Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak vzhledem k tomu, že je tam steelbook, maska, válečný prapor, látková mapa miniartbook (tohle mě štve, to ano, 48 atran není nic), cestovní šátek (vlastně takové tradiční zavazadlo) a ty digitální bonusy, tak to vzhledem k aktuální situaci ještě jde. Ale uznávám, že tak 3500 by bylo realističtější, zvlášť tedy k tomu mini artbooku a masce, která může být ve výsledku plastová. 

• 1 month later...
Odesláno

Dámy a nedámy, dotaz. Mám jednu předobobjednávku sběratelky navíc - z originálek. Bral jsem ji předtím, než spustilo předobjednávky židjrc.  Než bych měl tu z originalek rušit, neměl by o ní někdo zájem?

Prodal bych ji samozřejmě za svou nákupku, což je v současnosti 4669kč plus doprava k vám.

Moja nákupka se ale může ještě o stovku zvýšit, bo originalky měly nahozenu cenu 4590 plus 79kč doprava.

Kdyby měl někdo zájem pm, ať vím jestli rušit nebo ne.

Odesláno

CZC mi prave poslalo mail:

Citovat

je nám to velice líto, ale zboží (Hra PS4 - Ghost of Tsushima - Collector's Edition) z Vaší objednávky již nedokážeme zajistit od našeho dodavatele. Z tohoto důvodu bylo vyřazeno z naší nabídky a jsme nuceni ho z Vaší objednávky zrušit.

Vyborne. Hlavne ze to chceli dopredu zaplatit cele.
Este mam objednavku v alze. Dufam ze tu mi nezrusia. -.-

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu