mufety Odesláno Březen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2021 Já mám objednáno z Mironetu 19.11. a řekli mi že možná duben spíš červen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Březen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2021 Myslíte, že má cenu momentálně dělat někde novou předobjednávku, když jako jedinou mám z JRC ze 17.11. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 18, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2021 No. Zkus menší elektra. Ale Počitej s vánoci 21. Každopádně bude pak spousta her co hrát. ( Popravdě hraju od vydání a zatím mi hry nedošli:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Březen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2021 Ok zkusím.. a je to tak, že když mi pak případně přijde konzole z jedné předobjednávky, ty ostatní můžu bezplatně zrušit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Březen 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2021 Nic v zlom, ale moderatori by mohli vytvorit zvlast temu na tieto predobjednavkove debaty. 80% vlakna je to tu zasrane vyplakavanim a dokola tym istym. Dakujem za pozornost a prajem pekny vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 23, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2021 7 mesicu od objednani, ale uz i ja jsem majitel Ti, kteri objednavali jindy, nez v den spusteni predobjednavek, tak tech je mi lito mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 23, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2021 tak wellcome to da club Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2021 Chlapi už jsem prodal okolo 40ks PS5 a vůbec nechápu proč to lidi teď kupují? Já osobně si jednu nechám až 11.června na hru Ratchet and Clank Rift Apart.Kčemu je hardware bez softwaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 23, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2021 Kdyz to nebude nikdo kupovat, nebudou zdny hry, ani Rachet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufety Odesláno Březen 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2021 Dnes mi přišel z Mironetu .....objednano 19.listopad Prosím nemáte někdo odkaz jak spárovat z ps4 abych měl stejný účet. Vím že se to už probíralo ale nechce se mi to hledat....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 31, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2021 tak pro PS6 mame jasno. zadna Alza Martinoslav a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2021 https://hrej.cz/article/dalsi-varku-playstationu-5-ocekava-prodejce-mozna-az-v-listopadu Zajímavá úvaha ohledně dostupnosti PS5. Pokud je to pravda, tak dodávky až v listopadu pěkně na se rou ty jenž pronadstroj 5 nemají. Nicméně na mě ten článek po přečtení působí tak, že neměli na Hrej o čem psát, rozklikli si Datard, kde je opravdu plánovaný termín listopad a voilá, námět na článek s nepotvrzenými údaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 1, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2021 Podle mych zakulisnich info to tak hrozne nebude. Poptavka je pry velka, ale ceske zastoupeni Playstationu se snazi dolacit na trh dalsi kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Duben 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2021 Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to na PS5 se rest modem aktuálně? Vím že v době vydání kolovalo netem hype že když nechám běžet hru a uvedu konzoli do režimu spánku že se to pak celý nějak po... Jak je to teď aktuálně po pár updatech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2021 Rest mód dávám běžně když tahám hry a zatím vše bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Duben 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2021 Presne, vubec zadnej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2021 Od vcerejska jsem taky majitelem. Objednavka z alzy 17.09.20 a potvrzujici email mi prisel 18:01. Mandaz a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Duben 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2021 Taky jsem dostal z Alzy, uz 4. Takze jsem jen poslal dal kamosum. Problem je, ze vsichni hned bezeli na Alzu a JRC, jine shopy nebyly tak zatizene. Jinak PS5 v podstate nevypinam, rest mode je tam vzdy, naprosto bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Duben 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2021 Četli jste můj příspěvek celý? Ptám se na to, jak se konzole chová v rest módu KDYŽ JE ZAPNUTÁ HRA. Neptal jsem se na rest mode jako takový...V době vydání PS5 to totiž způsobovalo problémy a rebuildy databáze apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Duben 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2021 Úplne normálne. Hrajem hru, dám Option aby nahodilo menu a nezabili ma, stlačím PS a v menu dole dám vypnutie a pod ním Rest. Neskôr, o chvíľu, ráno, ďalší deň - zapnem PS, naskočí do hry a pokračujem od-Option-ovaním, prakticky odkedy ho mám... [emoji2960]Nikdy som inak nevypínal žiadne PS, ktoré to podporovalo, jedine že som potreboval niečo prepojiť, tak Power Off samo...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Duben 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2021 Zatím jsem stihl na PS5 projet jen Tsushimu. Rest mode dávám celkem často a vždy sem se v klidu vrátil zpět do hry, odkud jsem konzoli uspal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufety Odesláno Duben 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2021 Tak jsem přetáhl hry z ps4 na ps5 šlo vše v pohodě (na ps4 primární účet) ale ted mám hry ale všechny musim hrát od zacatku. Ještě se mi teda něco stahuje (6hodin) tak uvidim zda to budou data na hry co je mel uloženo Tak se musí ps4 napojit na stejnou síť jako ps5 a pak se v nastavení ps5 da přehrát data a vyhledat ps4 a potom az se nahrají na petku uložena data her. Jinak to nejde a pres účet se tam natahnou pouze hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Duben 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2021 Ale jde, přes flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2021 Ja to nahral na cloud a pak v PS5 dal stahnout z cloudu ulozene pozice z PS4. U dvou her mi ty ulozene pozice jedou, u jedne ne. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Duben 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2021 Včera večer nečekaně majl z Datartu, že mi posílají objednanou Ps5 z 3.10. Navíc tam byla ještě sleva 1000,- tak jsem to zkusil a ejhle. Za 12500,- dobrý Kauf Pepek360, Martinoslav, Croft a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.