Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,

Možná blbej dotaz , ale nevím kde to najít.

Je rozdíl mezi hrou (třeba Spider Man Miles Morales nebo třeba CyberPunk) co se prodává s logem na PS4 proti hře co je s logem pro PS5 ? 

Jde o to jestli všechny hry co se prodávají na obě generace tak mají dvojí kvalitu pro každou generaci?

Cyberpunk nyní ještě není pro PS5 ? takže bude vypadat podobně jak na PS4 a po vydání next gen update tak bude vypadat lépe ? 

Dík za odpoveď 🙂

Odesláno

Všetky PS4 verzie spustiš aj na PS5.
Pri každej hre je potrebné zistiť koľko stojí upgrade z PS4 na PS5, zvyčajne je to od 0 až 20€. Keď je upgrade zadarmo, tak kupuj PS4 verziu, je to vždy lacnejšie. Next gen upgrade na Cyberpunk vyjde až budúci rok. Zvyčajne je vylepšená grafika a hlavne 60fps.
[emoji39]

• 2 weeks later...
Odesláno

@Bounera Martinoslav za týden bude prodávat za bazoši za 19 999,- :D :D

Jinak mě došla poslední objednávka a jelikož semnou scalpeři taky vyběhli s cenou limitky Halo konzole, tak sem si poprvé v životě zascalpoval a dorovnal si ztrátu na limitce. Sice sem si vyslechl milijon a dva tisice nadávek na fb, ale stálo to za to :D. Celý rok sem poctivě přenechával objednávky kamarádům nebo jim je dokonce vyzvedl a posílal a jak se říká, že každý dobrý skutek je po zásluze potrestán, tak se tak stalo a mě ve výsledku nikdo nepomohl, když sem potřeboval konzoli já. Tímto se neobhajuju, ale byl to zajímavej zážitek vyzvednout konzolu a dostat za ňu víc :D . A díky této zkušenosti jsem zjistil, že jsou Kamarádi a "kamarádi", bo nabídnout kamošoj vyzvednutí konzole a dostat vyhubováno, že si pro ní jako musí zajet 20 km daleko do EW a ještě za ňu vypláznout 13,5 tis. je prostě drzost....ale dětem k Vánocům by udělala obrovskou radost.

Odesláno

@Martinoslavvšak si jen dělám legraci :D.

Ale jak píše miráj...kde objednávali, bo rok je pit chovina čekat. Všechny objednávky jsem měl vyřízené nejdéle do půl roku a to mě rukou prošlo asi 8 PS5, pro kamarády. Nejdelší objednávka trvala opúravdu nejdele 6 měsíců a nejkratší 1 měsíc...

Neskončilo to u kamaráda a švagra spíš jen zbožným přáním si PS5 objednat? :D

• 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj, jsem tu nový, koupil jsem PS5 synovi k vánocům. Pročetl jsem vlákno, ale nikde není aktuální odpověď na to, zda jde v ČR pořídit nějaké předplatné, jako má Xbox. Chtěl bych mu v prvních měsících postahovat co by chtěl, aby si to vyzkoušel, a až potom nějaké hry třeba koupit. Existuje něco takového? Je mi 40 a PS jsem nikdy neměl, potřeboval bych, aby až to pod stromkem rozbalí, mohl si hned něco zahrát (fotbal, hokej, auta). Předem díky, jesi na tuhle otázku máte nějakou odpověď.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu