mafian Odesláno Červen 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2018 Je to tady už několikrát, ale pro jistotu, když koupím tuhle verzi konzole bude mít verzi 5.05? https://m.alza.cz/gaming/playstation-4-500-gb-slim?dq=5275681 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2018 musí pkg soubor přesně pasovat s aktuální verzi fw na ps4?..všiml jsem si že u některý pkg uvádějí verzi fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2018 pkg oznacene jako 4.55 budu normalne fungovat i na 5.05 je to pouze oznaceni minimalniho fw mafian : tento bundl by mel mit fw pod 5.05, ale nekteri zahranicni uzivatele hlasi i ps4 s destiny 2 s fw 5.55 100% zaruka tak bude vzdy pouze u limitovanych edic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holota33 Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 Nevíte co je s fórem psxhax? Bývala tam sekce PS4HEN se zálohama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Červenec 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2018 Tak jsem vyzkousel exploit pro 5.05 na svem zaloznim PS4 Slim a funguje to vyborne. Pouzivam exploit hostovany na darksoftware, HEN+Mira. HEN samostatne mi shodi konzoli. Po prvnim nacteni zustava v cache, takze ani nemusim byt pripojeny na net - staci nezavirat stranku v browseru. Vyzkousel sem i instalaci nejakych tech FPKG zaloh a fungujou, ale je treba davat bacha na rozbalovani - i kdyz nedostanete pri extrakci error, muze se stat ze vysledny soubor je vadny. Rozbalit znovu postaci. Jo a nepouzivejte rest mod..konzole se nemusi probudit a je nutna reinstalace FW nebo reinicializace konzole. Warez jako takovy nepodporuju, ale posledni dobou sem se xkrat spalil pri nakupu na PSN (kdyby to byla krabicka, pul bidy, prodam ji dal..) a uz me to nebavilo. Ted sem si stahl "zalohu" Prey a ty kraso...to si musim koupit v krabici. Dost me to chytlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2018 Jinak diskutované ESP8266 čipy mám kdyžtak skladem už naprogramované kdo se tím nechce zabývat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2018 Může mi zde někdo posyktnout návod na Update Block? a cokoliv k tomu jak zabránit stažení a aktualizaci ps4? Na netu jsem našel působ pčes DNS servery nebo vytvořením nějakých výjimek v routeru a nebo použít nco jako update blocker payload což ani nevím co znamená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2018 Jestli už máš stažený jailbreak buď nacachovaný lokálně nebo ideálně dostupný přes 8266 čip, tak se odpojíš od internetu a je to.Už se nemusíš nikdy připojovat takže update blocker nepotřebuješ, seš odpojený komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2018 Jo a co kdyz uz mam čip a chtel bych pouzivat psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2018 PSN požívat nelze, na připojení potřebuješ poslední systémový software a ten nemáš.Kom toho by stejně následoval ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2018 Ale k čemu potom je update blocker kdyz mam stejnak celou dobu konzoli offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2018 K tomu, aby se ti update nenainstaloval například z placky nějaké novější hry. Lazyt reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek125 Odesláno Září 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2018 Prajem pekný deň, chcel som sa spýtať dá sa takto upravená konzola vrátiť do pôvodného stavu bez dakych problémov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2018 Ano bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek125 Odesláno Září 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2018 Tak ako som čítal a správne pochopil stačí reštartovať konzolu? A som na Stock treba ešte niečo iné spraviť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2018 Čip odpojit z USB a pro sichr konzoli vrátit do továrního nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Září 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2018 neco novyho o cfw na 5.55 ?? kdyz uz vysel novy ofw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 To uz je verze 6.0 ?? a tady je dokonce odkaz na stazeni JB spenat: Odkaz smazán, jedná se o fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 skoda ze je to fake asi.....jeste nevyslo nic ani na 5.