Maram45 Odesláno Květen 6, 2020 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2020 Tak vzhledem k tomu, že je tam steelbook, maska, válečný prapor, látková mapa miniartbook (tohle mě štve, to ano, 48 atran není nic), cestovní šátek (vlastně takové tradiční zavazadlo) a ty digitální bonusy, tak to vzhledem k aktuální situaci ještě jde. Ale uznávám, že tak 3500 by bylo realističtější, zvlášť tedy k tomu mini artbooku a masce, která může být ve výsledku plastová. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 6, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 6, 2020 trosku me zmatl obrazek na alze, kde neni soucasti steelbook, Alza to orizla graficky a steelbook uplne vlevo vypadl:) Citovat
Kamel Odesláno Květen 6, 2020 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2020 Alza na to jde kulišácky. Otevřou sběratelky, vyndají steelbooky, které nám nabídnou k sběratelkám jako bonus zdarma (po tom co s tím přejedou po stole, aby je krásně autenticky poškrábali) nebo je nabídnou za 499Kč, aby se dostali na cenu CZC, a to se vyplatí! Citovat
Mandaz Odesláno Červen 9, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2020 Dámy a nedámy, dotaz. Mám jednu předobobjednávku sběratelky navíc - z originálek. Bral jsem ji předtím, než spustilo předobjednávky židjrc. Než bych měl tu z originalek rušit, neměl by o ní někdo zájem? Prodal bych ji samozřejmě za svou nákupku, což je v současnosti 4669kč plus doprava k vám. Moja nákupka se ale může ještě o stovku zvýšit, bo originalky měly nahozenu cenu 4590 plus 79kč doprava. Kdyby měl někdo zájem pm, ať vím jestli rušit nebo ne. Citovat
valdoDK Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2020 CZC mi prave poslalo mail: Citovat je nám to velice líto, ale zboží (Hra PS4 - Ghost of Tsushima - Collector's Edition) z Vaší objednávky již nedokážeme zajistit od našeho dodavatele. Z tohoto důvodu bylo vyřazeno z naší nabídky a jsme nuceni ho z Vaší objednávky zrušit. Vyborne. Hlavne ze to chceli dopredu zaplatit cele. Este mam objednavku v alze. Dufam ze tu mi nezrusia. -.- Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 29, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 29, 2020 Nema nekdo zajem o sberatelku Ghost of Tsushima? Prenecham svou objednavku z JRC. Zadne odstupne ani jine podobne zidoviny nechci. Jen jsem se rozhodl, ze tu edici nepotrebuju Citovat
Necromaniac Odesláno Červenec 2, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2020 Ahoj, pokud je ta sběratelka ještě k dispozici tak bych měl zájem, dnes mi JRC zrušilo předobjednávku. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 2, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2020 Stale je k dispozici, taky je z JRC. A pokud mi tu objednavku taky nezrusej, tak je tvoje Napis mi SZ, domluvime se Citovat
numi Odesláno Červenec 4, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2020 Taky netuším jestli mi sběratelku nezruší tak kdyby někdo jednu pouštěl mám zájem. Citovat
Bouner Odesláno Červenec 8, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2020 Měl bych mít v alze, tak pokud mi to nestornují tak můžu přenechat. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 8, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2020 Co tak koukám jsou 2 tábory: Skupine 1 stornovali objednavku a skupina 2 ji nechce:)) Citovat
Bouner Odesláno Červenec 8, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2020 Já mám ještě fukušimu v mironetu objednanou. Citovat
Mandaz Odesláno Červenec 8, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2020 před 14 minutami, mirai_trunks napsal: Co tak koukám jsou 2 tábory: Skupine 1 stornovali objednavku a skupina 2 ji nechce:)) A pak jsme tu Mandazové a Kakamelojové co mají dvě předobjednávky Kamel reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Červenec 8, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2020 *S Originálkama tři Mandaz reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 8, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2020 Ja myslim, ze nez to vyjde, bude stornovanych objednavek jeste hodne Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 8, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2020 Bude i zde recenze, jak tomu bylo u velkych Sony her v minulosti? Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 14, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2020 tak jak to máte? kdo ruší a kdo bere 3?:)) Citovat
Akumazensho Odesláno Červenec 14, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2020 Ja beru sberatelku i specialku. Citovat
Kamel Odesláno Červenec 15, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2020 Já mám objednáno u žida, pokud by se cokoliv posjalo tak mám zálohovou v alze, kterou klidně někomu přenechám. Originálky sem začátkem týdne zrušil. Citovat
Zelvak23 Odesláno Červenec 15, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2020 Tak kdyby mel někdo navíc určitě beru, mě to to jrc zrušilo kondy Citovat
Kamel Odesláno Červenec 15, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2020 Klidně přenecham, napiš mi do soukromky a domluvíme se. Citovat
Maram45 Odesláno Červenec 15, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2020 Tak džentlemani, tady to máme https://youtu.be/emBnWZubaPM Kamel, Akumazensho a Mandaz reagoval na 3 Citovat
Kailo Odesláno Červenec 16, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2020 Někdo, kdo se plánuje "zbavit" předobjednané sběratelky? Jen se tak ptám, že bych jí převzal. (: Citovat
Mandaz Odesláno Červenec 16, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2020 Mám dvě na cestě, kdybys chtěl jednu bych ti prodal. Za mou nákupku, což je 4690 plus pošta k tobě. Citovat
numi Odesláno Červenec 17, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2020 Tak jsem bez sběratelky. Přišla , ale jeden roh měl 15cm deformovaný roh. Vypadalo to jako kdyby to někdo hodil do auta na roh a nahoru hodil těžší balík. Normálně k pláči. Posrané PPL. Nikdy víc touto firmou. A to jsem si tu sběratelku objednal k narozeninám. Kdo má volnou pleas? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.