majkom Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 Kks design a form faktor ps5 je straslivy fail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 25, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 jo, protoze u herniho zarizeni je nejdulezitejsi jak vypada na Ikea stolku. tak si to strčte někam jinam a tahnete tukabel. nevim, hodne subjektivni. okajos a pozitro reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 Za mě jsou obě konzole super a to hlavní co mají umět tak umí. Jak jsem psal o rozdílech nebo s čím nejsem 100% spokojený tak není nic tak hrozného , že bych řekl tohle nechci. Design je mi fuk. Co chci aby konzole fungovala, nepřehřála se a vydržela pár let provozu. Ještě k tomu ovladači, kdyby PS5 udělali dualsence jako ovladač u xka tak jsem spokojený. Dashboard určitě časem doladí a je to jen softwaerová změna. P.S. Nevitéte někdo jestli se dá vypnout ten lightbar ? Asi ne že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 před 4 hodinami, majkom napsal: Kks design a form faktor ps5 je straslivy fail Design je subjektívna vec, za mňa super, zaujme a vyčnieva z tých generických hranatých krabíc. Problém mám len s veľkosťou, a možno by som uvítal celočiernu ale to si myslím bude časom dokúpiteľné/upraviteľné výmenou panelov. U mňa osobne je problém iba s rozmermi viazanými na stenu/organizér/policu za/pod TV, ktorý je dimenzovaný dostatočne bohato aj na veľké AV komponenty, ale PS-ko prekvapilo a povedalo si ne, nestačí to Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 pro info...je další aktualizace systému PS5:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 aktualizace pry resi mimo jine i to problemove nabijeni z predniho usb ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 Design neni jen jak to vypada kuci:) ale jak se to hreje, huci a jak to je skurvene velke... zlaty series x proti te trage od sony mirai_trunks a basildon reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 PlayStation 5 Vinyl Wrap! - YouTube....o tomto taky uvažuju...ten origo leklej plast je šílenej...je zajímavý že třeba u Iphonů dražší verze mají matný finish a základní verze lesklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Bomba video, nejlepší jak tím nožem přejíždí přes ty žebra a krouhá celkovo plast , raději zvládnu pár mikroskrábanců než si tahle do je bat konzoli magyar reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 před 13 hodinami, Umberto napsal: PlayStation 5 Vinyl Wrap! - YouTube....o tomto taky uvažuju...ten origo leklej plast je šílenej...je zajímavý že třeba u Iphonů dražší verze mají matný finish a základní verze lesklej Včera večer som trochu hľadal na nete a zistil, že Sony sú hrozné m**ky. Bola firma čo robila tie panely v čiernej a iných farbách, ale nastúpili na nich, museli zrušiť názov a stiahnuť produkt (pritom to bolo docela vtipné, že PlateStation). Potom som si spomenul že výborná vynilová firma, od ktorej som pár vecí už mal, tiež spravila vlastne polepy - teraz sa pozrieš k nim na web a polepy na PS5 sú "discontinued"... Ak by ma to nejak aj do budúcna trápilo, zvažujem plastidip oboch panelov a problem solved Btw. ten trigger odpor na ovládači včera som nahodil WatchDogs Legion a keď strieľaš, trigger čudlík kladie normálne odpor ako nenatiahnutá zbraň, to mi ho vyndej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Nechápu to proč k tomu SONY takto přistupuje...Já bych si chtěl koupit náhraní kryty klidně i origoš a pomalovat je fixama styl DOODLE. Malování mě baví a mám nějáký nápady v hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Podle mě Sony ty kryty časem nabídne. Teď nestíhají výrobu, tak čekají až bude dostatek kusů v obchodech a pak začnou nabízet vyměnitelné pláty. Jinak si myslím, že by neřešili firmu, která je nabídla hned od launche. Divné že řeší ty polepy...to byla vždy jedna z mála věcí, kterou uživatel sehnal kdekoliv. Pamatuju si že i na xbox one, ps4 bylo hafo