NobodyAnswers Odesláno Březen 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2019 amazon.co.uk má opět sběratelku dostupnou na XO za 3270 kč vč. dopravy https://www.amazon.co.uk/Sekiro-Shadows-Twice-Collectors-Xbox/dp/B07GZMXZTL/ref=sr_1_fkmrnull_3?crid=3H2I3CJ7422VW&keywords=sekiro+shadows+die+twice+xbox&qid=1553146619&s=gateway&sprefix=sekiro%2Caps%2C323&sr=8-3-fkmrnull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2019 Už zase není dostupná, kdo objednal včera tak by snad mohl mít štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 21, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2019 ja to již prdím. Honit se po svete. Tak kámoš, co objednával ve stejnej den ale v Jrc ma jiz info o exportu na ulozenku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2019 Ted sem dostal z amazonu: We wanted to let you know that there may be a delay in dispatching your Amazon.co.uk order #026-6485847-1758701 for Sekiro Shadows Die Twice Collector's Edition (Xbox One). We expect your order to be delayed by 1-3 days. Zacinam mit strach, ze to nakonec zrusi. Polak z ebaye taky neodepisuje kdy to hodla poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Březen 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2019 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2019 No fakt ze ji tam maj: https://www.hrac.sk/playstation/playstation-4/hry/p4s-sekiro-shadows-die-twice-collectors-edition/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 moje objednávka na amazonu byla již odeslaná a to jsem objednával teprve včera, takže bych se zrušení nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Me přišel stejný email jako akumoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 já už vám normálně fandím aby vám to došlo. Poslední dva dny sem chodím jenom sledovat nový vývoj situace Zelvak23, Kamel a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 22, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Maram45 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Míraju, klasická otázka. Už máš platinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 22, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Pracuji natom:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Prve sem na to koukl a myslil že na mě vystrkuje fakáča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 22, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Gratulace Mirai, měl jsi opravdu štěstí mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Mirai ví jak si tady udělat pratele mirai_trunks a Six Feet Under reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Tak i u me to nakonec vypada dobre: Your Amazon.co.uk order of "Sekiro Shadows Die Twice..." has been dispatched Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Bojovat hoši bojovat....a kdyby to už náhodou nevypadalo tak bych zkusil rychlý a brutální útok na jejich support mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Me psali o obědě, ze posílají. Misto snitzlu sem se radoval v kanclu jako glum nad prstenem v hoře osudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Six Feet Under Odesláno Březen 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2019 Na mě se se štěstím taky dostalo. Děvče v jrcu říkalo, že místo původních 10ks na pobočku dostala každá jen 3ks. Jeden ks z Budweis pobočky má samo sebou doma Mirájek mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Březen 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2019 A jeden já Six Feet Under a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2019 Tak co se mi nestalo :D nechtěl jsem to sem psát vůbec páč ty co se na ne nedostalo by smály až by se za břicho popadali a teď budou akorát ještě víc nasraný :D V pátek si vezu domu sběratelku a hned jak ji otevřu vidím ze je něco špatně, nebyla tam ta katana. První co jsem si řekl tak že na to seru a udělám si ji na 3D tiskárně, pak jim nakonec píšu mail chtějí fotku tak jí pošlu frajer že to dá obchoďákovi a dají mi vědět. Před chvilkou telefon že jim zbyli dvě sběratelky co si někdo nevyzvedl tak ze mi vymění celou edici :D :D doufám že Trotla dostane pak tu bez katany zmerd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2019 V JRC či Xzone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2019 JRC, zmerdzone pomalu ale jistě přestávám uznávat. Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2019 U nas nekdo daval k Sekiro katanu? Ja myslel, ze to dela jenom Gamestop v USA. U nas sem zaznamenal jenom ten naramek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.