtrack, přehledná mapa s hodně kktinama na hledání/průzkum a zapojení dualsence. Minusy. Grafika jak z přelomu ps3/ps4 bohužel včetně modelů aut, postavy jsou hezčí/lepší už v god of war 1 na ps2. Technický stav, v online závodu režim performance padá v zatáčkách na jednociferné fps, 3x mne hra vykopla ze serveru, divný zvuk okolí a aut, nepřišel jsem na to jak měnit obtížnost, dlouhé čekání na soupeře v onlinu, po cca deseti jizminutách sa připojili 4, další 4 byli boti. Skončil jsem pátý z osmi. Protože zbývající tři živí soupeři se odpojili. Za mne 4/10, nebýt fakt povedeného jízdního modelu dal bych eště níž. Tango23, mirai_trunks a headhot reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 9 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9 Minulý týden mi přišly takové fajne věci z Asie Kamel, headhot, esmo a 3 others reagoval na 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Říjen 10 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10 Ten bůček asi hodně potřebuju Mandaz a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 10 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10 Libi se mi stalost toho tepichu. Muze byt hurikan na Floride, povodne v Cesku, konec vlady, ale tepich ze Slopneho stale drzi a drzi a drzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 10 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10 Tepich bude aj když já už nebudu Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.