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 9, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 Jedná se skutečně o fake, pro jistotu jsem odkaz smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2018 Dekuji.... jen se tedy zeptam abych vedel ... Koupil jsem mladymu PS4 Slim na vanoce s nejvetsi pravdepodobnosti s FW 5.55 - zatim JB na tenhle FW neni ? - pokud vyjde JB na 5.55 myslite ze bude mozno vyuzit wifi modul (ten jsem pro jistotu uz taky objednal) - muze mi do PM nekdo poslat odkaz na nejake stranky kde se daji sehnat hry na stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Listopad 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2018 Udajne existuje, ale jen u nekoho v supliku. Zatim verejne neni a nikdo nevi kdy bude - ani bych se na to nikde neptal, jsou na tyhle otazky dost haklivi. Pokud ale bude, tak bude na 99% zase pres WebKit, tedy pres prohlizec, takze ESP modul vyuzijes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b4rb3r Odesláno Prosinec 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2018 Ahoj všem. konečně to začínám trochu chápat, ale ještě mám pár otázek: 1. Mám FW 4.07 - o tom není žádná zmínka. Který CFW mám aplikovat? 2. Kde přesně mám stáhnout CFW? Našel jsem různé hacky, CFW, exploity atd - nevím co je co 3. Našel jsem mraky různých ESP8266 čipů - je jedno který si vyberu? 4. Jakým způsobem nahrát exploit na ten čip - mám na mysli jestli ten čip se objeví jako USB ve Winech? 5. Kde má být výsledný čip připojen - v USB portu konzole nebo PC? Nebo ho můžu mít i v routeru? Díky předem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2018 1. Aktualizuj pomocí OFW (ne CFW) na oficiální firmware 5.05 z USB flashky. Pak vypni automatické aktualizace, dál již aktualizovat nesmíš, jinak o možnost JB přijdeš 2-4. To je podle vkusu každého soudruha,ty exploity se liší spíš dalšími možnostmi typu cheaty atd, ten základ je stejný (Mira+Hen). Potřebuješ příslušný BIN soubor, který flashneš do toho ESP8266 chipu.Jeden co funguje už tady někdo linkoval. Dá se to flahsnout ve Winech - potřebuješ čip, flash utilitku, BIN soubor a micro USB kabel. 5. Stačí to píchnout kamkoliv do USB portu poblíž PS4 potřebuje to jen napájení.Vysílá to Wifi signál na která se PS4 připojuje (v PS4 pak nastavíš připojení na Wifi k tomuto čipu čímž máš i zajištěno, že na internet se to nikdy nedostane) a nemá to logicky moc silnou anténu.Takže klidně do USB televize, nebo routeru, pokud je někde blízko konzole. P.S : Jeslti se s tím nechceš zabývat,mám pár už připravených. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b4rb3r Odesláno Prosinec 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Díky xmod! Updatnul jsem to na 5.05 a objednal čip. Bohužel bude až za 2-3 týdny, a jsem mimo republiku abych mohl využít tvou nabídku Tak mě napadlo že to zkusím bez ESP8266, alespoň prozatím. A trochu jsem zase narazil. Všude jsou návody s použitím právě zmiňovaného čipu, ale “jak na to” bez něj? 1. Předpokládám, že se exploit i v tomto případě se musí nahrát na USB flashku a mít ji permanentně zapichlou v konzoli? 2. Všude jsou zmínky o BIN souboru, ale když jsem dohledal přímo odkaz na “výrobce”, tak Specter tam má 12 souborů a ani jeden není *.bin. Většina jsou *.js a jeden z nich je “mira.js”, ale nikde žádný “hen.js”. Předpokládám, že bin bude souhrn těchto souborů? Ale nemůžu to dohledat. 3. Obsahuje ten exploit i update blocker nebo ho musím stáhnout separé? Omlouvám se za spoustu “noob” otázek, ale je to moje první konzole vůbec. Asi jsem potřeboval trochu vzruchu na starý kolena Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.