lostkojot Odesláno Červen 19, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2020 Tak jsem si dal dvě hodinky hraní a je to masáž neskutečná :-) nemůžu se ubránit pocitu,že tam cítím pachuť Days Gone, což je dobře :-) tahle hra je pro PS komunitu naprostá povinnost, stejně jak tomu bylo u prvního dílu. Martinoslav a tofi reagoval na 2 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2020 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Červen 19, 2020 Vyděržaj pyjaněr Je to fantastická hra, ale dej vědět svůj názor až ji dokončíš, jsem zvědav Citovat
drhanscz Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 Tak prozradi nekdo kdo to uz hral, jestli je to OK hra, aspon na urovni prvniho dilu? A bez input lagu? Nebo slabsi jako Left Behind? 3.4/10 na Metacritic neni nic moc, ale predpokladam, ze to neni objektivni, protoze s takovou prevahou negativnich hodnoceni by uz mely bejt bazary plny TLOU2 na prodej, ale zatim toho moc nevidim... ale jsem opatrnej a objednavku jeste nevyzvedavam... Citovat
lostkojot Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 Moc ti nerozumím drhanzcz, Martinoslav napsal o pár řádků výše famózní recenzi , přečti si to a šupej rovnou do krámku to vyzvednout Martinoslav reagoval na 1 Citovat
craig27 Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 Hra se hraje famózně o tom žádná. Jediné k čemu mám opravdu velké negativum je ten šum v obraze( to tzv. filmové zrno) Nechápu proč ho nedali vývojáři možnost v menu nastavení obrazu vypnout. Kazí to celkový dojem z takoveho grafického ztvárnění. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 20, 2020 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 @drhanscz Ja ti teda nevim... snazil jsem se vse dulezite shrnout v recenzi. Ta hra je pro kazdeho povinnost, je to mistrovske dilo. Ma svoje chyby a, podle meho nazoru, nedostatky, ale podrrzeno secteno, plusy vyrazne prevazuji. @craig27 Zadneho filmoveho zrna jsem si nevsiml. A to jsem hral na 100” uhlopricce. @lostkojot Klanim se pred tvou pochvalou, dekuju! Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 20, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 @craig27 nemas to akorat presviceno? ja take grain nevidim. popravde jsem ho nehledal:) Citovat
craig27 Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 Tak to je zvláštní. Je toho na forech plný internet. To si musel hrát že vzdálenosti 5m ne Citovat
Mandaz Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 Taky sem si toho nevšiml (pročko a 4k tv), pokud tedy nemyslíš spory v místech s nakaženými. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
craig27 Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 Určitě nemyslím spory s nakaženýma, zdejší mistr Krtek6 má stejný problem co jsem četl jeho příspěvek na Konzolistovy. Citovat
Mandaz Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 To je jiný krtek. My tu máme židovského krtka. On nedá za hru víc než krtekprajz. Tzn víc jak 150czk Jinak máš pročko, obyč nebo slim? A 4k TV nebo nějakou černobílou? mirai_trunks a craig27 reagoval na 2 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 20, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 noo, kdyz jdu k tv na pul metru tak nejake zrneni i vidim... ale to jiz i ta grafika neni uplne fajna:) takze poposedni dale do vozu:)) Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 20, 2020 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 Treba na to kouka na CRT televizi a vidi tam to PAL rozliseni a mysli si, ze to je filmovy zrno Citovat
craig27 Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 před 36 minutami, Mandaz napsal: To je jiný krtek. My tu máme židovského krtka. On nedá za hru víc než krtekprajz. Tzn víc jak 150czk Jinak máš pročko, obyč nebo slim? A 4k TV nebo nějakou černobílou? Asik jo, to bude zřejmě jiný krtinec Mám Procko, 4k zobrazovadlo a dokonca aj farebné Citovat
Mandaz Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 Tak než sem hru dneska po cca osmi hodinách vypnul, přilezl jsem na půl metru k TV a drobného zrnění jsem si všiml. Ze vzdálenosti cca 2,5m sem si ničeho nevšiml. Zkusil jsem si snížit jas hdr a pak to bylo i z teho půl metra sotva znatelné Citovat
craig27 Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 Já se na takové maličkosti prostě zaměřím. Nechápu proč to tam ti barani vůbec davaji, ve spoustě jinych her jde tento "efekt" vypnout. Citovat
Bouner Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2020 To je těžké, tady půlka lidí slepá jak patrona Martinoslav a Zelvak23 reagoval na 2 Citovat
Kamel Odesláno Červen 21, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2020 Je to dobré, na chvíi sem to večer zapnul a najednou mě budí kohútí kokrhání. Bouner, mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 3 Citovat
Kamel Odesláno Červen 22, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2020 Nemám dohráno, ale moje průběžné hodnocení. Herní mechaniky, prostředí a vše kolem je parádní. Grafika hry na výkon PS4PRO je skvělá, každej detail i fps jsou do kladů hry. Co mě vyloženě se re je všudypřítomné tlačení na lezby - moderní rozvíjející se románek, knihovna ve městě zaměřená čistě na lgbt komunitu. Neříkám vyloženě, že je to špatně, ale přijdu si nucenej to sledovat. Dalším velkým nedostatkem vnímám příběh... Tlou 1 je celkovým vyzněním masterpiece, dvojka je bohužel nemastná, neslaná ba ani nepepřená. Prostě naštvaná lezba se jde pomstít. Hledáme, hledáme a hledáme. Za druhou hratelnou postavu nehraju, tak nedokážu posoudit, jestli se hra zlepší, ale na to jak je to proklamovaná hra, jak dlouho byla vyvíjena, čekal sem lepší scénář. za mě zatím 8/10 a to sem v hajp módu, až to dohraju a po týdnu o hře budu přemýšlet, hodnocením půjdu možná i níž, pokud se něco dramaticky nezmění. Hra mě baví v rámci bojů, stealth a prozkoumávání prostředí, ale u filmečků usínám (a nemá to nic společného s tím, že jsem hrál 2 noci po sobě :D) Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 22, 2020 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Červen 22, 2020 Jak jsi daleko? Ona druha polovina je vyrazne akcnejsi a je tam hodne necekanych zvratu, tak mozna budes jeste prekvapen. Kazdopadne jak jsem psal v recenzi, jednicka zustava neprekonana. Citovat
Kamel Odesláno Červen 22, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2020 S nepřekonáním jedničky naprosto souhlasím a myslím, že se zde shodne většina hrajících. Dokončuju pasáž za Ellie, jsem někde kolem polovičky hry. Na druhou část hry jsem dost zvědavej i kuli nesympatiím s tou postavou. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 22, 2020 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Červen 22, 2020 Dej pak vedet co ty na to, ja byl hodne mile prekvapen Citovat
okajos Odesláno Červen 22, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2020 https://indian-tv.cz/clanek/hraci-kritizuji-the-last-of-us-part-2-jen-par-hodin-po-vydani-7u63ze Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 22, 2020 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Červen 22, 2020 @okajos Ten hejt na metacriticu je podle me uplne mimo.. Citovat
Zelvak23 Odesláno Červen 22, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2020 To je imho hodnocení jen nasjanejch xbotu a pc nul. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.