Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kingdom Come Deliverance Royal Collector´s Edition


Recommended Posts

Soudruzi, kamarádi, členové fóra a dědku,

jak už asi víte, na trh se chystá Vávrovo Kaket kome v úplné ultimátně ultimátní Royal edici. Hluboký stříbřič (Deep Silver) v zahraničí vydává i Collectors edition, která obsahuje sošku panny Terezy (později prošťouchnuté Jindřichem Rozsévačem), tato soška má doplnit resinovou sošku Jindřicha Rozsévače z EU verze collectorky. Dále obsahuje krom hry, pin, plakát, makinoff dvd a podobný box jako EU verze původní sběratelky. Medvědy a brouky fóra zamrzí chybějící bůček. Edice se nechá objednat z amazůůůnu UK a taktéž ze saska, ale s USK logy a saštinou.

K oboum přikládám odkazy:

https://www.amazon.co.uk/Kingdom-Come-Deliverance-Royal-Collectors/dp/B07RRBP254/ref=sr_1_1?keywords=kingdom%2Bcome%2Broyal&qid=1558592638&s=gateway&sr=8-1&th=1

 

https://www.amazon.de/Kingdom-Come-Deliverance-Royal-Collectors/dp/B07RX2LT2B/ref=sr_1_fkmrnull_7?keywords=kingdom%2Bcome%2Bdeliverance%2Broyal&qid=1558593632&s=gateway&sr=8-7-fkmrnull&th=1

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

britský game co uk má stále otevřené předobjednávky, v přepočtu za 1400-1500, zaslání na UK adresu (přeposílka) 

https://www.game.co.uk/en/m/Kingdom+Come:+Deliverance+-+Royal+Edition+Collectors+Edition-2612280?cm_vc=Prod_1

patrně bude také u JRC, uvidíme zítra... a hlavně za kolik 🙂

Screenshot_20190616-181631.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak od zítřejší 12:00 CE času na Xzone, židoJRC, Alza, Kuma a nejdebelnější ešop Surtep, na kterej sem loni tak nadával do kond a podrazáků, budou všici vypsaní mít předobjednávky na Royal Collectors edition. Nejžidovštější prajz má opět židojrc. U Surtepů nikdo nekupujte, jsou to kaketi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Surprd sem kupoval jen jednou a naposled. Meli jako posledni eshop Pillars of Eternity Adventurer Edition. Udelam obejdnavku a druhej den mi prijde faktura, kde je psana normalni edice. Pro jistotu jim pisu, jestli mi poslali Adventurer Edition, protoze na objednavce a fakture je neco jinyho. Odepsali mi, ze je to normalni verze a Adventurer Edition vubec nemaj v nabidce. Tak sem jim poslal screenshot a oni, ze je to chyba v systemu. Rikam ok, rusim objednavku a oni, ze uz ji poslali a ze az mi prijde, tak ji mam poslat zpatky.

Kdyz balik dorazil, tak ho otevru a koukam tam Pillars of the Earth...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si dej bacha aby ti neposlali výhružný dopis s fakturou na 1200 Kč za to že si nepřevzal balík, jako mě asi po dvou letech. Následovalo hádka s jejich "vymahačem", kterej si netroufl do přímého střetu po telefonu a jen vyhrožoval po emailu. Surtep je nej♥♥♥nější éšop v Čr, i kdyby to byl jediný obchod s Royal edicí, tak si to od nich nevezmu. Jejich arogantní jednání, levá neví co dělá pravá, došlo tak daleko že sme s podobně napáleným kamarádem si chtěli dát tu práci a zajet k nim osobně a trošku to tam vymlátit :D, ale co si vezmeš na ♥♥♥ech, takže lepší je se jim vyhnout a napsat jim další hnusný hodnocení na heuréku, kde negativů je až až :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže...Xzone spustila ve 12 a 12:01 bylo vyprodáno. ŽidoJRC spustilo až někdy 12:10, objednávat se dalo cca 10 minut a bylo vyprodáno. Kuma někdy 12:15 měla vyprodáno. No a v Alze asi ještě obědvali a spustili to někdy po půl 1, v tuto chvíli už vše a všude vyprodáno.

Stihl jsem objednat u židojrc, alze a kumě. Jednu edici si nechávám, jednu má u mě rezervovanou manas a jednu budu mít ještě volno, tak kdo bude chtít, přenechám, tedy za předpokladu, že mi všechny objednávky potvrdí. Tak kdo nestihl a bude chtít, přihlašte se. Vše edice objednané na nadstroj.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No k té Alze, objednávky spustili a šlo předobjednat, ale už sem zažil zrušení WOWKO sběratelky...Podle Comgadu dostanou kusy jrc, xzone, alza, kuma a zmerdsky surtep. Takže se snad na někoho dostane. Jinak ještě k jrc...to taky smazalo produktové stránky, to samé xzone, takže by se mělo dostat snad v pohodě, kdo stihl předobjednat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kaketcome je jako eště nevychované štěňacko. Kálí ti na tepich, ochčije křeslo a okůše pologotky. V ten moment bys ho nejradši věnoval do salámu.

Ale pak sa k tobě rozběhne s radostí v očách, olíže ti xycht a ty víš, že ho máš beztak furt nejradši na světě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu