Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Nechci zakládat nové téma a nikde jsem to nenašel, ale mohl by mi někdo říct, jak je to s rozlišením fyzických disků u ONE a XSX? U PS to je tak, že je verze pro PS4 nebo PS5. Kdežto u xka je popis na obalu disku X ONE i XSX. Jaká verze je pak na tom disku? Pro ONE a stáhne se nějaký update pro XSX? Řeším to teď s Immortals Fenyx Rising. Na PS jsou dvě verze a na Xbox jedna, tak jsem z toho nějaký zmatený a nevím, co na tom disku pro Xko vlastně bude (chci si multiplatformní hry kupovat převážně na Xbox). 

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Odesláno
V 27. 10. 2020 at 12:48, jirik napsal:

Pěkné shrnutí přinesli na Xboxwebu http://xboxweb.cz/xbox-series-x-navrat-krale/

Jo plno keců. Článek plnejch zvastu. Xbox a exkluzivity? Mám brečet a nebo se smát. Žádné nemá kromě haló,forzy a gow. To je opravdu málo na spoustu pecek co má Sony. I když mě to je u zadele já hraji pouze multak cod a battla. A gamepass? Opravdu k smíchu . Tak za prvé není za dolar ale tři stovky měsíčně a za druhé dávat 3 tisice ročně za hry na Xbox 360 opravdu normální člověk nedá

• Junior Moderators
Odesláno

GamePass je myslím super služba a za dolar vyjde první měsíc pro nového uživatele, mě třeba vyšel GamePass Ultimate na 2600Kč na 3 roky, stačí koupit roční Gold členství na tři roky, aktivovat a pak koupit jako nováček GP Ultimate na měsíc a automaticky se ti převede Gold na Gamepass Ultimáte na celé 3 roky.

Můžeš to udělat i na rok, záleží na tobě, ale jdou max 3 roky

Jinak stojí Gamepass 269 měsíčně

Gamepass Ultimate vyjde na 339 měsíčně

Odesláno

czechmen:  Game Pass se opravdu da poridit velmi levne, staci koupit Gold na 3 rok (ja mam za 2550Kc) a pak za 26Kč udeláš konveri na Ultimate. Nechci tady rozdmýchavt nějakou hádku, ale kolik že her si na Playstationu koupis za 2600Kč? Dve? Tři? Tady v Ultimate game Passu jich mas něco kolem 400 a to tam mas navíc Gold, xCloud.

A on i Xbox ma exkluzivity a nektere z nich jsou skutecne výborné. Tvrdit, že ma pouze „haló,forzy a gow“ muze jenom neználek.

Co tam mas dál?

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu