Akumazensho Odesláno Březen 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2021 Ja se dost tesim na RE Village 7.5. Snad to neodlozi a snad do te doby bude PS5. Po fiasku s JRC, Alzou a Aukrem mam posledni zelizko v ohni u Mironetu z 23.11. a podle diskuzi uz zacali listopad pomalu odbavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Březen 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2021 Ja psal v patek do mironetu. Objednavka z 22.11 a vcera odpoved, ze az to pro me budou mit, tak se to dozvim, proste fuck you zakaznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2021 Když tady tak pročítam tak mám obavy abych vůbec sehnal na letošní vánoce, novej GoW asi nebude ale nového Ratcheta si chci dát.. To už je taková klasika pro mě i když už jsem na to asi starej Mám objednávku u czc ale ještě objednam asi na tom planeu třeba co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 2, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2021 Zaklikej to všude bych rekl. Menší obchod je lepší mi prijde Mígl reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazitox Odesláno Březen 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2021 Zdravím lidi, mám na vás dotaz. Na PS4 mám několik účtu s primar/sekundar hrama. Docela využívám vlákno tady na fóru s prekupovanim slotu. Do konce týdne mi má přijít ps5. Půjdou mi na ps5 účty s hrama co jsem hrál na ps4? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahous90 Odesláno Březen 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2021 Ano pujdou. Delam to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Březen 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2021 Je tu nekdo komu byla dodana konzole ps5 z Okay elektro? Od zaří zadne info, odpoved ani na jeden email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2021 Okay- údajně nedostali skoro nic ani na lauch ani v průběhu času - pokud máš objendávku jenom tam tak bych na to moc nespoléhal je mi líto ale třeba nemusím mít dobré informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Březen 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2021 Nn ja uz se dockal pred 14dny z jrc objednano 17.9 a pred tydnem jsem udelal stastnym kamarada z planea tam objednano 1.12 a prave ze okay objednano 17.9 a za celou dobu ani email, tak jestli nahodou nekdo nema nejake info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Březen 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2021 Koukám, že u planea už nelze předobjednat.. škoda.. Já mám od jen předobjednáno z JRC z listopadu, ale jak to tak tady čtu, tak se taky asi nedočkám jen tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnys109 Odesláno Březen 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2021 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2021 Mám na výběr mezi rivou tnt2 nebo geforce3 titanium. Obě jsou slušné, plnoleté, nikdy sa neopily a ani nikde jinde neobcovaly. Crashíčeq a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Březen 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2021 Nabizim Geforce 4 MX nebo Radeon 9800XT. Zanovni, 100% stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2021 Dám gtx460, slušná karta, rozjede mafiju 2 na střední detaily. Dají se na ní určitě těžit i kriptoměny a vyděláš si tím na lepší kartu, takže ber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 8, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2021 pánové, prosim vymeny resit nekde jinde:) jinak vytahnu Voodoo 2 a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Březen 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2021 Skladom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 13, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2021 nějak se nechytam? co je pointa? magyar reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Březen 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2021 Vtedy vychádza Ratchet, ja som myslel že PS5 [emoji15] mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 14, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2021 skoro. ta jiz vysla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1sefko Odesláno Březen 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2021 Zdravím . Možno sa to tu už riešilo, ale nejako neviem túto vec na fóre nájsť. Chcel by som poprosiť o radu. Mám aj PS4 a už aj konečne PS5 . Viem byť prihlásený na oboch konzolách na jeden účet? Ak áno, budem vedieť hrať na oboch konzolách súčasne? Prípadne nejaké rady, či odporúčania. PS5 som zatiaľ len odskúšal a nastavil, ale ešte som sa neprihlasoval. Ďakujem za prípadné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2021 Jeden ucet muzes pridat na obe konzole, ale pokud je to jako u ps4, tak nemuzes byt prihlaseny soucasne na obou konzolich, ale nemam ps5, takze odzkousene to nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Březen 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2021 Je to stejné, jako na PS4, akorát se to nejmenuje primární, ale účet pro offline hraní (nebo tak nějak). Princip je ale stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1sefko Odesláno Březen 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2021 Dík za odpovede. Prebehol som si nejaké info na nete a ak sa nemýlim, tak v podstate sa dá zdieľať jeden účet, ale... Dá sa preniesť účet z ps4 na ps5, aj zdieľať, ale musí sa nastaviť jedna konzola ako primárna, ale nedá sa hrať súčasne na oboch. A ak som dobre vyčítal, tak ani online multiplayer súčasne sa nedá hrať. Lepšie pre mňa v tomto prípade je mať na každej konzole iný účet a ps+, lebo ps4 si berie dcéra (býva inde) a chcela by hrať so mnou nejaké hry online multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 17, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2021 Sdílet ps+ urcite jde. na ps4ce nastavis svuj ucet jako primarni. vytvoris jiny ucet pro dceru. Vsechny hry i plusko jsou hratelne na ostatnich uctech na dane ps4ce. Na ps5 ce pouzivas svuj ucet. Takhle to funguje a nemusis platit 2x za plusko a hry 1sefko reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 17, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2021 a dalsi varka Indianu a horizzon!! https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-v-nasledujicich-tydnech-rozda-dalsi-hry-mezi-nimi-bude-i-horizon-zero-dawn-zv6m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.