Moderators Martinoslav Odesláno Červen 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2020 Kecas, uz mas 6 predobjednavek ☝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Prosinec 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2020 CE unboxing: Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 4, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2020 Balení pěkné, obsah bohatej, ale ta soška...Hroznej plasťák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 4, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2020 Ale vyhoda je, ze si ji muzes poskladat sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2020 Xbox One X Sypačpunk´s edice ta je teda hodně hnusná ,to vypada jak zmrveny tisk na 3D tiskárně a slepene herkulesem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Prosinec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Diky Alzo: Počkejte prosím Nákup připravujeme k odeslání. Předpokládaný termín doručení je: pondělí 14. 12. 2020 v 20:00. Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 10, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Já mám dnes od 17:30...Nutno podotknout, že sem ráno volal na přetíženou infolinku a psal email, kdy jako hodlají dodat zásilku na prodejnu, když hra oficiálně vychází dnes a už týden u nich mám status "rezervace"...během 10 minut aktualizace statusu s dodejkou dnes a email plný výhovorki: " čakaj ogar, edicu alza přebírá dnes a tovar zašlie k zakaznikom dnes odpoledne". Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Kamel, Maram45 a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Jinak trošku textu. Samozřejmě je sběratelka cenově přestřelená. O tom žádná. Cenovka by ji slušela max 4999. Balení povedené, vše dobře chráněno před dopravou. Soška výborná, s mnoha krásnými detajly. Viděl jsem spoustu fotek, kde je zbraň na zádech prohlá jak před arginmaxem, moja je naštěstí jen vážně nepatrně prohlá, tak do dvou tří milimetrů. Bůček povedený taktéž, stejně tak i artbook. I další koniny vypadají kvalitně. Za sebe jsem rád, že sem si nakonec sběratelku pod smrk nadělil (spolu s micákem a ps5 ), ale v mých očích ji od absolutního hodnocení dost oddaluje cena. Hru hodnotit nemohu, bo patch cca 46gb, tak snad zítra. mirai_trunks, Akumazensho a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 10, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Alzoj zmerd pejcus hajzli šorág...to si objednáš verzi na Xbox, protože máš series x a nemáš ps5 a dojde z alzoj totok.....takže sem to vrátil. A nechal si komix jako bolestné. V alzoj to zkoumali 2 prodavači, nechapajic jaktoze na uctence je xbox a ve skatuli PS verze. Nakonec mi řekli že se to často stává a že vrátí prachy. Mandaz, Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Alzoj je zelenoj zloj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Alza ptoste jede v posledni dobe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.