tom1993 Odesláno Listopad 8, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2021 Zdarec, Možná blbej dotaz , ale nevím kde to najít. Je rozdíl mezi hrou (třeba Spider Man Miles Morales nebo třeba CyberPunk) co se prodává s logem na PS4 proti hře co je s logem pro PS5 ? Jde o to jestli všechny hry co se prodávají na obě generace tak mají dvojí kvalitu pro každou generaci? Cyberpunk nyní ještě není pro PS5 ? takže bude vypadat podobně jak na PS4 a po vydání next gen update tak bude vypadat lépe ? Dík za odpoveď Citovat
Frosby Odesláno Listopad 8, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2021 Všetky PS4 verzie spustiš aj na PS5.Pri každej hre je potrebné zistiť koľko stojí upgrade z PS4 na PS5, zvyčajne je to od 0 až 20€. Keď je upgrade zadarmo, tak kupuj PS4 verziu, je to vždy lacnejšie. Next gen upgrade na Cyberpunk vyjde až budúci rok. Zvyčajne je vylepšená grafika a hlavne 60fps. [emoji39] tom1993 reagoval na 1 Citovat
taurus Odesláno Listopad 8, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2021 Kde zistis, ci je upgrade na PS5? Viem, ze na store to asi je. Ale, mam na mysli, ci je nejaka stranka, kde je zoznam hier s upgradom. Citovat
Frosby Odesláno Listopad 8, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2021 https://www.psu.com/news/all-ps4-games-that-have-ps5-upgrades-guide/ taurus reagoval na 1 Citovat
Bouner Odesláno Listopad 27, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2021 Pokud někdo shání na vánoce PS5, můžu mít 1ks v Brně ( nerozbalenej,voňavej .. prostě tak jak přišel na svět ). Cena 13500 + 10 modrých veverek, případně 2 lišky nespecifikované barvy. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2021 neblázní:) zascápuj trošku, nebo vydrž ma vánoce! bude zase za 25. Jinak veverky a lišky je nějakej drogovej slang?:) Citovat
Bouner Odesláno Listopad 27, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2021 Musíš to udělat zajímavější ne? ..hele už tak poslední rok stojí za ♥♥♥ .. tak někdo bude mít aspoň radost Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2021 já říkám, kdo chtěl PS5 tak již musí mít:) kdo čeká na slevu nebo zadarmo tak si počká i dál Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 27, 2021 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2021 Znam lidi, co cekaji, cekaji a stale nemaji nic… a zadarmo nebo se slevou to nechteji Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2021 a objednali něco? nebo čekaj, až zo bude na krámě? 4-5 měsíců max čekačka. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 27, 2021 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2021 Ne, neobjednali. Cekaj az jim soadne do klina Citovat
majkom Odesláno Listopad 27, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2021 Ja taky cekam… este tak 15 let a bude cas na hrani:) Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Bouner Odesláno Listopad 28, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2021 Jako taky mám doma PSko jako solidní pracholap poslední dobou . Jinak zamluveno pro Martinoslav Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Listopad 29, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2021 @Bounera Martinoslav za týden bude prodávat za bazoši za 19 999,- Jinak mě došla poslední objednávka a jelikož semnou scalpeři taky vyběhli s cenou limitky Halo konzole, tak sem si poprvé v životě zascalpoval a dorovnal si ztrátu na limitce. Sice sem si vyslechl milijon a dva tisice nadávek na fb, ale stálo to za to . Celý rok sem poctivě přenechával objednávky kamarádům nebo jim je dokonce vyzvedl a posílal a jak se říká, že každý dobrý skutek je po zásluze potrestán, tak se tak stalo a mě ve výsledku nikdo nepomohl, když sem potřeboval konzoli já. Tímto se neobhajuju, ale byl to zajímavej zážitek vyzvednout konzolu a dostat za ňu víc . A díky této zkušenosti jsem zjistil, že jsou Kamarádi a "kamarádi", bo nabídnout kamošoj vyzvednutí konzole a dostat vyhubováno, že si pro ní jako musí zajet 20 km daleko do EW a ještě za ňu vypláznout 13,5 tis. je prostě drzost....ale dětem k Vánocům by udělala obrovskou radost. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 29, 2021 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2021 Ja nic takoveho nedelam, konzoli si bere kamarad, ktery na ni ceka uz rok. A kdyby mel nekdo jeste jednu nevyzvednout objednavku, tak svagt taky ceka uz pres rok. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2021 a kde objednávali? Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 29, 2021 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2021 Neptal jsem se, ale vim, ze objednavek meli vic. Svagr snad na Alze a rikal, ze mu ji Alza zrusila. Citovat
Kamel Odesláno Listopad 29, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2021 @Martinoslavvšak si jen dělám legraci :D. Ale jak píše miráj...kde objednávali, bo rok je pit chovina čekat. Všechny objednávky jsem měl vyřízené nejdéle do půl roku a to mě rukou prošlo asi 8 PS5, pro kamarády. Nejdelší objednávka trvala opúravdu nejdele 6 měsíců a nejkratší 1 měsíc... Neskončilo to u kamaráda a švagra spíš jen zbožným přáním si PS5 objednat? Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 29, 2021 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2021 Vazne ne. Citovat
fandin Odesláno Listopad 29, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2021 Tak panove ja objednaval. 6.11.2020 v OKAY a stale nic takze cekam uz rok mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Prosinec 1, 2021 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2021 Na Electroworldu vyběhla možnost objednání. Ze zkušenosti, když objednáte tak za měsíc máte konzoli doma. Tak pokud tu je fakt někdo, na koho se ani za ten rok nedostalo, doporučuji neotálet a objednat v EW. Objednáno 14.10 a minulý týden dodávka na prodejnu. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 10, 2021 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2021 Zdarec, v jrc hradci králové mám k vyzvednuti ps5 s mechanikou do 12.12. Kdyby jste někdo chtěl tak je k mání. Mně se to teď nehodí kupovat. Nechávám za ofiko cenu. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
havlitom Odesláno Prosinec 10, 2021 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2021 Ahoj, jsem tu nový, koupil jsem PS5 synovi k vánocům. Pročetl jsem vlákno, ale nikde není aktuální odpověď na to, zda jde v ČR pořídit nějaké předplatné, jako má Xbox. Chtěl bych mu v prvních měsících postahovat co by chtěl, aby si to vyzkoušel, a až potom nějaké hry třeba koupit. Existuje něco takového? Je mi 40 a PS jsem nikdy neměl, potřeboval bych, aby až to pod stromkem rozbalí, mohl si hned něco zahrát (fotbal, hokej, auta). Předem díky, jesi na tuhle otázku máte nějakou odpověď. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.