noba Posted January 26, 2019 Report Posted January 26, 2019 Napadlo mě udělat nějaké souhrné téma, kde by byly hry, které jsou pro Switch v češtině. Pokud víte o nějakých dalších, tak můžete doplňovat. Budu je doplňovat do tohoto příspěvku. Zatím vím o těchto: Alien Isolation Assassin's Creed IV: Black Flag Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans Baldur's Gate I (2. díl v ENG) Call of Cthulhu Constructor Plus Crysis Remastered Darkest Dungeon Darksiders: Warmastered Edition Divinity: Original Sin II (formou updatu) Feudal Alloy Football Manager 2019 Touch Icewind Dale Late Shift Lego Worlds Machinarium Metro Redux (Metro 2033 a Metro: Last light) Minecraft Mini Metro Moonfall Ultimate (SK titulky) My Memory of Us Planescape Torment Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Syberia 3 The House of da Vinci The Keep The Sinking City The Vanishing of Ethan Carter Thief Simulator Trine 4 Truberbrook Vampyr Vaporum Zaklínač 3: Divoký hon doomista and 3red 2 Quote
Romix Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 The Keep Moonfall Ultimate (slovenske titulky) Jinak ten Minecraft je skutecne v cestine. Ja ho na switchi hraju... noba 1 Quote
Keles Posted March 9, 2019 Report Posted March 9, 2019 Tu je celkom pekný prehľadný zoznam hier na všetky konzoly https://videohrycesky.webnode.cz/seznam-her-v-cz/ Quote
Junior Moderators spenat Posted March 9, 2019 Junior Moderators Report Posted March 9, 2019 @Keles: Dost mi přijde, že jsou na zmíněném seznamu jen přepsané tituly odtud... Nemluvě tedy o tom, že jsou tam zkombinované tituly z různých konzolí, což mi jako dvakrát přehledné nepřijde. Quote
Romix Posted March 9, 2019 Report Posted March 9, 2019 Je to totalne neprehledne... Uz jsem ji to drive psal, ale pecou na to...:) Quote
noba Posted July 6, 2019 Author Report Posted July 6, 2019 Přidán Constructor Plus a Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered. Quote
Lazyt Posted July 25, 2019 Report Posted July 25, 2019 Můžete přidat Mini-Metro (překvapuje mě že ste si toho ještě nikdo nevšimli) noba 1 Quote
aqu1la Posted August 4, 2019 Report Posted August 4, 2019 Prosim pridaj dalsie hry do uvodneho prispevku a to: Football manager 2019 touch ,Vaporum, Truberbrook noba 1 Quote
marthy-tm Posted August 22, 2019 Report Posted August 22, 2019 Vanishing of Ethan Carter, The House of da Vinci noba 1 Quote
aqu1la Posted August 24, 2019 Report Posted August 24, 2019 Machinarium v zozname chyba, sice sa v hre nehovori,len bubliny s obrazkami, ale menu je cesky noba 1 Quote
aqu1la Posted October 18, 2019 Report Posted October 18, 2019 pribudlo Call of cthulhu, Planescape Torment, Icewind Dale, Baldurs Gate 1 a Zaklínač 3 noba 1 Quote
xbpet Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Povedlo se někomu rozchodit Češtinu v zaklínači? Quote
Junior Moderators spenat Posted October 19, 2019 Junior Moderators Report Posted October 19, 2019 Podařilo, hraju ho v češtině. Použil jsem language pack, kde jsou všechny zbylé jazyky (mimo ty základní). Quote
Junior Moderators spenat Posted December 5, 2019 Junior Moderators Report Posted December 5, 2019 Další novinka v češtině na Switch: Assassin's Creed IV: Black Flag má české titulky (Rogue v češtině není). noba and Romix 2 Quote
miz012 Posted December 12, 2019 Report Posted December 12, 2019 Co Syberia? Nekde jsem videl, ze ta trilogie je CZ. Btw. kdyz je cz na cartridge, je i v eshopu? Quote
Romix Posted December 14, 2019 Report Posted December 14, 2019 Jojo, JRC na svym eshopu uvadi, ze je jsou vsechny dily v cestine. Nicmene udajne je v cestine jen posledni dil... Sam jsem do JRC psal a stale tvrdi, ze je vse v CZ, tak nevim Quote
Keles Posted January 7, 2020 Report Posted January 7, 2020 Zdravím vospolok. Keď si kúpim nejakú hru digitálne priamo cez nintendo a tá hra v popise nemá české titulky. Bude ich tá hra teda mať? Quote
Romix Posted January 8, 2020 Report Posted January 8, 2020 To je dost matouci otazka... Pokud ta hra nema cestinu i na fyzickem nosici, tak tam logicky nebude. Pokud hra ale vysla s cestinou na cartridge, tak cestina bude i na nintendoshopu. O jakou hru se jedna? Quote
miz012 Posted January 10, 2020 Report Posted January 10, 2020 Jo, to by melo byt OK. Jako za me ma Nintendo super eshop i popisu (oproti PS4 nedejboze XONE!), ze treba pre webovy eshop to srovnava rovnou digitalni i fyzickou kopii hry... bomba Ale i tak jsem se setka s nesrovnalostmi. Treba u Sinking City. V eshopu na Switchi ma uvedeno Czech Na eshopu pres PC tam Czech uvedeno nema... Quote
Recommended Posts