Mandaz Odesláno Říjen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Stará ale pravdivá, něco jako hambáče v mekáču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Spamujes jak Drak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Fšeci tu Drakujete vy spamboti Mandaz a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Říjen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 Pokud by někdo chtěl ještě sběratelku Death Stranding, tak ať napíše do JRC, právě jsem svoji stornoval. Té hře pořád věřím a těším se na ni, ale rozhodl jsem se, že mi bude stačit speciálka se steelbookem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 Prostě řekni, že nechceš na poličce láh vod okurek s embriem :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Říjen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 Co na poličce, já se těšil, že si ho dám na stůl vedle monitoru! Jenže 3000 za plastový box, 4 cm figurku Ludena a to mimčo... No, řekněme, že ty peníze asi investuji nakonec jinak. Ale pořád se mi líbí, o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 Tak aby ses dočkal vůbec te limitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 22, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 Ted mi napsali z Xzoun, ze mi Specialku kvuli nedostatku zbozi rusi. A to sem ji objednaval behem par minut co se jim objevila na strankach. (nebo alespon myslim, Datum objednávky 29.05.2019 18:38) Taky je dojemna ta jejich sleva 200Kc na normalni edici. Po sleve to dela 1499Kc a treba na Mironetu maji normal edici za 1324Kc. Kdyby k tomu nedavali destnik, tak jim na to kaslu. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 furt platí má nabídka, že oprodám speciálku za mou nákupku plus pošta 60kč. BEZ PARAPLATA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 25, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2019 Na Amazon.co.uk prodavaji standart edici s paradnim prebalem: https://www.amazon.co.uk/Stranding-Standard-Variant-Exclusive-Amazon-co-uk/dp/B07YBQ8WKT/ref=sr_1_2?keywords=Death+Stranding+Standard+Edition&qid=1572024866&s=videogames&sr=1-2 Skoda, ze tak nevypada ten steelbook. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2019 Kojima ukázal steelbooky Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 26, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2019 dost dark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2019 Jenom si tu něco od časovače moru odložím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2019 Vyjde to v Japonsko,obsahuje román od Nojima Hitori (autor knihy Metal Gear Solid ). Jde o první knihu ve steelbooku vytvořenou společností Scanavo. Akumazensho a Maram45 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 2, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2019 Tohle mi prijde 100x hezci nez zabahnenej Reedus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 Pánové...zde můžete pohoňkat u unboxing videa. Od Medvjeda ze Zlína očekávám Kumšot až eržoj do Chebu :D. Příjemné hoňkání u kavy. Akumazensho a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 chytám s otevřenů hubů, kde to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 6, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 Vypada to .... hodne lacine... okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 Lacině?!! BB pod v žifotní velikosti, mini ludensce, kterého můžeš koupit na židzone a Kojimovu depilační pásku? To je podle tebe laciné? Jsi ty vůbec sběratel Martýne? Martinoslav, Mandaz a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 6, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 Je to skoda, uroven sberatelek podle me lehce upada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 @Martinoslav dávám ti za pravdu, to mimino fakt vypadá hodně lacině taková bejby born zabalená do obalu s pár diodama na nasvícení nechápu tu ejakulaci kolem toho Martinoslav a eRik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 To je bohužel se vším. Vzpomeň na sošku ze Spidermana, mongoloidní obličej u Deacona s DS, Blowjob simulator u Rejž 2, plasták u Sekira a nebo kvalita sošky nadcházejícího Cybersypače. Bohužel se s tím musíme smířit nebo to nekupovat. Já se na tuhle edici těším, dítě v láhvi se mi zvráceně líbí, ale Kojimeho depilační páska je prostě top! To za těch 5000 židpeněz stojí :D. @perrek víš kolik taková bejby born stojí?! Takže dítě v lahvi edice je prakticky zadarmo eRik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 6, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 Nebojte, na sosce ze sberatelky TLOU 2 si spravite chut: Mi uplne prijde, jak kdyz pouzili formicku Deacona a jenom lehce ji upravili... Kamel, petrhopa, perrek a 2 others reagoval na 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 Nevím proč, ale vždy si při pohledu na tuhle sošku Ellie vzpomenu na seriál Malá Velká Británie a Andyho na kolečkovém křesle "já vím" :D. Tuším onanicu Martýne jak u Days Gone v tvém případě :D. @Akumazensho máš pravdu, totožnej výraz, akorát jí chybí fousy a otočili jí trochu ruce , takže aktuálně zlatej BB pod a komu to je málo tak mrkněte na sošky od Prime1, ale ty ceny jsou dalece předalece jinde, než cena sběratelky. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 6, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 Teda to je hnus!! To snad neni pravda! Days Gone mi prislo naprosto v pohode, videl jsem i lepsi sosky, ale dobry... kazdopadne u TLoU2 si asi jeste rozmyslim, jestli ji koupim, ble djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.