variant polepů sehnatelných ofiko v jrc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Hele podle mne na tom nic neni... Koupis plastidip a pul hodiny prace. Kdyz se plejak pokazi, sloupnes folii a šup s nim na reklamaci. magyar reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 26, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 před 56 minutami, Umberto napsal: Nechápu to proč k tomu SONY takto přistupuje...Já bych si chtěl koupit náhraní kryty klidně i origoš a pomalovat je fixama styl DOODLE. Malování mě baví a mám nějáký nápady v hlavě myslim ze Sony s tim ma nejaky marketingovy zamer, ze casem chce vydavat limitovane edice PS5 v ruznych barvach a nebo bude sama prodavat vlastni (asi predrazene) kryty a nechce aby na tom vydelaval nekdo treti petrhopa reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Nechce tu nejaky odvazlivec zkusit, jestli je tohle legit? Zni to az moc dobre na to, aby to byla pravda... https://aukro.cz/playstation-5-nove-a-jinak-nedostupne-6978656682?tab=course-description Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 to je kaket...kde vzal 20kusů? Kdyby se mi to chtělo kupovat tak to vezmu...aukro je bezpečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Ja mam kvuli JRC kulovy, tak o tom docela premejslim. 1500 navic klido dam, to jeste neni tolik... EDIT: Mno tak sem to nevydrzel a prubnul to, zatim jednani vypada seriozni. Otazka je, jestli nakonec prijde PS5 nebo Kosmodisk. Dam pak vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 před 29 minutami, krtek6 napsal: to je kaket...kde vzal 20kusů? Kdyby se mi to chtělo kupovat tak to vezmu...aukro je bezpečný Moc bezpečné Aukro není , vrátí ti pouze 50% max.10000,- a spousta starosti kolem . Šel bych do toho, ale nemám chuť běhat po policajtech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 pokud jsem to tehda študoval dobře, tak je to pojištěný do 20tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Když odečtes aukropoplatky tak zjistíš že nevidělá ani na cigára, řešilo se to minulej tejden na konzolistovi, tenkrat to byl ukradenej účet, taky měl 20ks, dával za 14k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 před 14 minutami, krtek6 napsal: pokud jsem to tehda študoval dobře, tak je to pojištěný do 20tis Myslím, že je to jen na 50% a max 10000,- a ani tohle není jisté, protože tě můžou odpálkovat, že nemůžou rozhodnout a už se to pěkně komplikuje. Pokud se i přes veškerá opatření setkáte s nákupem, který neproběhne v pořádku, můžete využít program Ochrana kupujících a získat finanční náhradu škody až do výše 50% zaplacené částky včetně poštovného, maximálně však 10.000,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Navíc v době kdy inzerát PS za 20000, - je charita pod cenou +tam není garance aukra Tato nabídka nemá garanci bezpečného nákupu přes Bezpečnou Aukro platbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Uz tam jsou u toho komentare: OBĚ FOTKY U INZERÁTU STAŽENÉ Z INTERNETU A UPRAVENÉ, ÚČET JE VEDEN NA ÚPLNĚ NĚKOHO JINÉHO NEŽ JE PRODEJCE, NEPLAŤTE, JEDNÁ SE O PODVOD!!!! Jeste, ze jsem to hned neplatil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2020 Je vtipný sledovat na YT live stream jak Amíci čekají na BLACK FRIDAY a znovu naskladnění PS5. Na řetězci BEST BUY je nějaký čas kdy tě robot pustí dal s objednávkou a borcům to píše že jsou 70 000tis. v pořadí objednávek. No ani se nedivím když je jich 383mil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Listopad 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2020 Ahoj, neřešil někdo, když z PS5 smažete PS4 hru, že tam zůstane na začátku dashboardu ikonka se šipkou s názvem hry, možnost ji stáhnout, ale ta ikonka se neposouvá a nejde ani odstranit. Nově spuštěné a instalované hry, jsou vždy za tou zašedlou ikonkou, zkusil jsem smazat další PS4 hru a hle mam tam dvě zašedlé ikonky díky za info u PS5 her se to neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.