magyar Odesláno Duben 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2021 Darkplates:ON [emoji91]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Pepek360 a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Duben 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2021 Pěkné. Nedá se koupit jen ten střed? Jeden převoz v batohu a mám ten lesklý plast "krásně" poškrábaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Duben 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2021 Sú pomerne drahí, ale nehanbia sa za to a je to hlavne kvalita, roky ich používam na všetko možné. Darkplates so samolepkou boli za nezmysel teda (kor po zdanení na CÚ), ale stálo mi to za to [emoji91][emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Duben 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2021 Supergamer.cz sluchatka pulse i nabijecky na dualsense maj skladem. Objednal jsem tak uvidime Tak mi bylo emailem potvrzeno, ze je maj opravdu skladem, tak rychle dokud jsou Crashíčeq reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2021 Diky moc, objednano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Duben 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2021 Tak super. Ps5 skladem Originalky cz. Ale za 20k, takze tam uz neobjednam ani ten recyklacni poplatek co byl k xboxu v akci Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 21, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2021 Ten supergamer pise dodani az 28.4., coz vypada na datum, kdy to budou mit i jine obchody. Alza ma predpokladany datum dodani 28.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Duben 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2021 Napsali mi dodani kuryrem 26- 28.4, tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2021 Tak ja uz mam sluchatka doma. Objednal jsem vcera 12:43 a dnes 08:20 mi je dorucil kuryr z PPL. Mandaz, Kamel a Martinoslav reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 22, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2021 Tak parada Dej vedet zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Duben 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2021 před 3 hodinami, Crashíčeq napsal: Delas si p....l ja nic a do kteryho mesta sis to nechal poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2021 @fandin kouknu pod Crashičequvoj fotku a vidím, že je z královstí haháckého a z díry jménem holomóc Crashíčeq reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Duben 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2021 Jj to jsem videl, ale nikdy nevis, kam si to clovek necha poslat, a tim ze maj nejspis sidlo v banske bystrici, tak je to bliz nez do severskeho city Litoměřice mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2021 Hanácó je národ líný a kolenovrtný, ten z rodnéj hliny neleze nikde daleko Jinak supergamer je fakt ze Slovenska, ale kontretně třebas mne jde rychleji pošta/zasilkovna z téj banskéj než z Mostu nebo Loun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Duben 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2021 Tak Most to je jasny, to jsou originalky.cz a ty se soustredej jen na posilani ps5 za 20k, vse ostatni pocka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.trtilek Odesláno Duben 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2021 Zdarec, je někde možno zjistit jestli je už nová revize konzole a ovladače?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2021 Revize konzolí a ovladačů bývají po ročním cyklu, čili po půl roce od vydání nová revize desky na 100% ještě nebude. Nové revize bývají většinou na podzim, ale hlavně kuli nedostatku kusů bych letos nepočítal s revizí, když nemají vykryté dodávky z minulého roku. lukas.trtilek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 28, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2021 So... Akumazensho a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2021 Přednostní dodání pro mirája protekcia! Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 28, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2021 Česká pošta jede bomby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2021 že ty tam klátíš nějakou poštěvvačku, jako svého času mandaz a máš přednostní dodání mirai_trunks a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 28, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2021 hele, to nefunguje. pekne balik na poštu ať je vtom co nejmíň holek zapojeno:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2021 Beztak už má míraj returnal dohraný a zítra dorazí jako první na světě platinu mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2021 Když v Mironetu zadáte kód RETURNALD1 tak by měl být returnal za 1499 valis1 a Akumazensho reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 28, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2021 k Returnalu bych doporucil velikou davku sedatif:) Je to pohlcující a také frustrující. První smrt nastala po 2 hodinách u Bosse a dalsi hodku a pul se tam snazim zase dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.