Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Odesláno

Ted mi napsali z Xzoun, ze mi Specialku kvuli nedostatku zbozi rusi. A to sem ji objednaval behem par minut co se jim objevila na strankach. (nebo alespon myslim, Datum objednávky 29.05.2019 18:38)

Taky je dojemna ta jejich sleva 200Kc na normalni edici. Po sleve to dela 1499Kc a treba na Mironetu maji normal edici za 1324Kc. Kdyby k tomu nedavali destnik, tak jim na to kaslu. 

Odesláno

To je bohužel se vším. Vzpomeň na sošku ze Spidermana, mongoloidní obličej u Deacona s DS, Blowjob simulator u Rejž 2, plasták u Sekira a nebo kvalita sošky nadcházejícího Cybersypače. Bohužel se s tím musíme smířit nebo to nekupovat. Já se na tuhle edici těším, dítě v láhvi se mi zvráceně líbí, ale Kojimeho depilační páska je prostě top! To za těch 5000 židpeněz stojí :D :D.

@perrek víš kolik taková bejby born stojí?! Takže dítě v lahvi edice je prakticky zadarmo :D

Odesláno

Nevím proč, ale vždy si při pohledu na tuhle sošku Ellie vzpomenu na seriál Malá Velká Británie a Andyho na kolečkovém křesle "já vím" :D. Tuším onanicu Martýne jak u Days Gone v tvém případě :D.

@Akumazensho máš pravdu, totožnej výraz, akorát jí chybí fousy a otočili jí trochu ruce :D, takže aktuálně zlatej BB pod a komu to je málo tak mrkněte na sošky od Prime1, ale ty ceny jsou dalece předalece jinde, než cena sběratelky.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu