Akumazensho Odesláno Březen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2019 Mne prisly 2 emaily. Maj v tom solidni bordel, vubec bych se nedivil, kdyby cisla objednavek prirazovali az po losovani: máme pro tebe bohužel smutnou zprávu. Tvá objednávka č. 458770 je stornována. Bohužel si neměl štěstí a nebyl jsi vybrán ve slosování o Sběratelskou edici Days Gone. a Vážený hráči, tvá objednávka č. 458764 byla stornována. Mandaz a MakovyPanacek reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2019 Ja to mam stejne. Z prodejny mam jine cislo obj nez na kterou prislo info o nevyhrani Taky 2 maily a 2 ruzna cisla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2019 Nerad sa furt chválím, ale... Ale vážněji, už sem sa díval na židbey a ty ceny sou pro mně nehorázné, od cca šesti tisíc i s dopravou, nebo kolem pětky a něco z usa ale s očekáváním celníků... No, uvidím kdo, jak a za kolík sa bude šmelit verze z židjrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Březen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2019 Mně pro změnu zatím nepřišel vůbec žádný email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2019 Jedna paní taky povídala. Bože to jsou některé komentáře tady Ale abych nebyl jen off-topic jak je tu pro některé typické, tak na mě se taky dostalo, ale ne z JRC, což nijak té edici na kvalitě neubírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 29, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2019 Pis sem vic a casteji, milujeme tve komentare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2019 miluji Vás oba:) občas přemyšlím, zda nejste jedna mírně schizofrenická osoba. to by bylo husté:))) panzpohadky a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 30, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2019 To je uvaha, ze bych si radsi vsechny vlasy vytrhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 1, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2019 Uz se to blizi majoo200 a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 1, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2019 hmm:) to je u Tebe doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 1, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2019 Bohuzel ne, Bend studio sdilelo foto sberatelky. Takze fapuke muze zacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Duben 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2019 Jak jsem tu výše psal, že mi nedorazil e-mail, tak jsem jim ohledně toho psal. Bylo to způsobeno tím, že byla špatně zadaná e-mailová adresa a e-mail mi poslali. Jak jsem počítal, tak i moje objednávka byla stornována. Zarazila mě ale jedna věc. Ze zajímavosti jsem se chtěl podívat, jaké nejbližší čísla objednávek byla vylosována. Abych věděl, jak těsně mě to minulo. Jenže na tom seznamu vylosovaných čísel objednávek, který tady postnul MakovyPanacek (i na videu), se to číslo mé stornované objednávky z e-mailu nachází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2019 Napiš jim, vynadaj jim do dračích čapích babišů a dožaduj se toho, že když bylo dle videa tvé číslo objednávky vylosováno, tak ať dodajů edicu Martinoslav a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Duben 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2019 @Lukas1212 hele, mohl jsem se splést... já si to zapisoval s tím, že pak podle čísla objednávky, s předstihem rozklíčuju jestli jsem náhodou nevyhrál a dopočítám kolik jich JRC dostalo od vydavatele... ale jak jsem záhy zjistil, tak jsem číslo objednávky neznal a bylo mi sděleno až v emailu informujícím o stornu objednávky. Z instagramu už losovačku smazali, můžeš jim zkusit napsat zda ti neposkytnou záznam, že se s nima potom chceš případně hádat Je to jenom předražená krabice se hrou, nevymýšlejte konspirační teorie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Duben 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2019 (upraveno) Jestli to není špatně přepsané jsem kontroloval hned podle videa z losování. Které je i teď na jejich youtube účtu. Já se číslo objednávky také dozvěděl až z e-mailu se stornováním objednávky. A v podstatě náhodou jsem si všiml, že to číslo bylo vylosováno. Psal jsem jim e-mail, kde jsem se na to normálně slušně zeptal. Odpověděli, že v mém případě došlo k nějaké chybě (také prý překontrolovali ostatní objednávky a ostatní jsou prý v pořádku). Za což se omluvily s tím, že pokud nějaká sběratelka nebude vyzvednuta nebo tak. Tak mě kontaktují. Což si teda nemyslím, že by při tak malém počtu kusů si ho někdo nevyzvednul. Edit 12:13: Tak před chvílí přišel další e-mail. Někdo zrušil objednávku a tak ji nabídly mě. Takže i přes komplikace které se staly, to nakonec JRC, vyřešilo k mé spokojenosti. Upraveno Duben 3, 2019 uživatelem Lukas1212 Doplnění nových informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 3, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2019 Tak již ta myšlenka, že losují čísla a nikdo neví jaké číslo dostal při objednávce je dost mimo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Duben 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2019 Mě ho slečna napsala na papír . Já číslo měl. Možná se stačilo ozvat Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2019 A nebylo to náhodou telefonní číslo na tu svlečnu? panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Duben 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2019 tak sběratelka Days Gone z game.co.uk vyšla při úterním kurzu a platbě PayPalem na 3730,01 CZK akorát přeposílka do ČR bude zas hádám někde k 5 stovkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 25, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Ja jsem ready: MakovyPanacek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 miraju, dej pak vědět jak se ti hra líbí. Jak je možné že si ensáhl po sběratelce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 25, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 JRC ruleta sla mimo a kupovat ze zahranici se mi nechtelo. a ktomu cena 4k+ je moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Duben 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 hra uz je k vyzvednuti na prodejnach? ja mel za to, ze vychazi az zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 25, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Miraz je protekcni spratek, vis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Jedno z prvních unbox videí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.